Bugun 2. tup bebek icin ignelerle sabah start verdim arkadaslar allahim bu sefer yuzume guler insallah :ecrin_bebek:
ben de lucrin kullanıyorum şuan e2 değerim de bi sorun çıkmazsa yani yüksek olmazsa bende inşallah mayısda olacak
Merhaba kızlar bugÜn test gÜnÜmdÜ sonuÇ 195 Çıktı Çok ŞÜkÜr umudunuzu yİtİrmeyİn tek embryo ve 2. Kalİte İdİ tuttu Çok ŞÜkÜr darısı tÜm İsteyenlere
Merhaba kızlar bugÜn test gÜnÜmdÜ sonuÇ 195 Çıktı Çok ŞÜkÜr umudunuzu yİtİrmeyİn tek embryo ve 2. Kalİte İdİ tuttu Çok ŞÜkÜr darısı tÜm İsteyenlere
tebrik ederim cnm gözün aydın darısı başımıza inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canım gözün aydın darısı bizlere inşaallah
Ne guzel sevindiri haber allah kucaginida almayi nasip etsin insallah canim darisi bizlere insallah:ecrin_bebek:
fıstıklar günaydın nasılsınız bakalım
günaydın gizemlicim profil resmine bayıldım harika görünüyo :)
nasıl gidiyo canım pıt pıtları duydunuz mu :)
benimde yarın toplamam var.sanırım cumaya transferim olur inş.güzel haberler veririm sizlere :)
ayyy toplama mı var hadi bakalım hayırlısı.......sakın heycanlanma olur mu zaten anesteziyi verince hiç bişey hissetmiyosun...sonrasında kasık ağrıların karında şişlik oluyo ama hepsi geçiyo dayanılmaz şeyler değil şimdi sende kaç tanesi döllenicek heycanı başlicak ay hadi hayırlısı
biz iyiyiz demek resmini beğendin teyzesi meleğimin küçüklük hali o büyüdü şimdi kalbide atyıo maaşallah rabbim hepinize vericek inşallah bak görürsünüz bu topicte kimse kalmicak hamile olmayan
günaydın kızlar.bugün adetimin 2.günü öğleden sonra hastaneye gideceğim iğneler başlanacak inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız.hamiş arkadaşlar gibi güzel haberler veririz inşallah.
inşallah olucak cnm ben inanıyorum sen sıkma canınıamiiin canım çok saol :) tatlı heyecan var sorma valla :) inşallah bizde kardeş getiririz yiğenimize :)
günaydın kızlar.bugün adetimin 2.günü öğleden sonra hastaneye gideceğim iğneler başlanacak inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız.hamiş arkadaşlar gibi güzel haberler veririz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?