Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

CAnım özlemin noluır ağlama artık sevin sevin, yüzün gülsün, hep iyi şeyle düşün allahın zini ile iyi şeyler olucak bundan sonra.....

haa galiba sevincten agliyorum bilmiyorum stres patlamasi mi sevinc mi 15 dusuk yne kimyasal korkusu mu hepsi bir sanirim sonuc olarak kizlar su an pozitif lab degerlerine gore de pozitif dogrum 12.gun 50 olan iyi degerdir derdi.

üstelik dondurulmuş çatlatma iğnesi felan da yokk işte gebelik ya. valla sen üzülürsen bu kadar insan daha da üzülecdek 9. günde ne çıkcak kızzz :umursamaz:

ay evet tatlım ya sende nası üzülmüştüm hamile kalanlarda sevinmiştik vs..

kocaman bi aile gibiyiz resmen

canım evet çok destek oldunuz bana üzüntümü sevincimi paylaştınız çevremdeki insanlardan daha yakınsınız bana bunu biliyorum bizler birbirimizi anlıyoruz sen iyisin dimi canım dikkat et kendine havalar çok feci..

özlemimmm bebişim artık 2. günde bir tekrarlayacaksın sana doktorunda 15. gün yaptır demişti değil mi tatlım bugun daha 9. günün normal bi değer tatlım bakalım cuma sabahıda ver tahlili ne olacak anlarız o zaman

Özlem tebrikleeeer
Tüylerim diken diken oldu valla. Testi erken yaptığın için değerin düşük.....
Endişelenme.....

canlarim oyle kocaman buyuk temiz yurekleriniz varki Allah razi olsun hepinizden. uzuntuden aglamiyorum inanin sevinc sok ve stres patlamasi sanirim.

haa galiba sevincten agliyorum bilmiyorum stres patlamasi mi sevinc mi 15 dusuk yne kimyasal korkusu mu hepsi bir sanirim sonuc olarak kizlar su an pozitif lab degerlerine gore de pozitif dogrum 12.gun 50 olan iyi degerdir derdi.

canım 12 gün 50 nin çok çok üzeri olucak dediydi dersin. birden patlama yapıcak. doktorunla konuşabildin mi?

catlma igenesi olmadim ki, dogal catladi yumurta igne yok

e o zaman bu çatlatma iğnesi etkisi falan olamaz

o zaman ben buna sadece şunu derim
ALLLLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kiyamam yaa basarmis sanirim minnosumun teki ben hic guvenmemistim basarbilcegine Allah'im sukurler olsun nasil gider bilmiyorum ama 15i gordugum icin sukurler olsun.

Hadi özlem ağlama artık.. Sen de halaya katıl..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyin bensana ne dedim tatlı cadıı maşallah daha erken inş test gününe kadar kat kat kantlanır bitanemm ayyy tüylerim diken diken olduu rabbime çok şükür ben hep sana dedim rabbim senüzüntüden degil seviiçten aglatsın dedimm özlemm cnmmm çok sevindim saglıklı bir şekilde kucagına al bebegini inş güzel saglıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin balımmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…