Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sagol canim Insallah. yaa kahve almaya gidiyordum labrativarin onunden gecerken anam bir baktim bombos kimsecikler yok girdim merhaba diye bir baktim kan veriyorum:)))))))))))) aniiiiiii oldu ama guzel oldu huzura erecegim:))

sagol canim Insallah. yaa kahve almaya gidiyordum labrativarin onunden gecerken anam bir baktim bombos kimsecikler yok girdim merhaba diye bir baktim kan veriyorum:)))))))))))) aniiiiiii oldu ama guzel oldu huzura erecegim:))

hamilesin kızım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kesinlikleeee :dance::dance::içelim:

zubeydemmmmmm canimmm bekleyemedimmmmmmmm( gece karnim agridi regle gb biliyorum hamileykende oluyor ama uykum kacti dunden once de yumurtalik agrisi uyutmadi dedim olmuyor bir gece huzurlu uyuyayim degilsem bile daha iyidir boole olmaktan:))) haa bunlari kan verdikten sonra dedim gerci kendime bahane :mymeka:

ne bileyim ben artik hayal bile edemiyorum hamile olucam da hatta saglikla doguracagimmmmmmmmm oyle uzakki kafamda gercekten hayalini kuramaz oldum artik(

off hadi saat kaçta belli olacak senin şu sonucun, topiğe girip bakıyorum belli olmuşmu die, daha bişey yok galiba...

yaa kesin negatif die dusunuyorum gizemli gelsede bir sopa atsa:))) ama cidden negatif bence...

ne bileyim ben artik hayal bile edemiyorum hamile olucam da hatta saglikla doguracagimmmmmmmmm oyle uzakki kafamda gercekten hayalini kuramaz oldum artik(

allah belamı versin ben biliyodum senin bekleyemeyeceğini
ay dur şimdi okudum elim ayağıma dolaştı
ayy ya nie özelden msj atmadın özlem dua ederdim şurda boşboş oturuyorum ya
off offfff

nasıl geçicek zaman ay içim bi hoş oldu hadi hayırlısı
bizim hamişlerede söliim dua etsinler

ay alemsiniz canlarim yaaa:)) ALScim evet sizin saatle ucbucuk, gizemlicim cok guldurdun beni haa walla duramadim:)))))))))))
yaa pozitif de olabilir tabii di mi bende artik heycanla beklemeye baslayayim aman negatiftir diye bir saatir sakinlesmistim dur gaza getirdiniz hadi bakem:)))))))

yaaaa negatif mi pozitifmi bilmem alllah bilir ama
tüm kalbimle dua ediyorum
rabbim inşallah sana be zübeydeme nasip eder en ksa zaman als yede hepinizin kucaklar dolsun evoevoya da ay ne biliim hepinize hepinize işte

kadin ikide de bir deneyin demisti ikibucuk daha kesin dedi sizden bir saat geriyiz yani kalmis 2 saat iki dakika 2de ogrenirsem:)))))))))) aneeyyyyyyyyyyyyy :teselli: anam ben korkarim arayamam esime de demedim yarin yapcam saniyor ona da aratamam fransizca bilen var miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…