Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tatlım erkekler öyle bana da eşim öyle demişti tedaviye başlamadan önce sürekli her ay tahlil yaptırıyordum hep negatif alınca tedavide sonucu almaya gitmek istemedi ben ne zaman gitsem negatif alıyorum dedi ve bende gidip alamadım kız kardeşim gitti düşün o benim kız kardeşim daha 17 yaşında sonucu alınca şoka girmiş oturup hastanenin kapısında ağlamış annemi aramış ben ablama bunu nasıl götürürüm demiş onlarda çok hassas oluyo bizle yaşayan bu durumu herkes yani tabi biz ve eşlerimiz daha yğun yaşıyoruz

korkudan cesaret edemiyorumki, of offff, neyse önce özlemin haberiyle bi sevinelimde bana moral olsun opuyorumnanaktan

zaten biriniz diyenki "ben normalim" inanmam hepimizde var azcik bir ariza alsanaalsanasmile bulmusuz birbirimizi sırnaşık şey

ayyyyyyyyyy özlem eşin ne zaman arar hemen arar mı ben baylıcam meraktan seni düşünemiyorum yani elde değil senide heycanlandıryoruz ama

canim yaa, kardesine de kiyamam yakinda teyze olucak hic hatirlamayacaksiniz Insallah bugunleri, sIkalIm disimizi az daha Insallah bizde anne olacagiz canim.

ayyyyyyyyyy özlem eşin ne zaman arar hemen arar mı ben baylıcam meraktan seni düşünemiyorum yani elde değil senide heycanlandıryoruz ama
walla ikide aciliyor burda ogle tatili yani. ikiyi bes gece deneriz:)) ben sakinlestim niyeyse dus aldim iyi geldi galiba bayanssulusmile

korkudan cesaret edemiyorumki, of offff, neyse önce özlemin haberiyle bi sevinelimde bana moral olsun opuyorumnanaktan

ohoo bende sonradan olsa pozitif sonuc cikmis olsaydi sabah sekizde kan vermistim yarinda katlaniyor mu diye bakmistim:))))))))))))
hic korkma testler senden korksun oyle ya da boyle o test umit veriyor.

esim disardaymis is icin cebinde de kredi bitmis:)) aneeyyyyy ben arayacagim mecbur korkuyom bir on dakka sonra arasam simdi henuz cikmadi deyip ikibucuk uc de ara derler kafalarindan savmak icin ya da ben bahane ariom aramamak icin:)))))) ayyyyyyyyy walla tihaf oldummmmmm ariyamam ya

of yapma ara lütfennnnnn, hakkında hayırlısı ne ise o olsun, hadi canım....

ayyy demismisler ki ne kdar sonra bir yirmi dakka bekleyeyim bari( keske digerine uzakta olana gitseydim onlar uc saate veriyordu esime de soyluyorlardi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…