NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Evet ucumuz de 10.gununde yarin kan verecegiz o zaman. Benim cok icime sinmiyor aslinda. Yani pozitifse zaten problem yok ama negatifse durumu kabullenmek yerine umit devam edecek.
Insallah guzel haberler aliriz yarin.
Ayy inşlh ama benim içime sanki var gibi doğuyo kahve leke olupta beyaz sulu akıntıya döndüya adet olsa devam ederdi diye düşünüyorum

Arkadaşlar elinizde menapur kalırsa bilgim olsun ben 2. Denememi yapmaya hazırlanıyorum ilki çok yıprattı bizi

Merhaba arkadaşlar
Benim de 25 nisanda 5. gün 4AA kalite dondurulmuş embriyo transferim oldu.
Şişli Memorial'da ama aklıma takılan bişey var.Fazla embriyom olmasına rağmen neden tek transferi tercih ettiler. Bu dördüncü tüp bebek denemem. Bugün 8.günüm ve sabah idrar testimde negatifti,çok üzgünüm..

Arkadaşım 25 nisanda transfer olduysan bugün 7. günün. Transfer günü sayılmıyor ertesi gün 1 sayılıyor. 9. Gün kanda pozitif gördüğü halde idrarda negatif gören birçok örnek var ve gebelikleri sağlıklı ilerleyen. Hemen umutsuzluğa kapılma derim iki gün daha sabret gününde kan ver derim.

12.gunde bile pozitif olduğu halde idrarda çıkmayanlar var.Bence üzülmek için çok erken 3 gün daha bekleyip kandan baktırın.Benim de 6.günüm beklemek çok zor ama mecbur bekliyoruz.Moral bozmamak lazim

İnşallah öyledir arkadaşım ama önceki denemelerimde 7. Günde silik de olsa ikinci çizgi çıkardı Test günüm zaten 4 Mayıs bakalım
Teşekkür ederim

Naptın canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canim kan sonucum pozitif ama bugunde lekelenmeler oldu. Doktor dusuk riski olabilir dedi. Ilaclara devam 10 gun daha rapor verdi. Persembe tekrar kan verecegim. Dualarinizi bekliyorum kizlar Rabbim hayirlisiyla nasip eder umarim.
Sevindim pozitif gelmesine dikkat et kendine istirahat et bol bol hayırlı olsun

Benim de bu hafta transferim olacaktı ancak iptal edildi.progestan 11 çıktı ( her hangi bir progestan ilacı kullanmaya başlamamıştım). Doktorum rahimle embriyo uyum sağlamaz dedi. Doğal yolla gebelik gerçekleşmiş olma ihtimaline karşılık da progestan hap verdi..kafam çok karışık :/

Benim bugün transferim yapıldı ama epey sıkıntılıydı . Önce doktorum olmadığını başka doktorun yapacağını öğrendim . Doktoru hayatımda ilk kez gördüm ve benimle ilgili hiçbir fikri yoktu . Rahme giremedi 40-45 dakika uğraştı epey acı çektim . Sonrasında rapor vermedi ki daha önceki 2 transferimde kendi doktorum 10 gün rapor vermişti . Ben memurum kızlar , başka ilçeye görevlendirmem yapıldı her gün 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş yapıyorum . Nerdeyse 3 saat boyunca anıra anıra ağladım . Normalde transferden sonra İstanbul da kalmayı düşünüyorduk . Rapor alamadığım için mecburen yola çıktık Tekirdağ a geri döndük yol epey salladı mecburen . Yani epey kötüydü . Umarım o yola ve o kadar ağlamama rağmen bebeğim benimledir . Raporu burdan aldım şimdi dinleniyorum . O kliniğe de o doktora da hakkım haram olsun . Hem maddi hem manevi hem fiziksel olarak mahvettiler beni . Bu arada ben transfer sonrası intralipid serum taktırdım .

Moralini bozma arkadaşım, strese girmemen gereken bir dönemdesin, umuyorum ki pozitif sonuç alacaksın :) transferi hangi klinikte yaptırdın??

Moralini bozma arkadaşım, strese girmemen gereken bir dönemdesin, umuyorum ki pozitif sonuç alacaksın :) transferi hangi klinikte yaptırdın??
Eurofertil Altunizade de yaptırdım canım şu an çok pozitifim ama bugün gerçekten kötü geçti o anlar berbattı epey ağladım üzüldüm umarım bebişim bana kızıp beni bırakmamıştır

Canım sıkıntı etme Tekirdağ ile İstanbul kaç saat bugün benim de transferim oldu bu dördüncü transfer im di ve ilk üçü anextesili olmuştu bu aneztesi ile olmadı.bizim doktorumuz 6 saat yola izin verdi bir buçuk saat evle merkez geldik bende acaba sarsıldım mı diye düşündüm ama tutacagı kısmeti varsa tutar

Canım 2 saat çok uzak değil ama İstanbul trafiği malum çok dur kalk yaptık bir de burdan rapor alacağımız için çok hızlı geldik . Dediğin gibi kısmeti varsa tutar artık

Eurofertil Altunizade de yaptırdım canım şu an çok pozitifim ama bugün gerçekten kötü geçti o anlar berbattı epey ağladım üzüldüm umarım bebişim bana kızıp beni bırakmamıştır

Bir doktorun sitesinde okumuştum, transfer sonrası yolculuk, sarsılma vs ile embriyo zarar görmez diye..haklılar düşünsene, insanlar doğal yolla hamile kalıp adet gecikmesi yaşayıncaya kadar gündelik hayatlarına devam ediyorlar..onlar da embriyo kendiliğinden rahme yerleşiyor, bizimkin de katatelle bırakıyorlar , fark bu :) benim de iptal edilmese bugün transferim yapılacaktı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…