NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Insaallah Hakkinizida en hayirlisi olur..

İlg

İlginç bizden almadılar hiç trafserlere kadar hiç para vermedim yani ne zaman gitmeyi düşünüyorsun İnşallah
Mayisda izin var izinde gitcez insaallah ilk gorusmede direk almisto hatta sok olmustum muane ucreti bile bu kadar degil diye hatta tasittircam embiryolari. Ya bunlari duydukca resmen kandirildigimizi dusunuyorum ya canim cok sıklyor resmen 15bin parayi cope atmisiz gibi ya(

Nova art almıyor demek istedi sanırım arkadaş canım... vardır bi hayır sonrası için umudunu yitirme , hepimiz öğreniyoruz işte sabır ve umut olmadan olmuyor

Nova art almıyor demek istedi sanırım arkadaş canım... vardır bi hayır sonrası için umudunu yitirme , hepimiz öğreniyoruz işte sabır ve umut olmadan olmuyor
Aynen canim tam 2,5 yil nasipte varsa olur diye hic doktora gitmeden bekledim sabirla bir gun esimle dedik bi gidelim neden olmuyor belki bir sorun var dedik sonucumuzu doktora gosterememistik esimim tahlilinde koskoca bi 0 yaziyordu orada calisan kadin uzulmus bize soyleyemedi sorunu 3 hafta sorun gelin dedu en son gittigimizde doktor sizin cocgunuz tup bebekle bile zor olur diye bizi hemen Tup bebek merkezine yonlendirmisti o an sanki butun hastane basima yikilmisti o gun bugundur hala bekliyorum sabirla gercekten olmasini cok istiyorum hepimiz gibi insaallah Rabbim bizede nasip eder..

İlk deneme acemiliğimize geldi,ikinci denemede bize bir blast kaldı elimizde dediler,5. gün transfere gittik,eve döndüğümde sanki bomboştu herşey,hiçbirşey transfer edilmemiş gibiydim,ertesi gün telefon açtım ilaçlarla ilgili birşey sormak için,telefonu laboratuara aktardılar,ben de gayri ihtiyari transfer edilen embriyonun kalitesini sordum,bana bir blast bir de marula denilen 4.gün embriyosu transfer ettiklerini söylediler,4.gün embriyosu diye birşey olduğundan bile haberim yok,bir gün önce sadece bir embriyonun hayatta kaldığını söylemişlerdi,yani anlamıyorum hala neden insanları aptal yerine koyuyorlar,ben onlara para vermeye razıyım zaten ama ümidimizle oynamalarını be hiçbir şeyi umursamamalarını affedemiyorum

Arkadaslar ankara tip iyimi bu konuda ilk ne yapmam gerekli normal polikinligime giris yapacagim nasil olcak tedaviye baslamadan birde ben 1.5 yillik evliyim 3 yil sarti varmi genetik problem cikti bu durmda 3 yil beklemem gereklimi varsa ole bisey

Arkadaslar ankara tip iyimi bu konuda ilk ne yapmam gerekli normal polikinligime giris yapacagim nasil olcak tedaviye baslamadan birde ben 1.5 yillik evliyim 3 yil sarti varmi genetik problem cikti bu durmda 3 yil beklemem gereklimi varsa ole bisey
Yok canim direk tup bebege gonderdilerse olmaz ben ankara tipta gordum ozel olarak hic bir halta yaramadi herseyleri para kesinlikle onermem bir raporu bile 1 senedir cikaramadilar ben agzi yanan biri olaraj diyorum sen yine de kendin bilirsin

Yok canim direk tup bebege gonderdilerse olmaz ben ankara tipta gordum ozel olarak hic bir halta yaramadi herseyleri para kesinlikle onermem bir raporu bile 1 senedir cikaramadilar ben agzi yanan biri olaraj diyorum sen yine de kendin bilirsin
Canim bende bisey bilmedigimden peki nere iyi hic bilgim yok nereye gideyim ne yapayim cildircam. Ilk ne yapmam lazim nereye gitmem lazim

Cok guzel ifade etmissin canim resmen insanlarin umutlariyla oynadilar ben 1 senedir hic affedemedim zaten bende ilk transferimde sanki icimde bisey yokmus gibi hissettim gecen aradik dondurulmus embryolari sormak icin cok iyi cok iyi diyip kapattilar hangi ara baktiniz da iyi olduguna karar verirdiniz ben cok cirpiniyorum hakkimi hic yedirmek istemiyorum ama esim o kadar uysalki hic ugrasmiyo kader diyip geciyo valla yoruldum artik umut tacirleri gibiler ayni kime guvenecegimi bilmiyorum hakkimi asla helal etmiyorum .

İyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah önce bebeklerimizi versin sağlıklı birşekilde bize sonrada bütün dualarınız kabul olsun inşallah. Benimde dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu birinci kalite. İlk defa tüp bebek deniyorum hayırlısı olur inşallah. Fitildenmidir bilmiyorum baya bi akıntım var. Normaldir değilmi

Nerde yapiyorsunuz ankaradami

Benim 4 döndürülmüş var 2 si 3. Gün embriyosu , 2 si 5. Gün embriyosu ....
Ben 5. Gün embriyosunu transfer ettirmek istiyorum onu çözün diye söyledim
Çok güzel bir şansin daha var yani transfer için. İnşallah onlari da kardeş için denersin ileriki yillarda

Dualarim seninle. İnşallah güzel haberler verirsin bize

Hadi hayirlisi olsun insallah. Normaldir endişelenme. Iyi haberlerini aliriz insallah

hayırlısı olsun canım, fitildendir merak etme, bu süreçte takma kafana hiçbir şey.

İlk deneme acemiliğimize geldi,ikinci denemede
senin embriyoların kalitesi hakkında bilgi verdiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…