arkadaşlar merhaba bugün transfer günüm çok heycanlıyım 10 tane yumurta döllenmiş dua edin banada hiç bişe düşünemiyorum artık allahım hepimize nasip etsin
canım benim çok sagol cevabın için innaki aglıyorum resmen bugun yok olmadı falan diye duygusalım nedense hepimizin gönlüne göre versin tanrım..
arkadaşlar merhaba bugün transfer günüm çok heycanlıyım 10 tane yumurta döllenmiş dua edin banada hiç bişe düşünemiyorum artık allahım hepimize nasip etsin
arkadaşlar bugün test günüm dü 1 gün gecikmeli yaptırdım..sonuç negatif..b-hcg değeri 0,10 çıkmış..Allah sizlerin yolunu açık etsin inşallahhh
arkadaşlar bugün test günüm dü 1 gün gecikmeli yaptırdım..sonuç negatif..b-hcg değeri 0,10 çıkmış..Allah sizlerin yolunu açık etsin inşallahhh
canım söylemek istemiyorum nerde yaptırdığımı ama doktor hatası bana çok hormon ilacı verdi 250 lik vurundum transferden sonra kan değerime baktılar galiba yüksek çıktı ondan bana hemen şu saatte iğne vurunucan dediler o az zamanda nasıl iğne aradık anlatamam tutunacak bebeğimi öldürdüler belkide ondan diyorum iyice araştırmak lazım doktor çok önemli
GÜNAYDIN KIZLAR BENDE BİR AY ÖNCE TÜPBEBEK OLDUM BENİM ÜÇ KALİTELİ YUMURTAM VARDI AMA YENİ KANUN YÜZÜNDEN TEK VERDİLER İLK DENEMEMDİ SİZEDE TEK EMBRYO MU VERDİLER ACABA YOKSA BENİM GİTTİĞİM MERKRZLEMİ ALAKALI CEVAP LÜTFENzemuszemus
kızlar buarada benim yumurtalarım toplandı 25 tane olgun yumurta imiş ve 20 tanesi döllenmiş.heyecanla sona doğru yaklaşıyorum artık.hayırlı ve güzel haberler almayı nasib etsin rabbim.dualarınızı eksik etmeyin.
kızlar buarada benim yumurtalarım toplandı 25 tane olgun yumurta imiş ve 20 tanesi döllenmiş.heyecanla sona doğru yaklaşıyorum artık.hayırlı ve güzel haberler almayı nasib etsin rabbim.dualarınızı eksik etmeyin.canım maşallah nazar değmesin inşallah rabbim hayırlı sonuçlar verir sevindirir.tek embrio vereceklerine görediğer yumurtalarını dondurucakmısın canım.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?