- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
- Konu Sahibi Fatma1995f
-
Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Nişanlına bunu anlattın ve o da çok kötü durumda çıkış yolu mu arıyorsunuz?ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar Allah aşkına, kötü yollara düşmüşler gibi konuşmussunuz.Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Adet değil zihniyetle alakalı.Ben egenin orta yerinde doğdum büyüdüm. Hiç duymadım görmedim böyle bi adet. Bence bu bir adet değil. Küçük bir koloni insansı kendilerince böyle bişey uydurmuş verilen sözden dönülmez deyip yine her zaman olduğu gibi binmişler kızların tepesine
Ay deliricem
kültürümüz bazen cidden cok sacma
Ilk evliliğini mantık ikincisini aşkla yapmış birisi olarak uzak dur derim.Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Ya o kötü konuşanlar herseyi saman altından yürütenler bence. Yoksa insan zaten tanımak için nisanlanmiyor mu??Nişan atan kıza kötü bakma devri bitti ya hiç yok benim çevremde böyle tipler artık. Ayrıca konuşurlarsa konuşsunlar mutsuz olsanız,evlenip ayrılsanız plaket mi verecekler? 25 yaşındasınız daha neden birini bulamıyasınız yapmayın kendinize bu kötülüğü.
Anadolu’nun göbeğindeyim, hiç böyle bişi duymadım görmedim, kısmet der geçerler hiç kimsenin kötü baktığını görmedim duymadım. Öyle küçük bi grup denk gelmiştir size büyük ihtimalle.Nişan atınca adam aldatmıs olsa bile kız suçlu oluyor. Anadolu da böyle maalesef...
Valla 4 farkli sehirde yaşadım ikisi ege,biri karadeniz,biri ic anadolu. Gelenek değil ama zihniyet bu. Böyle düşünen çok. Düsünmeyen de çok. Konu sahibine nasıl bakarlar falan denmiş diye dedim.Anadolu’nun göbeğindeyim, hiç böyle bişi duymadım görmedim, kısmet der geçerler hiç kimsenin kötü baktığını görmedim duymadım. Öyle küçük bi grup denk gelmiştir size büyük ihtimalle.
Nisan.attiktan sonra her kiyafete kirmizi kusak baglamak gerekiyor
Kuzum eger yapamayacaksan.adami oyalama kendini de tabiki zaten durumu da soylemissin ne diyor?
Bunun ne önemi var? İnsanlar hep konuşur zaten ama bunu yaşayacak olan sizsiniz. Sizin kararınız elalemin çenesinden daha önemli. İstediği gibi baksınlar bir nişan atmakla adınız neye çıkacak sanıyorsunuz? İnsanların bakış açısı hayatınızdan önemli mi?nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum
Yanlış düşünüyorsun, nişanlılık zaten yakından tanıma dönemidir,uymuyorsa kafana atarsin yüzüğü, ilerde keşke dememek içinMerhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Off kuzum ya her ironiyi aciklayacak miyiz?ciddi degilsinizdir umaraim kirmizi kusak konusunda? kim gerektiriyor bunu?
Off kuzum ya her ironiyi aciklayacak miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?