- 5 Haziran 2010
- 125
- 135
- 103
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Arka arkaya siralandik o zaman5 mayısta benim test günüm
6 mayıs :) Arka arkaya sevinelimArka arkaya siralandik o zaman
2-4-5 Mayis :)
Var mi baska eklenecek olan
Cok guzel bir tarihe denk gelmis. Insallah bebisler tutunur ve annelerine en guzel hediyeyi verir.Benimde 2 Mayıs'ta dondurulmuş embriyo transferim var kızlar . Ve test günüm tam 14 mayıs anneler gününde Düşündükçe duygusal a bağlıyorum
Cok guzel bir tarihe denk gelmis. Insallah bebisler tutunur ve annelerine en guzel hediyeyi verir.
Canım merhaba benim ilk tüp denememde kahverengi lekelenmem olmuştu bende korkmuştum ama tutmuştu ama malesef bhcg değerim katlanarak artmadi kimyasal gebelik oldu tutunma aşamasında embriyo kılcal damara çarpıp az bi kanama yapabiliyormuş öyle demişlerdi inşallah bebeğin seninledirBenim de 21 Nisan'da transferim gerceklesti. Bu sabah yani transferden sonra 7.gunde hafif kahverengi lekelenme gordum ve cok canim sıkıldı.Benzer durumu yasayan var mi? Ne dusunmek gerek bu durumda?
Insallah canim gordugumde paniklemistim ama sonra devami gelmedi. Dedigin gibi tutunsa bile 9 ay o kadar uzun bir surec ki neler yasayacagiz bilemiyoruz. Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahCanım merhaba benim ilk tüp denememde kahverengi lekelenmem olmuştu bende korkmuştum ama tutmuştu ama malesef bhcg değerim katlanarak artmadi kimyasal gebelik oldu tutunma aşamasında embriyo kılcal damara çarpıp az bi kanama yapabiliyormuş öyle demişlerdi inşallah bebeğin seninledir
İnşallah güzel bi haberle gelirsin buraya5 mayısta benim test günüm
İnşallah güzel bi haberle gelirsin buraya5 mayısta benim test günüm
Estrofem climara bant clexane iğne prednol ecopirin. Hayırlısı olsunMrb kızlar dondurulmus embriyo transferi öncesi ne kullanıyorsunuz climara bant kullanan var mı aranızda ben climara bant estrofem coaspirin folikasit kullanıyorum ve 6 Mayıs transferim olacak inşallah
Birde progestan fitil transferden sonra prunol iğne var üç günde birMrb kızlar dondurulmus embriyo transferi öncesi ne kullanıyorsunuz climara bant kullanan var mı aranızda ben climara bant estrofem coaspirin folikasit kullanıyorum ve 6 Mayıs transferim olacak inşallah
ben de bunu merak ediyordumBen transferin adetin kaçıncı günü yapidigini merak ediyorum. Sizin dondurulmus transferleriniz adetin kaçıncı günü yapıldı yardımcı olabilir misiniz?
5 gün kala crinojele başlattı doktor transfer günü progestron iğne ve hipor a başlayacaz şimdilik günde 3 tane estrofem iki crinojel bir tane femivitMerhaba, ben de transfer hazırlığındayım..bir şey soracam, estrofem dışındaki ilaçlara kaçıncı gün başladınız??
Adetin 2.günü ultrasondan kist ve rahim kalınlığına bakılıyor, bir de E2 ve progesteron tahlili yaptırıyorsun,sonra da ilaç kullanımına başlıyorsun, 7. Gün tekrar kontrol oluyor..rahim istenen kalınlığa ulaştığında transfer yapılıyor..transfer tarifin adet olduğun tarihten ortalama 15 -20 gün arasında bir tarihe denk geliyor.ben de bunu merak ediyordum
yaklaşık bişey söyleyebilen olursa ne güzel olur
Teşekkür ederim , ben ayın 18'inde estrofem kullanmaya başladım ama hala crinone jel'e başlamadım5 gün kala crinojele başlattı doktor transfer günü progestron iğne ve hipor a başlayacaz şimdilik günde 3 tane estrofem iki crinojel bir tane femivit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?