Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?


kizlar ben cidden cok sinirlendim yanii gitsem labratuvarda kiyameti kopracagim ustune de negatif sonucu alip gelicegim kesin!!!!!!!!!!!!! kusura bakmayin sizi de meraklandirdim sonucu alirsam sizin saat dort ya da dortbucuk gb olucak sanirim.


giyinmek icin cikayim biraz da disarda yuruyus yapip rahatlayayim ordan labratuvara ugrarim. bir saate kalmadan donerim sanirim.
yaaaaaaaaaaaaaa deli eder bunlar adamı he
ay nolur hemen haber ver
 
cigdooooooooooooooo balım nasılsın bebişler nasıll tatlımmm nasıl gidiyor hamillikk

Ayşecim valla iyiyiz bebişlerle dün tahlil için sağlık ocağına gittim çok tatlı bi dr.a denk geldim o da gel bakalım bebeklere dedi ve meleklerimi gördüm allahın izni ile birisi 4,21 cm diğeri de 4,25 cm olmuş.

Bu arada Ayşecim sen istanbulun neresinde oturuyosun ben avrupa yakasında bahçelievlerde, bize yakınsan canın ne isterse söle tatlım benim kayınvalide hemen yapar ve sana ulaştırırız bak çok ciddiyim tatlım, yakınsan her an ne istediğini söle siparişin anında kapında olsun:)
 
yemek yapacaktım vazgeçtim eşim gelince pazara gidicez.gelince yaparım yemeği artık.benimde ilk tedavimde cihaz arızanlanmıştı kaç saat bekledim sonra başka yere tekrar kan vermiştim.gerçekten de sinir bozucu oluyo.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.ikiz olr da çifte mutluluk yaşarsın cnm :))
 
cigdocum maşallah sen de ikiz annesi olacaksın demek çok sevindim cnm :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
 
Özlemcimmmmcanım biraz sakin olmaya çalış nolur, Allahım yardımcın olsun, inşallah iyi haberlerle dönersin tatlım...
 
cigdocum maşallah sen de ikiz annesi olacaksın demek çok sevindim cnm :)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

Evet canım benim, bize de sürpriz oldu, tek embryo koyulmuştu çünkü, Allahımın hikmeti işte, allaha emanetler tatlım ya, allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, sen nasılsın ?
 
amin cnm, gerçekten ne güzel bir mucize bu :)) ben de iim yeni işten ayrıldım kafa dinliyorum.eylül gibi 3.denemeye başlıcaz inşallah bizde hayırlısı bakalım :)
 
amin cnm, gerçekten ne güzel bir mucize bu :)) ben de iim yeni işten ayrıldım kafa dinliyorum.eylül gibi 3.denemeye başlıcaz inşallah bizde hayırlısı bakalım :)

canım bende aynen senin gibi tedaviye başlamadan önce 6 yıllık işimden ayrılmıştım, merak etme allah bir kapıyı kapatır diğerini açar, hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım, zaten bu sıcaklarda çok zor çalışmak, hem tedaviden önce eşinle kendinize biraz vakit ayırın bence,ee sonra hamiş olunca yasaklar başlıyo bak benden sölemesikaydirigubbakcemile3
 

maşallah meleklerine cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin ikisinide inş cigdo cnm allah razı olsun düşünmen bile çok güzelll balımm rabbim meleklerini sana bagışlasın tatlım ben karşıda dudulluda oturuyorm uzagız tatlım inş meleklerimiz dogunca buluşuruz aslında bir gün hep beraber gün belirlersekte buluşsak tabi dogumdan sonra inş hamiş olmayanlarda o zaman hamile olurr ay ne güzel olur duuu:)))))
 
kaydirigubbakcemile3 sorma valla bizde son ayımız diye değerlendiriyoruz bakalım.Allahtan ümit kesilmezmiş bir umut tedaviye gerek kalmaz diyoz bakalım kısmet herşey.nazlı bebemize kavuşsak hayırlısıyla inş. :))
 
bu seferde 4.30da dediler!!! 4du 4.30 oldu!!!!!!!! gittigim halde arasam 5 diyecekler sanirim!!!!!!!! sozon saatle 17.30 kizlar ben 4u 20 gece orda olurum denerim sansimi yine!!!!!!!!! hamile kadina sinirden dusuk yaptirir bunlar!!!!!!!!!!!
 
özlem ne oldu cnm geldin mi sen çıkmamışmıydın tatlımm
 
kizlar ben gidip mutfagi temizleyeyim bir negatif sonuc icin cektigime bakin sizleri de tum gun beklettim bir de kafanizi sisirdim kusura bakmayin(
 
özlem balım üzerine gitme ılık bir duş al azacık uzan tatlım iyice gerildin sen yaa allah korusun ya bebek varsa birde o melegi düşün bebegini tehlikeye atma stres yapma cnmm inş bu sıkıntılı bekleyişin çok güzel olcakk valla sen aynı bana benzedinn ben sabah 9 da verdim akşam 6da aldım sonucu akşama kadar dokuz dogurdum ama sonuç güzeldii yaa inş seninde öyle olur balımm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…