Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Dhea:94.8
E2:50.1
fsh:21.2
ıns:16.7
Lh:10.9
prolaktin:10.9
T3:4.24
T4:0.91
hanımlar hormon degerlerim nasıl FSH yuksek biliyorum digerleri bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
slm hanımlar nasılsınız tüpe adım atmak bile heycan verdi bana strese giridm resmen adetimi bekliyorum bende yukarıda hormon degerleirm sizce nasıl?
teşekkür ederrriiimmm tatluuummm benim de yarın transferim dahil 6. günüm ben hazırlayayım bari kendimiiii yaaa olmasam iiidide bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez dimi:))
canım tahlillerrin değerleri yan tafata vardır onları da yaz ben sana ona göre yorumlayım
canım ümidini sakın kesme senle olduğuna inan asla acaba deme benle de ben benle değiller dediğim gun adet oldum önceki günlerde benle olduklarına inanıyodum canım hatta ogun annem telde bebek napıyo sen napıon diye aradığında öle deme anne benle değil demiştim inanmıyorum yok demiştim ve ogun adet oldum asla olmadığına inanma
canım şu an annemdeyim sonucum evde ama fsh yuksek onu biliyorum kafam karıştı yuksekken tüpe başlıyacagıma sagolasın
kuzuuuuuuuuum yaaaa bi garip oldu içim okuyunca üzülme cnm bi gün hepimiz anna olcaz çok inanıorum ben çünkü çok istioruz onları..tamam söz olumsuz bişey demicemmm:)
Gelbebek günaydın canım.. Sivilcelere takılma fazla, benim özellikle alnımın yanında ve çenemde ufk ufak sivilceler çıkmıştı. 1-2 günde kayboldular. Şİmdi 5+4 hamileyim ve yanağımda kocaman bir sivilce çıktı :) Hormonlardan normalmiş. İlla regl olacaksın demek değil yani..
canım hayırlı olsun tedavin allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verecek
slm kızlar günaydın ben bi suç işledim test yaptım şu ilişkiden 7 gün sonra sonuç verenlerden ama hiçbişey çıkmadı canımı sıktı sabah sabah bugün 5. günüm
canım daha çok erken bence.nekadar erken sonuçta verse idrar testleri pek güvenilir olmuyor.bence şimdiden sıkıntıya sokma kendini biliyorum çok zorr beklemek ama biraz daha bekle tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?