Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

merhaba kızlar biraz önce doktordan geldim.tedavim başlamadı 1 ay erteledik.doktorun ve benim kararımla tedaviye haziranda başlayacağız.
Zeynepcim evet canım ilk tedavimdi.belkide böylesi daha hayırlıdır bizim için.napalım geç olsun güç olmasın.

Daisy_81 herşeyde bir hayır vardır.Evet önmli olan geç olsunda güç olmasın....

selamlarrr
bende transferimi yaptıralı 5 gün oldu
heyecanla 10 mayısı bekliorumm
anneler gününden 1 gün sonra benim de anneler günümü kutlarlar belkii
herkesin Allah gönlüne göre versinnn
emeklerimiz boşa gitmez inşallahh

semoscum hadi bakalım inşallah.daha güzel bir anneler günü hediyesi olamaz heralde.bende heycanla yumurtalarımın toplanma aşamasını bekliyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.göbeklerimiz bebiş dolsunn.aminnn

arkadaşlar listemiz hiç yenilenmiyo galiba ya.kim hamile kimin tedavisi devam ediyor kimler beklemede...yayınlanıyorda görmediysem kusuruma bakmayın.ben hiç rastlamıyorum da o yüzden.

inşallah canım..güzel dileklerin için sağol
ilk denemen mi seninde

slm kızlar toplandı yumurtalarım geldim merkezden biraz uyumuşum çok aşırı heycanlandım nedense bütün vücudum titredi okadarda strese gerek yokmuş ama elde degilki:)) 6 yumurta toplandı yarın arayacaklarını söylediler beklemedeyim bir poşet ilaç verdiler beslenmene dikkat et dediler artık hayılrısı diyorum 30temmuz tanıştım merkezde çok tatlı şeker kız ama benim çok stresli anımdaydı birşey anlamadım tanışmamızdanda...

Merhaba arkadaslar ben Silanaz, Butun tedavi goren arkadaslarin oncelikle hayirli, pozitif sonuclar almasini diliyorum rabbimden. Bende Mayis otalarda adet oldum gibi tedavim basliycka cok heycanliyim Ilk iki denememi iki yil once Turkiy'ede yaptim. Birincisi negatif, neden hormon degerlinin yuksek olmasi. Ikinci Pozitif ama malesef dusuk'le sonuclandi. Su an America'da tedavim basliycak, burda Turkiye'den biraz daha farkili process, yanimda ailem yokk.. Benide araniza alirsaniz sevinirim, en azinda herseyi icimde degil birileriyle paylastigim ve beni en iyi anlayan insanlar olcaginiz eminim...

ıYı akşamlar arkadaşlar çok moralim bozuldu cuma günü yumurtalarım toplanacakdı ama iki gündür yavaşladı bugün 400 ünite gonalf yapıldı doktorumda korkmaya başladı bide girip olacakmış gibiyim oda etkilermi of çok korkuyorum lütfen beni bilgilendirin allahım hepimizin yardımcısı olsun bide ilk denemem

kızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle ama ben adet olucam sanırım bütün adet belirtilerim var cuma andevumuz var acab bu ay dondurupta bidaki aymı denesek adet olucam eminim kısa protokol benim bu sefer ve sadece merional kullanıyorum lucrin falan vermedi doktorum acaba yumrutalr erkenmi çatladı çok morelim bozuk sabah beri durup durup ağlıyorum napıcam bilmiyorum ya erken adet olursam neyapmalıyım sizce yardımcı olun lütfen

canım stres yapma bir sakin ol bakalım kendine zarar verme şuan yarın dr ara sor istersen en iyi cevabı o veriri sanırım ama kendini yıpratmadan....

Amin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize sevgiyle kal.. bu yol gerçekten uzun ve zahmetli yolmuş..benim ilk denememdi umarım son olur..[/QUOTE]

Amin Canım,benimde ilk denemem ve umarım son olur...Güzel haberlerini bekliyorum şuan hangi aşamadasın ben dün kontrole gittim 4.gün iğne kulladım yumurtalara baktı gelişimleri iyi dedi ve ikinci bir iğneye daha başladım cumartesi tekrar randevüm var hayırlısı artık bakalımmm...Sen nerde tedevi oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…