ay senin agzindan bal damliyor. canim hep dedim lutfen donmuslara iyi cozuldugu an cok guvenin normal embro kadar. ingilizce sitelere bakin dogum yapmis yuzlerce kadin goreceksiniz. ben hep dedigim gb kotu cozuldu diye negatif yaklastim konuya sakin donmuslarla ilgili benim sonucum negatif olsa da morel bozma. inanilmaz rahat ve sansi yuksek bir surec oysaki. yeterki guzel cozulsunler
nasillimmmmmmm ama hala arkadalarima destek vericek gucu gosterebiliyorum insan kendine demez bunu ama SASIRDIMMMMMMMM yani kendime aferin bana naniknanik
rezil yaaa delikafadulden
bide kendini övüyo
alemsin kız sen çok alemsin
bende şaşıryorum walla
kayışı kopardık sanırım bazı durumlardadelikafaduldenkafamçokkarıştı
kizlar gecen gun bir arakadasim telde bana demez mi yaa ben hamile kalamiyorum diye, dur bakem dedim destek olayim sordum genelde sormuyorum rahatsiz etmemek icin "iki aydir deniyoruz olmuyor" dediiiiiiiiiiiiiiiiii, tepki su: "salak misin sen cahil misin leylekler mi getiriyor bebekleri hic mi duymadin okumadin hemen olmuyor diye" ulenn bana bana bana denir mi lennnnnnn bana:)) bihterin beni beni beni gb oldu:))))))) telefondan cikip kafa atip gelicektim:))))))))))))))
sagol canim Insallah. yaa kahve almaya gidiyordum labrativarin onunden gecerken anam bir baktim bombos kimsecikler yok girdim merhaba diye bir baktim kan veriyorum:)))))))))))) aniiiiiii oldu ama guzel oldu huzura erecegim:))
bennnnn :) o yuzden idrra testi bana güven vermez tatlım ama kişiden kişiye değişiyor
ya ciddimisin anlatırmısın arkadaşım nasıl oldu peki, hangi ilaçtan kaynaklandı sence?
valla tatlım ben tedaviye başladığım ay böyle oldu lucrin kullandım adetim 10 gün gecikti test yaptırdım çıkmadı sonra farlutal kullandım söktürücü yine olmadım annem hassas idrar testinden almış yaptım ve bariz silik çizgi vardı hemen hastaneye gittim kan verdim ve yine yok çıktı
Canım selam,
Bende 9.gün akşam idrar yaptım ilk anda tek çizgi çıktı ama 2 saniye sonra silik de olsa 2.çizgi çıktı, ertesi gün bi idrar testi daha alıp tekrarladım ve yine aynısı oldu bence git bi test daha al ve merakını gider ya da kan ver tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?