Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım nasılsın görünmüyosun uzun zamandır varmı bir gelişme...

özlemcim merakla senden gelecek güzel haberi bekliyorum.. yarım saat kaldı.. umarım gerizekalılar yine ertelemezler zamanı..

canım resim çok hoş ben varım yüzyüze görüşmelere asm topingindeki arkadaşlar görüşecek mesela c.tesi günü dertleşmek yüzyüze gelmek ne güzel olur temmuzla görüşmüştük yüzyüze...

yaa canim biliyorum hepiniz cani gonulden istiyorsunuz pozitif olsun. hayirlisi diyelim sevincten deli olurum pozitif olsa. ikizi gectik de teke raziyiz benim embriolar 2si bir zor eder gari:)))))))) ay yirim onlari biri basarmismiidir ki acaba? hale bak yarim saate ogrenecegim vay ulennnnnnnnn

istanbula geldigim an bende bulusmak cok isterim kizlar kesinlikle bulusmalisiniz cok guzel dostlugumuz olusti gorusursek iyice pekisir:))

ben yavastan yine gidiyorum labratuvara bes dakkada ordayim aslinda ama yolu uzatarak gideyim aneyyyyyy korkuyommmmmmm Insallah hayirli haberle donerim kizlar bilgisayarim acik gelir gelmez aninda yazicagim, hepiniz sagolun Allah razi olsun tum gun nasil iyi gecti sizler sayesinde.

Valla ne haber gelirse gelsin hayırlısı gelsin, sadece şeyi düşünüyom bizim sabırsız özlem erken yaptırdı testi o yüzden şimdi bu gelicek sonuç kesin mi oluyo yani?

ayyyyyyy inşallah inşallah güzel haberle gelirsin yaaaa. inşallahhh inşalahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hadi bakalım..hayırlı haberlerle gel inşallah..

canımcıgım idare ediyorum sıcaklar bunaltıyor bazen morel sıfırlara iniyor sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu aman sıcaklara dikkat et

evet tatlım dila hanım geliyo kısmetse.. Darısı başına tez zamanda inşallah..

vur anam bir darbe de sen vurrrrrrrrrr :roflol:

ee sizler isyerinden kacta cikcaksiniz ben 16.25 gb yazarim buraya, sizde 17.25 tabii.

ay boole topic canlancaksa ben veriyim uc bes gunde kan:)))

deli kadın ya neler yazmış bak kayış kopmak üzere özlem sende hissediyorum he ona göre

walla ben 6 ya kadar burdayım ama artık ayşe yada sevgi bana bi msj atar insanlık namına
çatlarım eve gidene kadar

ayrıca bu sizin salakların labratuvarı kapanmaz dimi bide küt diye akşam akşam

allahtan yeni gelmişim ya az biraz geriyed gittim kaç saatttir bekleniyormuş ya. bu heyecanı kaldıramam zor olurdu akannehir inşallah halay çekeriz hep beraber bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…