Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sagol gizemlicim ne yapalim hayirlisi olsun, Allah fazla bekletmesin Insallah simdi olmasa da yakinda olsun Insallah. ama cidden nasil arar konusurum bilemedim(

ay sen bana söle
ben onlara söliim
msn ben arardm ama ingilizcem bile doğru dürüst yok fransızca hak getire
ya kafam karşt şimdi sana göre 2 saat 2 dk m kald
bu kalan ikiye mi ikibuçuğa mı

:teytey:özlem tatlı cadı dayanamadın demiiii:))))))))) cnm rabbim gönlü muradını versin inş güzel haberler alıp halay cekecezzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol gizemlicim ne yapalim hayirlisi olsun, Allah fazla bekletmesin Insallah simdi olmasa da yakinda olsun Insallah. ama cidden nasil arar konusurum bilemedim(

of ya fax çekemiyomu bunlar uluslararası çekiyolarsa
bana göndersinler ben sana söliim
ay rabbim yaaa
habibib hürmetine
şu arkadaşmızn hakkında hayırlıs ise olsun ya rabbim yaaa
olmazsada randevumuzu almıştık zaten çalışmalara devam

aminnnnn canımm inşallah tüm isteyen herkese allahım nasip etsin özlem senden haber bekliyorum kitlendim ekrana ona göre

ikiye gore canim burda iki olunca sizde 3 oluyor. ben sana soylesem de sen onlarin dedigini anlamazsin hos gerci muhtemelen sadece "negatiffffffff" diyecek gayet acik ama daha cikmadi derse vs anlasamazsiniz yoksa ciddiyim sana soylerdim rica ederdim ara diye:)) ya da esime diycem cidden arayamam sanki. bir kere cok heveslenmistim kan verdim aradim elim ayagim karisti, bir de kadin negatif deyince oyle kalakaldim ogunden beri telde sonuctan nefret ediyorum(

gecede bes saat uyudum nasil uykusuzum seytan diyor vur kafayi yat uyaninca ara:))

cnm benim yaaaa kıyamam sana rabbim bu bekleyişini hayıra cevirsin özlemcimmm içini ferah tutt inş güzel haberler gelcekkkk biz de burda duacınızız

özlem sen ver bi numarasını bana bakım ben aratırım orayı :) ciddi söylüyorum fransa da çok sevdiğim bi arkadaşım yaşıyo ona söylerim arar o

yaa birgun de boyle beklerken pozitif sonuc gelsin kizlar ya o gun gelsin artik yani randevum haftaya bunda olmasaa Allah'im ne olur eyluldeki tedavide gelsin, sonuctan sonra 9 ay sonra bebegim saglikla gelsin. Hepimiz icin bu duam arkadaslar kendim kadar yeminleki sizler icin de ayni seyleri istiyorum. :Saruboceq:

özlem sen ver bi numarasını bana bakım ben aratırım orayı :) ciddi söylüyorum fransa da çok sevdiğim bi arkadaşım yaşıyo ona söylerim arar o

yaaaaa:)) walla cok cazip canim:)) ama aklima su takildi simdi ben sanmalari lazim arkadasimi esime bile bin soru souryorlar gercekten esim mi die hayir telde ogrenemezsem sonuc besbucukta kagitlla aliniyor. dur bakiim ogle arasi esime derim belki cunku cidden arayamacagim gb. CADIARZU

canımcım özlemcimm allahım duanı geri cevirmesin inş melegin seninledirr rabbimmm HAYILI VE SAGLIKLI EVLAT VERSİN İNŞ

özlem duaların kabul olur inşallah
yalnız şimdi sakin olma zamanı
ne negatif için şartlamalısn kendini ne pozitif için
sakin ol vakit geçir
kusura bakma bizde seni heyecanlandrdık fazlasıyla ama kendimiz gibi gördüğümüz için yani

şimdi sakin oluyosun
istersen gir bi uş al rahatla ne bileyim bişey yap
ama çok kaptırma kendini
şunu düşün sen negatif olsa bile bunu daha önce yaşadın baş edilemeyecek bişey değil
ve elinde tekrar tedaviye başlama imkan var
nolur tatlım accık sakin
sen ara bence eşine sürpriz yaparsn hem olumlu olursa

dogru diyorsun gizemlicim bak aslinda su an yine sakinim sagolsun bir arkadasim var kkda sebnepsiz infertelite topiginde onun yumurtalamasiyla ilgili yazisiyoruz aklim dagiliyor:)) merak etmeyin negatifse bir kez daha bilmiyrum belki de son kez daha basa cikabilirim. yeni tedaviyi programladim ya o bir teselli sanirim bana:)))))) aslinda ona da erkendi amannn ne bileyim.
sagolun tatliskolarim benim kaldi bir bucuk saat:)))))))))))))

özlem bence sen kocaman bir pozitifle geleceksin buraya, yeni planladığın tedavin de boşa planlanmış olacak ama olsun napalım :)

hadi arkadaşım başar şu işi bana da umut ol, dondurulmuşlarla deneyen herkese de :)

ay senin agzindan bal damliyor. canim hep dedim lutfen donmuslara iyi cozuldugu an cok guvenin normal embro kadar. ingilizce sitelere bakin dogum yapmis yuzlerce kadin goreceksiniz. ben hep dedigim gb kotu cozuldu diye negatif yaklastim konuya sakin donmuslarla ilgili benim sonucum negatif olsa da morel bozma. inanilmaz rahat ve sansi yuksek bir surec oysaki. yeterki guzel cozulsunler

ay evet az kaldı
hadi hakkımızda hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…