Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gizemli duygusal hamile :)) agliom guluom yanaklarim ates gb salaga dondum bu bebegim gitmesin ne olur gitmesin bu sefer kollarima gelsin saglikla

:dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance:

Sen iyi şeyler düşün iyi olsun valla halayda ben de varımmmm
:teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:hooray::hooray::hooray:

cnm merek etme inş gitmiycek biz hep senin duacınızın cnm bak maşallah sübhanallah seni utandırdılar demiii cadııı ben sana demiştimm deli kızz ay kıyamam sana benn yaa rabbim o güzel temiz kalbine göre verdi bu gün her ezanda dua ettik kızımla çok şükür rabbime özlemcim degirin kat kat atarcak balım korkma sakın güzel düşün hep tamam mı cnmmm

gizemli duygusal hamile :)) agliom guluom yanaklarim ates gb salaga dondum bu bebegim gitmesin ne olur gitmesin bu sefer kollarima gelsin saglikla

ay canımmmm çok sevindimm inanki sanki ben hamile kalmışım tebriklerr
allah bu sefer kucagına almayı nasip etsin gülüm yaa ben bile duygulandım bu kadar emek mucadeleden sonra ....

özlemcim şimdi ileriye dönük endişelerinle bebeğini üzme bakiim sen..
tadını çıkar bu güzel haberin.. eşini ara ona müjdeyi ver..
eğer üzücü birşey olucaksa o zaman üzülürsün..
şimdi mutlu ol tatlım..

halayı severim bende varımmmm:)))

benim halay gümbürtüye gitttiii gene cekimm hehe:)))):dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bak maşallah benim meleklerim sana sıkıca tutunmuşlar ummadıgın taş baş yarar demiştim sana yuppppiiiiii yaaa özlemmm deliye döndüm vallahi biz bu etkilendiysek seni düşünemiyorm balımm eşinde sende derin bir nefes alınn inş saglıklı bir hamilelik olcak balımmmm

canlarim cok sagolun Insallah hep guzel gider bu sefer deger dusuk diye morelimi bozmayacagim soz. cunku hem donmustu hem de 9.gun de cok cikmayacakti hem de embrom 2.gun gorunumundeydi;soz veriyorum cok pozitif olacagim.oana da gozum gb bakacagim. ama durun azcik daha agliyayim iyi geldi. ben gecen kimyasal dusukte bile aglamadim biriktirmisim cok. ama sevinc aglamasi daha cok bu.

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzz aglaman dindimii cnmmmm agla agla acılırsın kaç saattir stres yaptınn rahatla cnmmmmmmm

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... 12 ağustos SONUÇ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (DÜŞÜK YAPTI )
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ben de cekeyim halay iki arti bir embroyoma ayip olmasin:)) aglaya gule cekerim halayi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

özlemim ağla rahatlarsın ben test yaptırmaya gittigimde olmadı diye gittim umudum yoktu testte pozitif çıkınca yarım saat aglamıştım bu sefer herşey güzel olacak canım inanki inşallah degerinde yükselecek bizlerde morel olacaksın arkandanda bizler geliriz inşallah tekrar tebrikler tatlım çoook öpüyorum 2011 güzel temiz kalpli annesi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…