kadin ikide de bir deneyin demisti ikibucuk daha kesin dedi sizden bir saat geriyiz yani kalmis 2 saat iki dakika 2de ogrenirsem:)))))))))) aneeyyyyyyyyyyyyy :teselli: anam ben korkarim arayamam esime de demedim yarin yapcam saniyor ona da aratamam fransizca bilen var miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sagol gizemlicim ne yapalim hayirlisi olsun, Allah fazla bekletmesin Insallah simdi olmasa da yakinda olsun Insallah. ama cidden nasil arar konusurum bilemedim(
gecede bes saat uyudum nasil uykusuzum seytan diyor vur kafayi yat uyaninca ara:))
gecede bes saat uyudum nasil uykusuzum seytan diyor vur kafayi yat uyaninca ara:))
özlem sen ver bi numarasını bana bakım ben aratırım orayı :) ciddi söylüyorum fransa da çok sevdiğim bi arkadaşım yaşıyo ona söylerim arar o
yaa birgun de boyle beklerken pozitif sonuc gelsin kizlar ya o gun gelsin artik yani randevum haftaya bunda olmasaa Allah'im ne olur eyluldeki tedavide gelsin, sonuctan sonra 9 ay sonra bebegim saglikla gelsin. Hepimiz icin bu duam arkadaslar kendim kadar yeminleki sizler icin de ayni seyleri istiyorum. :Saruboceq:
ikiye gore canim burda iki olunca sizde 3 oluyor. ben sana soylesem de sen onlarin dedigini anlamazsin hos gerci muhtemelen sadece "negatiffffffff" diyecek gayet acik ama daha cikmadi derse vs anlasamazsiniz yoksa ciddiyim sana soylerdim rica ederdim ara diye:)) ya da esime diycem cidden arayamam sanki. bir kere cok heveslenmistim kan verdim aradim elim ayagim karisti, bir de kadin negatif deyince oyle kalakaldim ogunden beri telde sonuctan nefret ediyorum(
yaa birgun de boyle beklerken pozitif sonuc gelsin kizlar ya o gun gelsin artik yani randevum haftaya bunda olmasaa Allah'im ne olur eyluldeki tedavide gelsin, sonuctan sonra 9 ay sonra bebegim saglikla gelsin. Hepimiz icin bu duam arkadaslar kendim kadar yeminleki sizler icin de ayni seyleri istiyorum. :Saruboceq:
yaaaaa:)) walla cok cazip canim:)) ama aklima su takildi simdi ben sanmalari lazim arkadasimi esime bile bin soru souryorlar gercekten esim mi die hayir telde ogrenemezsem sonuc besbucukta kagitlla aliniyor. dur bakiim ogle arasi esime derim belki cunku cidden arayamacagim gb. CADIARZU
dogru diyorsun gizemlicim bak aslinda su an yine sakinim sagolsun bir arkadasim var kkda sebnepsiz infertelite topiginde onun yumurtalamasiyla ilgili yazisiyoruz aklim dagiliyor:)) merak etmeyin negatifse bir kez daha bilmiyrum belki de son kez daha basa cikabilirim. yeni tedaviyi programladim ya o bir teselli sanirim bana:)))))) aslinda ona da erkendi amannn ne bileyim.
sagolun tatliskolarim benim kaldi bir bucuk saat:)))))))))))))
özlem bence sen kocaman bir pozitifle geleceksin buraya, yeni planladığın tedavin de boşa planlanmış olacak ama olsun napalım :)
hadi arkadaşım başar şu işi bana da umut ol, dondurulmuşlarla deneyen herkese de :)
dogru diyorsun gizemlicim bak aslinda su an yine sakinim sagolsun bir arkadasim var kkda sebnepsiz infertelite topiginde onun yumurtalamasiyla ilgili yazisiyoruz aklim dagiliyor:)) merak etmeyin negatifse bir kez daha bilmiyrum belki de son kez daha basa cikabilirim. yeni tedaviyi programladim ya o bir teselli sanirim bana:)))))) aslinda ona da erkendi amannn ne bileyim.
sagolun tatliskolarim benim kaldi bir bucuk saat:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?