Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

arkadaşlar merhaba bugün transfer günüm çok heycanlıyım 10 tane yumurta döllenmiş dua edin banada hiç bişe düşünemiyorum artık allahım hepimize nasip etsin

arkadaşlar merhaba bugün transfer günüm çok heycanlıyım 10 tane yumurta döllenmiş dua edin banada hiç bişe düşünemiyorum artık allahım hepimize nasip etsin

seni çok iyi anlıyorum canım..bende tarnsfer günümde çok heyecanlıydım..mutlu sona geldin artık bebişlerini alıp evine döneceksin:ecrin_bebek:
Rabbim gönlüne göre versin inşallah..hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kavuşursun yavrularına.:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim çok sagol cevabın için innaki aglıyorum resmen bugun yok olmadı falan diye duygusalım nedense hepimizin gönlüne göre versin tanrım..

cnm benim yaa sen şimdiden bebişini üzüyorsun olmadı ama bak bende senin gibi kendimi paraladım tranferin 7. gününe kadar hiç bir i şeyim yoktu yani hiç bir belirti yoktu hep aglıyordum 7. günü öyle belim kasıklarım agrıdıkı bu seferde adet olcam die agladım 7.8.9.10. gün ful agrım oldu artık dayanamadım kan testti yaptırdım megersem hamileymişim o yüzden agrım oluyormuş 4 haftalıkmış bebegim şuan 5. haftasında hamdolsun çok iyiyiz sakın kendine stres yapma bebegide üzersin tmm tattlım bütün gönlümle diliyorm hamile olmanı inş güzel sonuç alcan ama hep pozitif düşün tmm

maşallahh cnm benim hayırlı olsun bütün dualarımız senle sen merak etme maşallah yumurta sayın güzel allahın izniyle sonuda güzel olcak yani pozitif :Saruboceq::Saruboceq:içini ferah tut ve sıkıntı yapma kendine

arkadaşlar bugün test günüm dü 1 gün gecikmeli yaptırdım..sonuç negatif..b-hcg değeri 0,10 çıkmış..Allah sizlerin yolunu açık etsin inşallahhh

arkadaşlar bugün test günüm dü 1 gün gecikmeli yaptırdım..sonuç negatif..b-hcg değeri 0,10 çıkmış..Allah sizlerin yolunu açık etsin inşallahhh

cnm sakın üzülme olur mu eğer dondurulmuşun varsa tekrar denersin bi daha ki ay yada imkanın varsa tekrar yaptırısın
hayırlısı allahtan cnm benim en kısa zamanda anne olman dileğiyle

canım hayırlısı böyleymiş emin olki zor dönemlerden geçiyoruz emek madidi manevi demmeki böylesi hayırlısı üzüldüm bende beklemedeyim ama hiç bir belirtim yok gibi çokta umutlu degilim ne hayırlısıysa o olsun diyorum artık seninde yolun açık olsun

arkadaşlar meraba ben de 4 gündür puregon kullanıyorum yarın kontrol üm var yumurtalarıma bakacaklar benim ilk denemem çok ümitli değilim ama

herkese desteğinden dolayı teşekkür ederim..çok zor bi süreç..Rabbim cümlemize sabır versin..eşlerimize de destek olalım..bugün sonucu aldıktan sonra eşimin gözyaşları içimi parçaladı..kendimden çok onun için istedim bebeğimin olmasını..onun yüzü gülsün istedim.ama olmayınca olmuyor demek..bu en zor sınavı alnımızın akıyla,isyan etmeden atlatmayı nasip etsin yaradanım..Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize..

Cok haklisin canim Dpktpr cok onemli bende seninkine benzer olay yasadim yas genc hic bir problem yok bende dayadilar igneleri sonuctat hormon degerleriniz cok yuksekti ondan olmadi dedler... doktorlar icin cok basit demesi, vaktinde dozunu ayarlasalar boylemi olurdu?

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE BıR AY ÖNCE TÜPBEBEK OLDUM BENıM ÜÇ KALıTELı YUMURTAM VARDI AMA YENı KANUN YÜZÜNDEN TEK VERDıLER ıLK DENEMEMDı SıZEDE TEK EMBRYO MU VERDıLER ACABA YOKSA BENıM GıTTıĞıM MERKRZLEMı ALAKALI CEVAP LÜTFENzemuszemus

merhaba arkadaşım.gittiğin merkezle alakalı değil.artık tüm merkezlerde böle tek embriyo yasa kesinleşti çünkü.

kızlar buarada benim yumurtalarım toplandı 25 tane olgun yumurta imiş ve 20 tanesi döllenmiş.heyecanla sona doğru yaklaşıyorum artık.hayırlı ve güzel haberler almayı nasib etsin rabbim.dualarınızı eksik etmeyin.

çok üzüldüm arkadaşım gerçekten çok zor.okadar uğraş çabala ve sonuç olumsuz.allah yardımcın olsun.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve gerçekten sancılı bi süreç.rabbim böle uygun görmüş demekki herşeyin hayırlısı.inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi verir kucağımıza.

üzülme canım herzaman hayırlısını iste rabbim inşallah seninde bizlerinde birgün yüzünü güldürecek DUA ET herşey onun elinde.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…