Nişan varmış..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Kaynımın nişanı var haftasonu kayınpeder ve malesef yine benden 9 yaş büyük çok rahat olan nefret ettiğim üvey kaynna ve onun yeni doğan oğlu da gelebilir.. Onlar geleceği yetmezmiş gibi bi de birşeye sinir oldum para pul yokken gidip kıza 4 milyara pırlanta tektaş alan kaynım diğer masrafları umruna takmadan son parasıyla bunu yaptığı için çiçek çikolatayı biz alacakmışız. . Birşey alıncaksa bari dişe değer göze görünen bizim yaptığımızı görecekleri Birşey olsa daha iyi olmaz mı neden kızın çiçek çikolatasını benim kocam alıyor ki? Çok saçma ve sinirim bozuldu .. Birde kız nişanı evde istiyor durumları yokmuş çeyiz de yok beş kuruş para yok diyolar eve dört maaş grdiği halde .. Düğünde herşey bize kalacak. Nişan kız tarafına ait .. Belki mekan tutarız diyolar kaynanam filan. . Bizdede durum yokken Düğünde herşeyi biz alackken kız tarafına düşen durumu üstlenip bi de ev diye karar verilen işi mekana çevirmek çok saçma. Bunlar benim neden umrumda onuda açıklayım her türlü bizden de bir ton para gidecek ve masrafları arttırırlarsa bizden de o kadar çok para çıkacak.. Bi de saçma sapan şeylere para harcarsak asla ilerde hatırlanmaz ki kimsenin umrumda olmaz.. Çiçek çikolata olayını ya vazgermem ya da değiştrmem gerek fikrini ne yapsam ki? Çöpe giden para resmen 200 tl gider en az o paraya 100 ekle altın al daha iyi

Ay şimdi onlar bir güzel öpsün erkek ailesini yarın öbür gün o gelin daha iyi olur. Bende de herşeye laf ediyorlardı şimdi herşeyi en pahalısından alıyorlar. Ama müstehak yani. Sizde vermek zorunda mısınız? Evlenecek adam bunları düşünsün herkesin evi ayrı.

O bize evlnirken yardım etti diyeymş ama bnce çok saçma evlnirken bzde tutarz ucundan da madem O kdr phalı yüzük almasaymş O da çiçek çikolatayı biz niye alıyorsak çok saçma . Erkek tarafı olarak öpülecek paralarıda yokki

Ne olacak? Kardeşi ile abisi arasındaki “200tl lik” mevzu, sizi bu kadar enterese etmemeli.
Siz daha şimdiden bilenmişsiniz eltiye. Durumları yokmuş, kendiniz söylüyorsunuz

Onun size yardım ettiği kadarıyla yardım edin.
200 tl ise 200 tl 5 bin ise 5 bin.
Dahasını isterlerse de bizim de durumlar sıkışık dersiniz.
Sonuçta kendine güvenen evlensin.

Yani benim gözüm kardeşim için yapacağım masrafları görmez. Görümcemi severim onun için yapılacaklarda gözüme batmaz. Sizde bş sevgisizlik var bence. Geçmişten kalan bişey mi yaşadınız?
Sonuçta onlarda size zamanında destek olmuş.
Ama yinede kimse birine güvenerek evlenmese keşke.

Çiçek çikolata Dediğin ne tutar ki ama diper masrafları meden siz karşılıyorsunuz düğünü vs ? Kim evleniyorsa o Karşılar

Kardeş onlar farkında mısınız? Benim kardeşim için eşim dünyaları harcar, ben de onun kardeşi için aynı şekilde harcarım. Gözüm görmez para falan. Alacağınız bir çiçek çikolata, üzülmeye değmez...

Cicek cikolata ne kadar tutabilir bi jest olarak alin gitsin yani bu kadar sismenize gerek yok. Tamam durumu yokken pahali tektas almista bu en cokta size dert olmus. Buraya kadar kiskanclik seziliyo tabiki.

Ama dugun masrafi karsilama meselesinde haklisiniz. Sizde ayri bi evsizniz kp oderse odesin ama sizinde ortak olmaniz sacma olur. Simdi burdada kimse hava civa yapmasin neolacak diye. Kim kaynina ve eltisine yapilan masrafi odemek isterki?

Eger simdilik gercekten durumlari yoksa biraz borc verin dugun sonu size odesinler.

Böyle insanlara uyuz oluyorum gerçekten. Ayranı yok içmeye tahtıravalliyle gider s..çmaya. Yardım etmiş diyorsunuz ama o durumda altta kalmamak taraftarıyım ben. Şahsen bana yardım edilseydi o durumda sözünü etmezdim. Siz de bırakın eşinizle kardeşi kendi arasında halletsin. Kız belki ısrar etmiştir yüzük icin bilemeyiz. Ne insanlar var hayatı boyunca yaşamı çapı belli ama evlenirken hakiki pırlantalar ultra lüx eşyalar filan. O yüzden siz bu duruma karışmayın madem yardımcı olmuşlar size de.

Ev eşyaları düğün parası sizden nasıl çıkıyor ben anlamadım?

Evlenmeye niyet eden adamın cebinde nasıl 4 bini olur da bunu tektaşa verir? Ee düğünü ev eşyası evi bunlar nereden karşılanacak? Parası yoksa biriktirene kadar evlenmesin. Bence 200 tl önemli değil onu boşverin de eşinizle konuşun bence araba vs bi borç altına girin ki bu iş size kalmasın isterlerse borç ödüyoruz diyebilin. Eşinize güzelce açıklayabilirsiniz hadi sağlık olsa bi durum olsa anlarım ama çocuğumun rızkını kaynımın düğünü için harcayamam eli kolu tutan adam düğününü kendi düşünmeli.
Tabi bu arada sizin düğünü kim yaptı eşiniz mi yoksa ailesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…