- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Evet bende adetin ikinci günü estrofeme başladım 13 .günü rahim kalınlığı progestron ve e2 ye bakıldı sonra crinojele başladık 18 günüm yani salı transfer yapılacak 13 gün rahim duvarı kalınlığı 8,5mm ölçüldü 7 den sonra uygundur dedi doktorTeşekkür ederim , ben ayın 18'inde estrofem kullanmaya başladım ama hala crinone jel'e başlamadım
İnşallah canım hepimize olsun bu duaİnşallah güzel bi haberle gelirsin buraya
Görünce yazmak istedim.Transferden sonraki 7. gün lekelenme yaşadım ben de. kırmızı gibiydi ve ben tutmadı diye düşünüp kendi kendimi yemiştim meğersem yerleşme lekesiymiş. Tüp bebek tedavisinde rastlanabiliyor böyle şeylere. İnşallah sizinki de tutunma kanamasıdır.Benim de 21 Nisan'da transferim gerceklesti. Bu sabah yani transferden sonra 7.gunde hafif kahverengi lekelenme gordum ve cok canim sıkıldı.Benzer durumu yasayan var mi? Ne dusunmek gerek bu durumda?
Bugün 5.günüm kasıklarda batma ve bel agrısı oluyor bende de.Biliyorum daha cok erken ama dün yani 4.gunde kanda hcg baktırdık 3.17 çıktı.Eslide benim hcg hep sıfır çıkardı yukselecek galiba.Beklemek cook zormus zaman nasıl gececek bilmiyorum.Arkadaşlar transfer sonrası kasık Ağrısı ve batmaları yaşayan varmı transferim Çarşamba günü yapıldı yürürken bel ve kasık ağrısı hala devam ediyor bende
Cok teşekkür ederim insallah oyledir benim de. Yarin kan verecegim. Ne kadar sakin olmaya calissam da gun yaklastikca daha cok heyecanlaniyor insan. Cok umutlanmak istemiyorum ama bir taraftan da ister istemez bir beklenti icinde oluyorsun. Yine de her zaman hayirlisini diliyorum. Sizin adiniza da sevindim. Artik son zamanlara gelmissiniz. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Görünce yazmak istedim.Transferden sonraki 7. gün lekelenme yaşadım ben de. kırmızı gibiydi ve ben tutmadı diye düşünüp kendi kendimi yemiştim meğersem yerleşme lekesiymiş. Tüp bebek tedavisinde rastlanabiliyor böyle şeylere. İnşallah sizinki de tutunma kanamasıdır.
Az kaldı son Bi gece inşallah Rabbim yüzünü güldürsünCok teşekkür ederim insallah oyledir benim de. Yarin kan verecegim. Ne kadar sakin olmaya calissam da gun yaklastikca daha cok heyecanlaniyor insan. Cok umutlanmak istemiyorum ama bir taraftan da ister istemez bir beklenti icinde oluyorsun. Yine de her zaman hayirlisini diliyorum. Sizin adiniza da sevindim. Artik son zamanlara gelmissiniz. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Olmaz canim yani oruc bozulurOrucluyken hormon ignesi yapilirmi?
Amin canim insallah hepimizin yuzunu guldursun Rabbim. Isteyen herkese nasip etsin insallahAz kaldı son Bi gece inşallah Rabbim yüzünü güldürsün
Benim de 7.gunumde kahverengi lekelenmem olmustu ama ayni gunun aksami gecti. Devami gelmeyen lekelenmeler tutunma kanamasi olabiliyormus. Umarim bizimkiler de oyledir.Arkadaşlar benim dün 8. Günümdü 2-3damla açık kahve lekem oldu bugün sabah çok açık kahveydi sonra beyaza döndü çok moralim bozuldu varmı böyle bişey yaşayan karnımdada hafif Ağrı'lar var tutmadımıki diye düşünüyorum yarında test günüm
İnşlh canım inşlhBenim de 7.gunumde kahverengi lekelenmem olmustu ama ayni gunun aksami gecti. Devami gelmeyen lekelenmeler tutunma kanamasi olabiliyormus. Umarim bizimkiler de oyledir.
İnşallah kızlar bende yarın test yaptırcam idrar testi yaptım 2 kez silik çıktı inşallah yarın kandada çıkar bana dua edin lutfen bnm bundada kahverengi leke oldu 7 ve 8.GunumdeBenim de 7.gunumde kahverengi lekelenmem olmustu ama ayni gunun aksami gecti. Devami gelmeyen lekelenmeler tutunma kanamasi olabiliyormus. Umarim bizimkiler de oyledir.
Insallah gonlunuze gore olur. Yarin ben de kan vercem ama benim yarin 10.gun.İnşallah kızlar bende yarın test yaptırcam idrar testi yaptım 2 kez silik çıktı inşallah yarın kandada çıkar bana dua edin lutfen bnm bundada kahverengi leke oldu 7 ve 8.Gunumde
Yarin test gununuz mu sizin de? Kacinci gun oluyor?İnşlh canım inşlh
Ewet Can'ım yarın 10. Günüm aynı zamnda test tarihim seninde aynı galibaYarin test gununuz mu sizin de? Kacinci gun oluyor?
Hayır 10.gün cnmInsallah gonlunuze gore olur. Yarin ben de kan vercem ama benim yarin 10.gun.
Sizin 12.gun mu oluyor yarin?
Evet ucumuz de 10.gununde yarin kan verecegiz o zaman. Benim cok icime sinmiyor aslinda. Yani pozitifse zaten problem yok ama negatifse durumu kabullenmek yerine umit devam edecek.Ewet Can'ım yarın 10. Günüm aynı zamnda test tarihim seninde aynı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?