merhaba kızlar biraz önce doktordan geldim.tedavim başlamadı 1 ay erteledik.doktorun ve benim kararımla tedaviye haziranda başlayacağız.
Zeynepcim evet canım ilk tedavimdi.belkide böylesi daha hayırlıdır bizim için.napalım geç olsun güç olmasın.
semoscum hadi bakalım inşallah.daha güzel bir anneler günü hediyesi olamaz heralde.bende heycanla yumurtalarımın toplanma aşamasını bekliyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.göbeklerimiz bebiş dolsunn.aminnn
inşallah canım..güzel dileklerin için sağol
ilk denemen mi seninde
Herkese Merhaba, tedaviye başladık umarım hayırlısı olur.
slm kızlar bende mayıs sonu başlıyorum heyet raporum 1 haftadan çıkıyo
merhaba hayılrısı olsun kolay gelsin tedavin bende beklemedeyim şuan..
Merhaba Panadol,umarım pozitif sonuçlar almayı allah bizede nesip eder..
Amin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize sevgiyle kal.. bu yol gerçekten uzun ve zahmetli yolmuş..benim ilk denememdi umarım son olur..
kızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle ama ben adet olucam sanırım bütün adet belirtilerim var cuma andevumuz var acab bu ay dondurupta bidaki aymı denesek adet olucam eminim kısa protokol benim bu sefer ve sadece merional kullanıyorum lucrin falan vermedi doktorum acaba yumrutalr erkenmi çatladı çok morelim bozuk sabah beri durup durup ağlıyorum napıcam bilmiyorum ya erken adet olursam neyapmalıyım sizce yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?