Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

Merhaba kızlar bugÜn test gÜnÜmdÜ sonuÇ 195 Çıktı Çok ŞÜkÜr umudunuzu yıtırmeyın tek embryo ve 2. Kalıte ıdı tuttu Çok ŞÜkÜr darısı tÜm ısteyenlere

Merhaba kızlar bugÜn test gÜnÜmdÜ sonuÇ 195 Çıktı Çok ŞÜkÜr umudunuzu yİtİrmeyİn tek embryo ve 2. Kalİte İdİ tuttu Çok ŞÜkÜr darısı tÜm İsteyenlere

oleyyyyyy cnm çok sevindim e artık seni bizim topiğede bekliyoruz hayırlı olsun bebeişin

ben inanıyorum bu topic tümden hamile kalıcak

kızlar günaydın.. yine çok güzel haberler var.. bu topik gerçekten uğurlu.. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.. bende durumlar iyi gibi.. perşembe günü Allahın izniyle keseyi görmeye gidicez. inşallah doludur. bakalım hayırlısı...

ayyy toplama mı var hadi bakalım hayırlısı.......sakın heycanlanma olur mu zaten anesteziyi verince hiç bişey hissetmiyosun...sonrasında kasık ağrıların karında şişlik oluyo ama hepsi geçiyo dayanılmaz şeyler değil şimdi sende kaç tanesi döllenicek heycanı başlicak ay hadi hayırlısı

biz iyiyiz demek resmini beğendin teyzesi meleğimin küçüklük hali o büyüdü şimdi kalbide atyıo maaşallah rabbim hepinize vericek inşallah bak görürsünüz bu topicte kimse kalmicak hamile olmayan

amiiin canım çok saol :) tatlı heyecan var sorma valla :) inşallah bizde kardeş getiririz yiğenimize :)

günaydın kızlar.bugün adetimin 2.günü öğleden sonra hastaneye gideceğim iğneler başlanacak inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız.hamiş arkadaşlar gibi güzel haberler veririz inşallah.

teadvin hayırlı olsun canım iyi haberleirni bekliyoruz ilk tedavin mi

amiiin canım çok saol :) tatlı heyecan var sorma valla :) inşallah bizde kardeş getiririz yiğenimize :)
inşallah olucak cnm ben inanıyorum sen sıkma canını

hadi hayırlısı cnm allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı tedaviler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…