Nişan varmış..

Kıskançlık değil bence . Kız tarafı aleni bir şekilde bunları kullanıyor . O da neden benim eşimi de kullanıyorlar diyor .

Yarın o gelin sizden daha kıymetli olacak bunu demeden geçmek istemem . Çünkü öyleleri yaranır bu kv kp milletine .

Evlilik masraflarını size yıkmalari saçma ama iki yüz liralık şeye bu kadar laf edilmez. Bı de goze görünse bari diyorsunuz, ne ayıp. Fatura alıp duvara asın bari.

Alakası yok para gitsin istemiyorum gideceksede göze değer bişey olsun.
Altın çok pahalı bunun nişan mekanına para verecez çiçek çikolata parası verecez Altın parası var en az 500 tl .
Iyi de dış kapının dış mandalı evlenmiyor eşinizin kardeşi evleniyor elbette vereceksiniz.
Kendi kardeşinize yardım ediyor olsanız bu kadar gözünüzde büyür müydü acaba ?
Ha diyorsanız ki benim parmağımda 4 binlik tektaş yok ama onların çikolatasini biz yaptırıyoruz onda da eşiniz suçlu.

Ben anlamiyorum bu insanları ya 5yılın sonunda evlendk esimle son sene askerdeydi askere gderken işleri bozulmustu geldignde ikimiz birdn ise grip 6ayda dügün yaptk evimizi bile kredi cektk de tuttuk ama her 2aileyede kimseyede yük olmadk 4milyarlık yüzük ne demek ya resmen hava! Ben evleneym huzurum yerinde olsun kimseye yük olmaym parmagmda yüzük olmasn yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…