arkadaslar birazdan labratuvara gidip kavga cikartacagim saat dortte arayin dedi ben defalarca gittim oraya 3te en gec tum testler kagitlara bile dokuluur 4 dior manyak. yirmi dakikaya labratuvara gidip ogrenecegim arka sokak. off ya sinirden tansiyonum dustu dangalak ters ters 4 dior birde!!! betachcg de dedim kendi de kadin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kizlar ben cidden cok sinirlendim yanii gitsem labratuvarda kiyameti kopracagim ustune de negatif sonucu alip gelicegim kesin!!!!!!!!!!!!! kusura bakmayin sizi de meraklandirdim sonucu alirsam sizin saat dort ya da dortbucuk gb olucak sanirim.
haa pardon sizin saatle bes oluyor sinirden ne yazdigimi bilemedim yaa kadinin agresifligi beni gicik etti, betahcg diyorum o da kadin yani insan kibarca soyler salaklik bende ama ben tum hormon testleri icin baska bir labrativara gidiyorum uc saate bile kalmadan aliyorsun sonucu bu labratuvara kan idrar vs icin giderdim normalde. neyse kizlar sagolun kusura bakmayin su an cok sinirlendim gercekten. su an ogrenme istegim bile kalmadi(
yaaaaaaaaaaaaaa deli eder bunlar adamı hegiyinmek icin cikayim biraz da disarda yuruyus yapip rahatlayayim ordan labratuvara ugrarim. bir saate kalmadan donerim sanirim.
cigdooooooooooooooo balım nasılsın bebişler nasıll tatlımmm nasıl gidiyor hamillikk
cigdocum maşallah sen de ikiz annesi olacaksın demek çok sevindim cnm :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
amin cnm, gerçekten ne güzel bir mucize bu :)) ben de iim yeni işten ayrıldım kafa dinliyorum.eylül gibi 3.denemeye başlıcaz inşallah bizde hayırlısı bakalım :)
Ayşecim valla iyiyiz bebişlerle dün tahlil için sağlık ocağına gittim çok tatlı bi dr.a denk geldim o da gel bakalım bebeklere dedi ve meleklerimi gördüm allahın izni ile birisi 4,21 cm diğeri de 4,25 cm olmuş.
Bu arada Ayşecim sen istanbulun neresinde oturuyosun ben avrupa yakasında bahçelievlerde, bize yakınsan canın ne isterse söle tatlım benim kayınvalide hemen yapar ve sana ulaştırırız bak çok ciddiyim tatlım, yakınsan her an ne istediğini söle siparişin anında kapında olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?