NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Benimde 2 Mayıs'ta dondurulmuş embriyo transferim var kızlar . Ve test günüm tam 14 mayıs anneler gününde Düşündükçe duygusal a bağlıyorum

Benim de 21 Nisan'da transferim gerceklesti. Bu sabah yani transferden sonra 7.gunde hafif kahverengi lekelenme gordum ve cok canim sıkıldı. Benzer durumu yasayan var mi? Ne dusunmek gerek bu durumda?
Canım merhaba benim ilk tüp denememde kahverengi lekelenmem olmuştu bende korkmuştum ama tutmuştu ama malesef bhcg değerim katlanarak artmadi kimyasal gebelik oldu tutunma aşamasında embriyo kılcal damara çarpıp az bi kanama yapabiliyormuş öyle demişlerdi inşallah bebeğin seninledir

Insallah canim gordugumde paniklemistim ama sonra devami gelmedi. Dedigin gibi tutunsa bile 9 ay o kadar uzun bir surec ki neler yasayacagiz bilemiyoruz. Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Mrb kızlar dondurulmus embriyo transferi öncesi ne kullanıyorsunuz climara bant kullanan var mı aranızda ben climara bant estrofem coaspirin folikasit kullanıyorum ve 6 Mayıs transferim olacak inşallah

Mrb kızlar dondurulmus embriyo transferi öncesi ne kullanıyorsunuz climara bant kullanan var mı aranızda ben climara bant estrofem coaspirin folikasit kullanıyorum ve 6 Mayıs transferim olacak inşallah
Estrofem climara bant clexane iğne prednol ecopirin. Hayırlısı olsun

Birde progestan fitil transferden sonra prunol iğne var üç günde bir

Merhaba arkadaşlar ben de nisan 14 de opu oldum. Şu an 12 dondurulmuş embriyom var. Doktorum ikinci reglimde transfer için tedaviye baslayacagimizi söyledi. Ben transferin adetin kaçıncı günü yapidigini merak ediyorum. Sizin dondurulmus transferleriniz adetin kaçıncı günü yapıldı yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, ben de transfer hazırlığındayım..bir şey soracam, estrofem dışındaki ilaçlara kaçıncı gün başladınız??

Merhaba, ben de transfer hazırlığındayım..bir şey soracam, estrofem dışındaki ilaçlara kaçıncı gün başladınız??
5 gün kala crinojele başlattı doktor transfer günü progestron iğne ve hipor a başlayacaz şimdilik günde 3 tane estrofem iki crinojel bir tane femivit

ben de bunu merak ediyordum
yaklaşık bişey söyleyebilen olursa ne güzel olur
Adetin 2.günü ultrasondan kist ve rahim kalınlığına bakılıyor, bir de E2 ve progesteron tahlili yaptırıyorsun,sonra da ilaç kullanımına başlıyorsun, 7. Gün tekrar kontrol oluyor..rahim istenen kalınlığa ulaştığında transfer yapılıyor..transfer tarifin adet olduğun tarihten ortalama 15 -20 gün arasında bir tarihe denk geliyor.

5 gün kala crinojele başlattı doktor transfer günü progestron iğne ve hipor a başlayacaz şimdilik günde 3 tane estrofem iki crinojel bir tane femivit
Teşekkür ederim , ben ayın 18'inde estrofem kullanmaya başladım ama hala crinone jel'e başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…