hayır tatlım cigdomuz hamişşşşşşşşşşşş yani pozitif çıktı diyorum ya sana herkeste farklı çıkıyo bitanem takma kafana sen inşallah hamiş olarak seni de burda kutlayacağız ben senın kadar sabırlı olamazdım gider yaptırırdım şimdi kan testi ni :)
zaten biriniz diyenki "ben normalim" inanmam hepimizde var azcik bir ariza alsanaalsanasmile bulmusuz birbirimizi sırnaşık şey
ayyyyyyyyyy özlem eşin ne zaman arar hemen arar mı ben baylıcam meraktan seni düşünemiyorum yani elde değil senide heycanlandıryoruz amakizlar esime soyledim o arayacak bana dediki "iki kez hamile kaldin ve hic tereddutsuz kendin aldin sonucunu ikisinde" ne zaman beni arattirsan negatifi biliyorsun da ondan sanki dedi( bende acikladim ona, uc gun oncesine kadar beliritilerimden dolayi iyi olumlu hissediyordum ama uc gundur nerdeyse kesildi beliritiler ama bosver saglikliysa o embro zaten tutunmustur degilse tutunmaz ve hayirlisi buymus demeliyiz dedim.
canim yaa erkekler de cok hassas di mi kizlar bu konuda, caktirmamaya calisiyorlar ama onlar da cok uzuluyor(
tatlım erkekler öyle bana da eşim öyle demişti tedaviye başlamadan önce sürekli her ay tahlil yaptırıyordum hep negatif alınca tedavide sonucu almaya gitmek istemedi ben ne zaman gitsem negatif alıyorum dedi ve bende gidip alamadım kız kardeşim gitti düşün o benim kız kardeşim daha 17 yaşında sonucu alınca şoka girmiş oturup hastanenin kapısında ağlamış annemi aramış ben ablama bunu nasıl götürürüm demiş onlarda çok hassas oluyo bizle yaşayan bu durumu herkes yani tabi biz ve eşlerimiz daha yğun yaşıyoruz
walla ikide aciliyor burda ogle tatili yani. ikiyi bes gece deneriz:)) ben sakinlestim niyeyse dus aldim iyi geldi galiba bayanssulusmileayyyyyyyyyy özlem eşin ne zaman arar hemen arar mı ben baylıcam meraktan seni düşünemiyorum yani elde değil senide heycanlandıryoruz ama
korkudan cesaret edemiyorumki, of offff, neyse önce özlemin haberiyle bi sevinelimde bana moral olsun opuyorumnanaktan
esim disardaymis is icin cebinde de kredi bitmis:)) aneeyyyyy ben arayacagim mecbur korkuyom bir on dakka sonra arasam simdi henuz cikmadi deyip ikibucuk uc de ara derler kafalarindan savmak icin ya da ben bahane ariom aramamak icin:)))))) ayyyyyyyyy walla tihaf oldummmmmm ariyamam ya
esim aradi cepten ariyacak dosya nosunu verdim
cikmamis sonuc henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?