allahtan yeni gelmişim ya az biraz geriyed gittim kaç saatttir bekleniyormuş ya. bu heyecanı kaldıramam zor olurdu akannehir inşallah halay çekeriz hep beraber bu topikte
deli kadın ya neler yazmış bak kayış kopmak üzere özlem sende hissediyorum he ona göre
walla ben 6 ya kadar burdayım ama artık ayşe yada sevgi bana bi msj atar insanlık namına
çatlarım eve gidene kadar
ayrıca bu sizin salakların labratuvarı kapanmaz dimi bide küt diye akşam akşam
ay ne sinir olurum var ya gizemcim öyle bişi olmasın sakın özlem yer kafayı tabi bizde yeriz
balım ben sana atarım merak etme inş güzel olcak sonu
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl bulantılar azaldımı öpüyorum seni..
Canımmmmm çok saol, bulantılarım hala çok fazla ama dr ilaç verdi yoksa hiç bi şey yiyemiyorummm, bakalım önümüzdeki haftalarda azalmasını bekliyoruz, bebişlerimizde allaha emanet iyiler, ama tatlım inan mesela şu an özlemimizin de yaşadığı korkular kaygılar hiç bitmiyor ve sanırım bitmeyecek de, allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
çok zor aşamalar yaşayınca daha iyi anladık bu konuları allah kimseyi bu konularda bunaltmasın sabrınıda versin özlemin heycanını yaşıyorum hayılrı haberlerle gelsinde...
beta 9.gun donmus embro 15 ne bu sizce? yani su an pozitif de yaa tuhaf oldum titriuom
yazamiorum affedin cok kotu agliyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?