sagol canim Insallah. yaa kahve almaya gidiyordum labrativarin onunden gecerken anam bir baktim bombos kimsecikler yok girdim merhaba diye bir baktim kan veriyorum:)))))))))))) aniiiiiii oldu ama guzel oldu huzura erecegim:))
bebeğim deme öyle bak valla kızıyorum sana pişman olacağın laflar etmeeee
ne bileyim ben artik hayal bile edemiyorum hamile olucam da hatta saglikla doguracagimmmmmmmmm oyle uzakki kafamda gercekten hayalini kuramaz oldum artik(
zubeydemmmmmm canimmm bekleyemedimmmmmmmm( gece karnim agridi regle gb biliyorum hamileykende oluyor ama uykum kacti dunden once de yumurtalik agrisi uyutmadi dedim olmuyor bir gece huzurlu uyuyayim degilsem bile daha iyidir boole olmaktan:))) haa bunlari kan verdikten sonra dedim gerci kendime bahane :mymeka:
yaa kesin negatif die dusunuyorum gizemli gelsede bir sopa atsa:))) ama cidden negatif bence...
ne bileyim ben artik hayal bile edemiyorum hamile olucam da hatta saglikla doguracagimmmmmmmmm oyle uzakki kafamda gercekten hayalini kuramaz oldum artik(
ay alemsiniz canlarim yaaa:)) ALScim evet sizin saatle ucbucuk, gizemlicim cok guldurdun beni haa walla duramadim:)))))))))))
yaa pozitif de olabilir tabii di mi bende artik heycanla beklemeye baslayayim aman negatiftir diye bir saatir sakinlesmistim dur gaza getirdiniz hadi bakem:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?