- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Insaallah Hakkinizida en hayirlisi olur..Selam hanımlar. Bende 3. denemem için hastane değiştirmiştim Ocakta gittim hemen olacak dedim ama başta kilo vermem gerektiği söylendi. Kısmet olursa mayısın ilk haftası gideceğim inşallah sorunsuz başlarım tüp bebeğe bu mayısta.
İlginç bizden almadılar hiç trafserlere kadar hiç para vermedim yani ne zaman gitmeyi düşünüyorsun İnşallahBenden ilk gorusmeye 400 lira almislardi ya aklimda mehmet erdem var simdi insaallah gitcem gorusmeye..
Mayisda izin var izinde gitcez insaallah ilk gorusmede direk almisto hatta sok olmustum muane ucreti bile bu kadar degil diye hatta tasittircam embiryolari. Ya bunlari duydukca resmen kandirildigimizi dusunuyorum ya canim cok sıklyor resmen 15bin parayi cope atmisiz gibi yaİlg
İlginç bizden almadılar hiç trafserlere kadar hiç para vermedim yani ne zaman gitmeyi düşünüyorsun İnşallah
Nova art almıyor demek istedi sanırım arkadaş canım... vardır bi hayır sonrası için umudunu yitirme , hepimiz öğreniyoruz işte sabır ve umut olmadan olmuyorMayisda izin var izinde gitcez insaallah ilk gorusmede direk almisto hatta sok olmustum muane ucreti bile bu kadar degil diye hatta tasittircam embiryolari. Ya bunlari duydukca resmen kandirildigimizi dusunuyorum ya canim cok sıklyor resmen 15bin parayi cope atmisiz gibi ya(
Aynen canim tam 2,5 yil nasipte varsa olur diye hic doktora gitmeden bekledim sabirla bir gun esimle dedik bi gidelim neden olmuyor belki bir sorun var dedik sonucumuzu doktora gosterememistik esimim tahlilinde koskoca bi 0 yaziyordu orada calisan kadin uzulmus bize soyleyemedi sorunu 3 hafta sorun gelin dedu en son gittigimizde doktor sizin cocgunuz tup bebekle bile zor olur diye bizi hemen Tup bebek merkezine yonlendirmisti o an sanki butun hastane basima yikilmistiNova art almıyor demek istedi sanırım arkadaş canım... vardır bi hayır sonrası için umudunu yitirme , hepimiz öğreniyoruz işte sabır ve umut olmadan olmuyor
İlk deneme acemiliğimize geldi,ikinci denemede bize bir blast kaldı elimizde dediler,5. gün transfere gittik,eve döndüğümde sanki bomboştu herşey,hiçbirşey transfer edilmemiş gibiydim,ertesi gün telefon açtım ilaçlarla ilgili birşey sormak için,telefonu laboratuara aktardılar,ben de gayri ihtiyari transfer edilen embriyonun kalitesini sordum,bana bir blast bir de marula denilen 4.gün embriyosu transfer ettiklerini söylediler,4.gün embriyosu diye birşey olduğundan bile haberim yok,bir gün önce sadece bir embriyonun hayatta kaldığını söylemişlerdi,yani anlamıyorum hala neden insanları aptal yerine koyuyorlar,ben onlara para vermeye razıyım zaten ama ümidimizle oynamalarını be hiçbir şeyi umursamamalarını affedemiyorumTelefon kafayi yedi benimki de murat sonmezerdi beni transfer sirasinda cok canimi yaktilar embryologlar en iyi iki taneyi koymadilar 15 dkka kotusunu secmeye ugrastilar ilk tutmayabilir iyiler kalsin diye cok kizdim ama nafile koymadilar iyileri dondurmam icin kiymadilar resmen yeminle tek dertleri para benim esimde sperm sayisi zaten 0 di hangi ara cogalttiniz ben embryolorin bile canli olduguna inanmiyorum artik benimde iki tane dondurulmUs var tranfer gunu mayista ama istemiyorum tasittirip incelettirem o ara babamn hastaligi girdi araya pek ilgilenemedim ama mahkemeye bile vercem bana bilerek kotuleri koydular resmen oluleri koydular ertesi gune 2 gune adet oldum test yaptirmayi bile nasip etmediler Tek dertleri para gercekten hic guven vermiyor Aysun hanimi ne duymustum , tekrar baslamak istiyorum tedaviye borcumuzda var inanin maddiyat hic gozumde yok ama guvenemiyorum kandirilmaktan korkuyorum .
Yok canim direk tup bebege gonderdilerse olmaz ben ankara tipta gordum ozel olarak hic bir halta yaramadi herseyleri para kesinlikle onermem bir raporu bile 1 senedir cikaramadilar ben agzi yanan biri olaraj diyorum sen yine de kendin bilirsinArkadaslar ankara tip iyimi bu konuda ilk ne yapmam gerekli normal polikinligime giris yapacagim nasil olcak tedaviye baslamadan birde ben 1.5 yillik evliyim 3 yil sarti varmi genetik problem cikti bu durmda 3 yil beklemem gereklimi varsa ole bisey
Canim bende bisey bilmedigimden peki nere iyi hic bilgim yok nereye gideyim ne yapayim cildircam. Ilk ne yapmam lazim nereye gitmem lazimYok canim direk tup bebege gonderdilerse olmaz ben ankara tipta gordum ozel olarak hic bir halta yaramadi herseyleri para kesinlikle onermem bir raporu bile 1 senedir cikaramadilar ben agzi yanan biri olaraj diyorum sen yine de kendin bilirsin
Cok guzel ifade etmissin canim resmen insanlarin umutlariyla oynadilar ben 1 senedir hic affedemedim zaten bende ilk transferimde sanki icimde bisey yokmus gibi hissettim gecen aradik dondurulmus embryolari sormak icin cok iyi cok iyi diyip kapattilar hangi ara baktiniz da iyi olduguna karar verirdiniz ben cok cirpiniyorum hakkimi hic yedirmek istemiyorum ama esim o kadar uysalki hic ugrasmiyo kader diyip geciyo valla yoruldum artik umut tacirleri gibiler ayni kime guvenecegimi bilmiyorum hakkimi asla helal etmiyorum .İlk deneme acemiliğimize geldi,ikinci denemede bize bir blast kaldı elimizde dediler,5. gün transfere gittik,eve döndüğümde sanki bomboştu herşey,hiçbirşey transfer edilmemiş gibiydim,ertesi gün telefon açtım ilaçlarla ilgili birşey sormak için,telefonu laboratuara aktardılar,ben de gayri ihtiyari transfer edilen embriyonun kalitesini sordum,bana bir blast bir de marula denilen 4.gün embriyosu transfer ettiklerini söylediler,4.gün embriyosu diye birşey olduğundan bile haberim yok,bir gün önce sadece bir embriyonun hayatta kaldığını söylemişlerdi,yani anlamıyorum hala neden insanları aptal yerine koyuyorlar,ben onlara para vermeye razıyım zaten ama ümidimizle oynamalarını be hiçbir şeyi umursamamalarını affedemiyorum
Canim bende bisey bilmedigimden peki nere iyi hic bilgim yok
Normal canim fitildendir bende de olmustur icin rahat olsun hayirli haberler alirsin insaallahİyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah önce bebeklerimizi versin sağlıklı birşekilde bize sonrada bütün dualarınız kabul olsun inşallah. Benimde dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu birinci kalite. İlk defa tüp bebek deniyorum hayırlısı olur inşallah. Fitildenmidir bilmiyorum baya bi akıntım var. Normaldir değilmi
Nerde yapiyorsunuz ankaradamiİyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah önce bebeklerimizi versin sağlıklı birşekilde bize sonrada bütün dualarınız kabul olsun inşallah. Benimde dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu birinci kalite. İlk defa tüp bebek deniyorum hayırlısı olur inşallah. Fitildenmidir bilmiyorum baya bi akıntım var. Normaldir değilmi
Çok güzel bir şansin daha var yani transfer için. İnşallah onlari da kardeş için denersin ileriki yillardaBenim 4 döndürülmüş var 2 si 3. Gün embriyosu , 2 si 5. Gün embriyosu ....
Ben 5. Gün embriyosunu transfer ettirmek istiyorum onu çözün diye söyledim
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benim transferim 17.04.2017 pazartesi günü yapıldı şuanda bekleme sürecindeyim , daha önce 2 tane başarısız tüp bebek denemem oldu doktorum bu sefer 3 tane embriyo transferi yaptı, daha öncekilerde crinone jel, estrofem tablet, ve hibor iğne kullanıyordum bu seferki transferimde bunlara ek olarak climare östrojen bantta kullanmaya başladım, doktorum bunu neden verdi sormayıda unuttum açıkçası, bugün 5. Günüm ,ilk gün yattım dinlendim 2. Günden itibaren yürümeye dolaşmaya başladım, yalnız bugün kasıklarımda batma, sızlama var sanki içerde küçük biryer koparılıyor gibi, bana dua edin kızlar olurmu? Bu 3. Denemem Biz çok istiyoruz ama Allahım hayırlı olanı versin...
Hadi hayirlisi olsun insallah. Normaldir endişelenme. Iyi haberlerini aliriz insallahİyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah önce bebeklerimizi versin sağlıklı birşekilde bize sonrada bütün dualarınız kabul olsun inşallah. Benimde dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu birinci kalite. İlk defa tüp bebek deniyorum hayırlısı olur inşallah. Fitildenmidir bilmiyorum baya bi akıntım var. Normaldir değilmi
hayırlısı olsun canım, fitildendir merak etme, bu süreçte takma kafana hiçbir şey.İyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah önce bebeklerimizi versin sağlıklı birşekilde bize sonrada bütün dualarınız kabul olsun inşallah. Benimde dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu birinci kalite. İlk defa tüp bebek deniyorum hayırlısı olur inşallah. Fitildenmidir bilmiyorum baya bi akıntım var. Normaldir değilmi
İzmir irenbedeNerde yapiyorsunuz ankaradami
İnşallah aminnHadi hayirlisi olsun insallah. Normaldir endişelenme. Iyi haberlerini aliriz insallah
İlk deneme acemiliğimize geldi,ikinci denemedeTelefon kafayi yedi benimki de murat sonmezerdi beni transfer sirasinda cok canimi yaktilar embryologlar en iyi iki taneyi koymadilar 15 dkka kotusunu secmeye ugrastilar ilk tutmayabilir iyiler kalsin diye cok kizdim ama nafile koymadilar iyileri dondurmam icin kiymadilar resmen yeminle tek dertleri para benim esimde sperm sayisi zaten 0 di hangi ara cogalttiniz ben embryolorin bile canli olduguna inanmiyorum artik benimde iki tane dondurulmUs var tranfer gunu mayista ama istemiyorum tasittirip incelettirem o ara babamn hastaligi girdi araya pek ilgilenemedim ama mahkemeye bile vercem bana bilerek kotuleri koydular resmen oluleri koydular ertesi gune 2 gune adet oldum test yaptirmayi bile nasip etmediler Tek dertleri para gercekten hic guven vermiyor Aysun hanimi ne duymustum , tekrar baslamak istiyorum tedaviye borcumuzda var inanin maddiyat hic gozumde yok ama guvenemiyorum kandirilmaktan korkuyorum .
senin embriyoların kalitesi hakkında bilgi verdiler mi?Cok guzel ifade etmissin canim resmen insanlarin umutlariyla oynadilar ben 1 senedir hic affedemedim zaten bende ilk transferimde sanki icimde bisey yokmus gibi hissettim gecen aradik dondurulmus embryolari sormak icin cok iyi cok iyi diyip kapattilar hangi ara baktiniz da iyi olduguna karar verirdiniz ben cok cirpiniyorum hakkimi hic yedirmek istemiyorum ama esim o kadar uysalki hic ugrasmiyo kader diyip geciyo valla yoruldum artik umut tacirleri gibiler ayni kime guvenecegimi bilmiyorum hakkimi asla helal etmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?