Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nasillimmmmmmm ama hala arkadalarima destek vericek gucu gosterebiliyorum insan kendine demez bunu ama SASIRDIMMMMMMMM yani kendime aferin bana naniknanik

valla canım, kaybedilen hücrelerin yeniden oluşması bence hiç de zor değil. hem o kadar soğuk bir ortamdan sonra annelirinin sıcacık göbeciğinde kat kat büyümüşlerdir ben söyliyim sana :)

kizlar gecen gun bir arakadasim telde bana demez mi yaa ben hamile kalamiyorum diye, dur bakem dedim destek olayim sordum genelde sormuyorum rahatsiz etmemek icin "iki aydir deniyoruz olmuyor" dediiiiiiiiiiiiiiiiii, tepki su: "salak misin sen cahil misin leylekler mi getiriyor bebekleri hic mi duymadin okumadin hemen olmuyor diye" ulenn bana bana bana denir mi lennnnnnn bana:)) bihterin beni beni beni gb oldu:))))))) telefondan cikip kafa atip gelicektim:))))))))))))))

nasillimmmmmmm ama hala arkadalarima destek vericek gucu gosterebiliyorum insan kendine demez bunu ama SASIRDIMMMMMMMM yani kendime aferin bana naniknanik

rezil yaaa delikafadulden
bide kendini övüyo
alemsin kız sen çok alemsin
bende şaşıryorum walla
kayışı kopardık sanırım bazı durumlardadelikafaduldenkafamçokkarıştı

rezil yaaa delikafadulden
bide kendini övüyo
alemsin kız sen çok alemsin
bende şaşıryorum walla
kayışı kopardık sanırım bazı durumlardadelikafaduldenkafamçokkarıştı

zaten biriniz diyenki "ben normalim" inanmam hepimizde var azcik bir ariza alsanaalsanasmile bulmusuz birbirimizi sırnaşık şey

kooooptuuuuuum. bana bana bana bana özlemine bu denir mi, yeminimi bozdum huleeeyyyyn

adaege sen muhabbetin devamina bak: sagol canim iyi geldi tepkin diyor, iyi hos.
sonra demez mi: ee siz artik dusunmuyormusunuz? kara kara dusunuoz ama bilmiyorki hanfendi ne haldeyiz.

sagol canim Insallah. yaa kahve almaya gidiyordum labrativarin onunden gecerken anam bir baktim bombos kimsecikler yok girdim merhaba diye bir baktim kan veriyorum:)))))))))))) aniiiiiii oldu ama guzel oldu huzura erecegim:))

Özlemcim kan vermişsin.
Heycanlandım senin adına valla. Allahım inşallah hayırlı haberler verirsin.

offf offff zaman geçmiyooooooooooooooooooo kala kaldım ekranın başında allahım ne olur uzun süreden sonra ne olur birimiz umuduna kavuşsun bizlere moral olsun ne olur allahım bu sefer bak oldu işte diyelim

arkadaşlar kafama takılan bişey var, idrar testinde çıkan çift çizgi bazen ilaçlardan yanıltabiliyormuş, bhcg yi fazlaymış gibi gösteren hangi ilaç? böyle bişeyle karşılaşan varmı aranızda hiç? çift çizgiyi görüpte kanda hamile olmadığını öğrenen?

valla tatlım ben tedaviye başladığım ay böyle oldu lucrin kullandım adetim 10 gün gecikti test yaptırdım çıkmadı sonra farlutal kullandım söktürücü yine olmadım annem hassas idrar testinden almış yaptım ve bariz silik çizgi vardı hemen hastaneye gittim kan verdim ve yine yok çıktı

Özlemmmmmm,

İnanmıyorum yine duramadın dimi, Allah seni nasıl biliyosa öle yapsın, sana senin gibi bi evlat versin de gör emikaydirigubbakcemile3

Canım heyecanla sonucunu bekliyorum tatlımmm, allahım yüzünü güldürsünopuyorumnanaktan

ya ciddimisin anlatırmısın arkadaşım nasıl oldu peki, hangi ilaçtan kaynaklandı sence?

Canım selam,

Bende 9.gün akşam idrar yaptım ilk anda tek çizgi çıktı ama 2 saniye sonra silik de olsa 2.çizgi çıktı, ertesi gün bi idrar testi daha alıp tekrarladım ve yine aynısı oldu bence git bi test daha al ve merakını gider ya da kan ver tatlım...

korktum valla şimdi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ama ben sadece progestan fitil ve estorfem die bi hap kullanıyorum, acaba onlar yüksek gösterirmi bhcg yi bilmiyorum:uhm: bide ben ucuz testlerden yapmıştım, neyse artık hayırlısı olsun ya...2 gün kaldı kan vermeye, dayanırım biraz daha

peki kan sonucun nasıldı, negatif mi çıktı?

kizlar esime soyledim o arayacak bana dediki "iki kez hamile kaldin ve hic tereddutsuz kendin aldin sonucunu ikisinde" ne zaman beni arattirsan negatifi biliyorsun da ondan sanki dedi( bende acikladim ona, uc gun oncesine kadar beliritilerimden dolayi iyi olumlu hissediyordum ama uc gundur nerdeyse kesildi beliritiler ama bosver saglikliysa o embro zaten tutunmustur degilse tutunmaz ve hayirlisi buymus demeliyiz dedim.
canim yaa erkekler de cok hassas di mi kizlar bu konuda, caktirmamaya calisiyorlar ama onlar da cok uzuluyor(

hayır tatlım cigdomuz hamişşşşşşşşşşşş yani pozitif çıktı diyorum ya sana herkeste farklı çıkıyo bitanem takma kafana sen inşallah hamiş olarak seni de burda kutlayacağız ben senın kadar sabırlı olamazdım gider yaptırırdım şimdi kan testi ni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…