Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

panadol selam canım.kaç tane yumurtan toplandı senin.benimde yakın bi zamanda toplanırda hayırlısıyla ondan merak ettim

kıslarrrr bende haftaya doktora gidicem bakalım ne diyecek belki bende bu ay başlarım:sm_cool:

slm kızlar benim bu gün transferimn 12. günüydü kan testi yaptrdım çok şükür 252 degerim hamileyim tek embryo diye hiç umut etmemiştim demek ki rabbim isteyince teklede veriyormuş tarısı tüm bekleyen arkadaşarımın başına inş hepiniz hamiş olursunuz kızlar

Son düzenleme:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum............... ........................Test Tarihi

1-wintersun............................1............ ..............Acıbadem..........................so nuç bekleniyor............................26 martBİR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1......... ...................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1......... ...........smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky........................................ ............1.............................bahceci kliniği..................................dondurulm uşlarla denenecek 28martta...........HAMİŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4............. .............Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1....... ......................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.BİR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1........... .................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1........... ............smryna................................ .sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3........... ...................yurtdısı....................... ......adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1.......... ............international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart[/COLOR]HAMİŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...... .....................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3 ..............................gürgan klinik...................................beklemede yiz.............................

13-mavielle..............................3........... ....................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2............. ............Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart HAMİŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1..... ........................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1 ..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1...... ..................................anatolia........ ...........................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BİR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8...... ..................................Almanya......... ..............................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1....... ..................... ............İRENBE................................ ...............REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.............. ...........................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1............. ..........................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1.............. ..............................yurtdısı............ ...................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1........ .................................................. ........sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1............ ............................anatolia.............. ...........lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1.... ......................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1............ .............bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881........................................... .....1............................................ sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.......................................... ...2.............................................. ...medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2........... ............................amerikan hastanesi......................................... ..........sonuç bekleniyor...........................26 martHAMİŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1............. ................Anatolia.......................... ...sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53.......................................... ........memorial.................................. ......sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil............................................ .................................................. .......................sonuç bekliyorHAMİŞŞŞŞŞ

33-aysun5538......................................... ........1......................................... ......................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2........... ...................ege üniversitesi....................................do ndurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2.. ..................................anatolia........ ........................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2... ................................genart............ .................lucrin kullanıyor............................

37-LİMBURG1985.............................2......... .........................YURTDIŞI................. ......sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx........................................... 4................................................. .............adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3....... .....................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1.......... .....................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78.......................................... 3................................................. umut tüp m....................................sonuç bekleniyor
:CüvCüv::emir_ bebek:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCü v::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::Cüv Cüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::Cü vCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv ::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:Cü vCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::C üvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvC üv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil............................................ ......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky...................................... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: wintersun Düzenleme Tarihi : 04-04-2010 Düzenleme Saati :00:07.

slm kızlar bugun trasferim oldu 2 trasfer yapıldı 4.ve 5 hücreli sürekli yatmak çok sıkıcı birde bir sürü iğne ilaca devam göbekten vs. iğneler hangi ilacaı alacagımı karıştırıyorum bazen sizdemi kullandınız bu ilaç iğnelerden umarım sonu iyi olsunda hepimiz için

ben şuan hala iğne tedavisindeyim canım yumurtalarımın nezaman toplancağı henüz belli değil ama 10 tane büyüme aşamasında olan ve onlardan ufak boyutta olanlarda var.hayırlısıyla mutlu sona yaklaşsak rahatlıyacam.demek transferin yapıldı hayırlı olsun canım inşallah tutnur bebeğin.birde 2tane transfer edildi demişşsin canım hala yapılabiliyomu tek embriyo yasası çıktı ya ondan sordum.benim daha ilk denemem de.senin kaçıncı? (çok soru sordum galiba:kedi:

SLM. Benide aranıza alırsanız sevinirim. bugün transferimin 4. günü. 4 mayısta 7 ve 9 hücreli 2 transfer yapıldı. 3. denemem bu. Kailteleri iyi olduğu için bu sefer umutluyum. ınşallah hepimizde iyi sonuçlar alırız. Benide listeyeeklerseneniz sevinirim.

ailhan76 Hacettepe Hastanesi 3. deneme Test tarihi 15 Mayıs

35 yaşından büyük olanlara ve 2 denemeden sonra 2 embriyo koyuyorlar. Yönetmelikte o hak var

hayırlı olsun cnm embryoların çok kaliteli rabbim nazarlardan saklasınbenim 8 hüçreli transfer edildi şuan 1 aylık hamileyim allahın izniyle seninde kesin tutar inş pozitif düşün hep tamam mı? cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım slm 2 gün trasferi benimkisi 4.ve 5 hücreli nasıl sence dr 2 günde bölündü dedi rahim daha güvenli yumurtalar için dedi..sürekli yattınmı yoksa arada dolaştınmı evde sen evdeki günleirni nasıl geçiridin..

ailhan76 canım bende hacettepe hastanesinde yaptırıyorum yarın yumurta tolamam var hiç karşılaştıkmı acaba bugün 4. gününse pazartesi veya salı oldu transferin ben iki gündede ordaydım

merhaba arkadaşlar.benimde pazartesi günü allah izin verirse yumurtlarım toplanacak.çok heyecanlıyım.rabbim yüzümüze güler inşallah.

ailhan76 canım bende hacettepe hastanesinde yaptırıyorum yarın yumurta tolamam var hiç karşılaştıkmı acaba bugün 4. gününse pazartesi veya salı oldu transferin ben iki gündede ordaydım

Salı günü 11 gibi yaptırdım. İbrahim bey toplantıdan ancak geldi. bilmiyorum sadece bir kişi bekliyordu orada.Karşılaştık mı bilmiyorum.

maşallah cnm güzel sakın tutmaz die sıkıntı yapma birde sürekli yatıcam die kendini şartlama ben 3 gün yattım sonra evin içnde gezeledim markete gittim ama yavaş ve tenbosuz bir şekilde yürüdüm agar kaldırma sakın sonra süreklide ayakta durma inş rabbim gönlü muradını verir pozitif sonuç alırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim çok sagol cevabın için innaki aglıyorum resmen bugun yok olmadı falan diye duygusalım nedense hepimizin gönlüne göre versin tanrım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…