Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

inş sen bu hallerine gülceksin bana zübeyde ve zeynepela öyle söylemişti bu hallerini okuyup gülceksin ayşecim hamilesin demişlerdi inş sende öylesin hiç bir zaman umudunu kaybetme tatlım umutsuzluk haramdır hep hayıırlısını istee ben valla hep öyle diliyorm senin için hayırlısı neyse o olsun rabbim en iyisini bilendirr inş yüzün gülcek bu gergin bekleyiş seviç olcakk cnmm

kızle ben çıkmak zorundayım eşimle pazara gidicez.özlemcim inş.geldiğimde güzel haberlerini alrım cnm.stres yapma nolur uzan biraz tv falan seyret.öpüyorum hepinizi :)

kızlar )) misafirlerimiz varr yeni arkadaşlar hoş geldinizzz
sanırım geçmişi okuyorlarrrr

evet kızlarrr resimdeki benimmm :) kaç aydır birlikteyiz beni görmenizde sakınca yok :) zaten yakında kk toplantısı yapmayı düşünüyorum anne adayları ve hamişler toplanalım yüz yüze görüşelim dertleşelim gülelim dimi yani kızlar valla kocamdan çok sizlerle sohpet ediyorum paylaşıyorum herşeyi

bu seferde 4.30da dediler!!! 4du 4.30 oldu!!!!!!!! gittigim halde arasam 5 diyecekler sanirim!!!!!!!! sozon saatle 17.30 kizlar ben 4u 20 gece orda olurum denerim sansimi yine!!!!!!!!! hamile kadina sinirden dusuk yaptirir bunlar!!!!!!!!!!!

Özlemcim cnm kendini oyalacak bi şeyler bulsan tatlım, bak bu kadar sabrettin nolur...

aman allahım topiğin altında sayfada kimler var diye bi baktım bi dolu kişi uzun süredir böyle kalabalık olmamıştıkkk hadi özlemim çok özledim hamiş yazmayı ne zamandır sessiz sedasız bekleyişteyiz listeye renk gelsin allahım ne olurrrr birimizin daha yüzünü güldür bu mübarek güllerin yüzü suyu hürmetine

selam kızlar....valla bende cok merk ettım okurken adasımın durumunu ıns hersey onlune gore olurrrr bende buay baslıyorum kısmetse...sonuna kadar beklerım dıyorum ama cok sabır ısteyecek sanırım...

amin zübeydecimmm aminnnnnn

canim kirbikere Masallahhhhhhhhh bu nasil gzuellik tuh tuh

teşekkür ederim özlemcim o senin güzelliğin çok sağollll ama bennn bilmiyorum yaa bi kıpır kıpırlık var yüreğimde senden yana böyle negatif gelmiyo hiç içimden test değerini kuruyorum içimden valla ikisi tuttuysa şu değerlerdir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…