kaydirigubbakcemile3 sorma valla bizde son ayımız diye değerlendiriyoruz bakalım.Allahtan ümit kesilmezmiş bir umut tedaviye gerek kalmaz diyoz bakalım kısmet herşey.nazlı bebemize kavuşsak hayırlısıyla inş. :))
evet kızlarrr resimdeki benimmm :) kaç aydır birlikteyiz beni görmenizde sakınca yok :) zaten yakında kk toplantısı yapmayı düşünüyorum anne adayları ve hamişler toplanalım yüz yüze görüşelim dertleşelim gülelim dimi yani kızlar valla kocamdan çok sizlerle sohpet ediyorum paylaşıyorum herşeyi
teşekkür ederim özlemcim o senin güzelliğin çok sağollll ama bennn bilmiyorum yaa bi kıpır kıpırlık var yüreğimde senden yana böyle negatif gelmiyo hiç içimden test değerini kuruyorum içimden valla ikisi tuttuysa şu değerlerdir diyorum
vur anam bir darbe de sen vurrrrrrrrrr :roflol:
canım resim çok hoş ben varım yüzyüze görüşmelere asm topingindeki arkadaşlar görüşecek mesela c.tesi günü dertleşmek yüzyüze gelmek ne güzel olur temmuzla görüşmüştük yüzyüze...
panadolum canım benim nasılsın..
istanbula geldigim an bende bulusmak cok isterim kizlar kesinlikle bulusmalisiniz cok guzel dostlugumuz olusti gorusursek iyice pekisir:))
ben yavastan yine gidiyorum labratuvara bes dakkada ordayim aslinda ama yolu uzatarak gideyim aneyyyyyy korkuyommmmmmm Insallah hayirli haberle donerim kizlar bilgisayarim acik gelir gelmez aninda yazicagim, hepiniz sagolun Allah razi olsun tum gun nasil iyi gecti sizler sayesinde.[/QUO
canım en az senin kadar heycanlıyım.....
ben yavastan yine gidiyorum labratuvara bes dakkada ordayim aslinda ama yolu uzatarak gideyim aneyyyyyy korkuyommmmmmm ınsallah hayirli haberle donerim kizlar bilgisayarim acik gelir gelmez aninda yazicagim, hepiniz sagolun allah razi olsun tum gun nasil iyi gecti sizler sayesinde.
canımcıgım idare ediyorum sıcaklar bunaltıyor bazen morel sıfırlara iniyor sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu aman sıcaklara dikkat et
özlem valla ben hep evdeyin, senden cevap gelinceye kadar bilgisayarın başından kalkmaya niyetim yok!!!
vur anam bir darbe de sen vurrrrrrrrrr :roflol:
ee sizler isyerinden kacta cikcaksiniz ben 16.25 gb yazarim buraya, sizde 17.25 tabii.
ay boole topic canlancaksa ben veriyim uc bes gunde kan:)))
evet tatlım dila hanım geliyo kısmetse.. Darısı başına tez zamanda inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?