Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bende hizli rahatlama diye bir krem var koptummmmmmmmmmmmm gulmekten buna ne dersin zubeydecim inanamadim rahatlama:))))))))))))))))

deli kız yaaaaa:)))) varya biri odamın önünden geçse ben hakkaha atıyorum ne yapıyo bu kız derler heralde tek başıma pc başında :)

sen bir de beni gorsen bir ayagimda pembe corap bir ayagimda yesil, saclar islak taranmamis darmadagin, ustumde gecelik ayagimda kedili terlik bir mutfaga bir buraya gidp geliourm kendi kendime gulmeler:))) neden kilo aldigimizin ispati da bu sabahtan beri buzdolabinin icindeyim stresten:)))))))

son ondakka sabredip ariyorum simdi arasam yine hazir degil deseler diyecekler ucbucukta arayin hani zirt pirt aramayayim die o yuzde son on dakika sabredecegim(

:) bende öyle yemek söylemedim pc başında senden haber bekliyorum ofis alışverişine çıkıcaktım bugun patronumla bi bahene uydurdum gidemedim seni bırakıp çekmecemde bisküvilerim çikolatalarım falan var onlarla idare ediyorumm

yaa canim benim kiyamam sana kusura bakma walla labratuvarin gazabina ugradik, senin bu davranisin icin korkmadan arayacagim soz arkadasim sadece dediim gb yirmi kala ariyayim da sonucu alayim Insallah.

bekleriz bebişim hiç problem değil sonuç pozitif olsun sabaha kadar bekleriz sen sorun etme ne zaman aramak istiyorsan o zaman ara

ooooooooo bütün kızlar burda bir biz yokuz özlemcim özür dilerim balım benim nette sorun var habire gidiyor uyuzz oldumm cnm daha gelmedimi sonuç balımmm

cigdooooooooooooooo balım nasılsın bebişler nasıll tatlımmm nasıl gidiyor hamillikk

arkadaslar birazdan labratuvara gidip kavga cikartacagim saat dortte arayin dedi ben defalarca gittim oraya 3te en gec tum testler kagitlara bile dokuluur 4 dior manyak. yirmi dakikaya labratuvara gidip ogrenecegim arka sokak. off ya sinirden tansiyonum dustu dangalak ters ters 4 dior birde!!! betachcg de dedim kendi de kadin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kizlar ben cidden cok sinirlendim yanii gitsem labratuvarda kiyameti kopracagim ustune de negatif sonucu alip gelicegim kesin!!!!!!!!!!!!! kusura bakmayin sizi de meraklandirdim sonucu alirsam sizin saat dort ya da dortbucuk gb olucak sanirim.

tamam relaxx sinirlenmeee bitanem vardır herşeyde bi hayır bi sakin ol istiyorsan git oraya istemiyorsan bekleriz 4 e kadar tatlım

özlemcim benimde senin gibi oldu eger hatırlıyorsan ben beklerken aglıyordum valla inş sonuda benim gibi olur cnmmm aminn inş seninde pozitif olur merak etme geç olsun temiz olsun cnm bol bol selatavat cekk tatlım allahın izniyle güzel olcak sonu bakkk

15 dakikada ne kadar ilerlemiş sayfa.
Hızlı hızlı okudum sonucu görmek için.
Heycan dorukta...
Geç olsun hayırlı olsun özlemcim...

haa pardon sizin saatle bes oluyor sinirden ne yazdigimi bilemedim yaa kadinin agresifligi beni gicik etti, betahcg diyorum o da kadin yani insan kibarca soyler salaklik bende ama ben tum hormon testleri icin baska bir labrativara gidiyorum uc saate bile kalmadan aliyorsun sonucu bu labratuvara kan idrar vs icin giderdim normalde. neyse kizlar sagolun kusura bakmayin su an cok sinirlendim gercekten. su an ogrenme istegim bile kalmadi(

giyinmek icin cikayim biraz da disarda yuruyus yapip rahatlayayim ordan labratuvara ugrarim. bir saate kalmadan donerim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…