Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

allahtan yeni gelmişim ya az biraz geriyed gittim kaç saatttir bekleniyormuş ya. bu heyecanı kaldıramam zor olurdu akannehir inşallah halay çekeriz hep beraber bu topikte

inş cnm sen yenisin sanırım burda hoş geldin aramıza inş güzel sonuç çıkarr özlemcigimde rahatlarr rabbim şu ezanlar hürmetine yüzünü güldürsün ve herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin aminnnnnnnnnnnnnn

balım ben sana atarım merak etme inş güzel olcak sonu

ay ne sinir olurum var ya gizemcim öyle bişi olmasın sakın özlem yer kafayı tabi bizde yeriz

ya ben hatırlıyorum bi kere bi kıza öle oldu
bilmem kaçta çıkıcak dedi elin gavurları sonra
labratuvarı arıyo kız
kapalı
bide biliyosunuzdur yurt dışında öle bizim gibi gidiyim her hastaneye istediğim tahlili yaptiriim diye bişey yok
ay walla zübeydem inşallah öle olmaz
balım ben sana atarım merak etme inş güzel olcak sonu

saol kuşum allah razı olsun

özlem80 üzerimde çok hakkı var. her zaman moral olmuştur bana. rabbim yüzünü güldürür inşallah bu tedavide... ben pek ynei sayılmam yaklaşık 6 ay felandır burdayım.

canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl bulantılar azaldımı öpüyorum seni..

Canımmmmm çok saol, bulantılarım hala çok fazla ama dr ilaç verdi yoksa hiç bi şey yiyemiyorummm, bakalım önümüzdeki haftalarda azalmasını bekliyoruz, bebişlerimizde allaha emanet iyiler, ama tatlım inan mesela şu an özlemimizin de yaşadığı korkular kaygılar hiç bitmiyor ve sanırım bitmeyecek de, allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

allahım sen bunca kişinin duasını duy.. özlem arkadaşımız güzel haberlerle gelsin inşallah.. aminnn...

çok zor aşamalar yaşayınca daha iyi anladık bu konuları allah kimseyi bu konularda bunaltmasın sabrınıda versin özlemin heycanını yaşıyorum hayılrı haberlerle gelsinde...

kızlar içimden ne geçti biliyomusun
hep 5000 msjımı çok güzel bi msj olarak yazmak isterdim inşallah özlemin halayı olur

çok zor aşamalar yaşayınca daha iyi anladık bu konuları allah kimseyi bu konularda bunaltmasın sabrınıda versin özlemin heycanını yaşıyorum hayılrı haberlerle gelsinde...

ay evet tatlım ya sende nası üzülmüştüm hamile kalanlarda sevinmiştik vs..

kocaman bi aile gibiyiz resmen

beta 9.gun donmus embro 15 ne bu sizce? yani su an pozitif de yaa tuhaf oldum titriuom

ay özlem yani ne diim
o çıkmamış işte
3 çıkmamış 5 çıkmamış
bişiler oluyo içerde işte
yani
hamilesin gibi dimi
yani:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi:

yazamiorum affedin cok kotu agliyorum simdi

canım niye ağlıyorsun anlamadım. 2. gün embriyosuydu bu gün dokuzuncu gün 15 harika ya. daha yarıklanma süresi bile tamamlanmamıştır. bence gayet güzel sonuç üstelik sabahın köründe vermiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…