Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kiyamam yaa basarmis sanirim minnosumun teki ben hic guvenmemistim basarbilcegine Allah'im sukurler olsun nasil gider bilmiyorum ama 15i gordugum icin sukurler olsun.

a.s.
walla bende Allahhhhhhhhhh derim sevincliyim kizlar gercketen sadece ufak bir sok var ustumde :))

gizemli duygusal hamile :)) agliom guluom yanaklarim ates gb salaga dondum bu bebegim gitmesin ne olur gitmesin bu sefer kollarima gelsin saglikla

ben de cekeyim halay iki arti bir embroyoma ayip olmasin:)) aglaya gule cekerim halayi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoppp özlem hanım ne oluyoruz hayrola
sen sevmiceksin bi kere o bebeği
o kadar olmicak negatif dedin çocuğumuza
o senin değil
topiğin bebeği senden çok biz inandık

.....şaka bi yana ne kadar negatif lafını dilinden düşürmesende biliyodum içindeki tutkuyu
bu asla gitmez... kendini şartladım üzülmicem biliyorum negatifl dedin ama ben onların altında ne umutlar yatar çok ii bilirim.......

hepimizin gözü aydın darısı tüm umutla bekleyenlere

hepinizi seviyorum kızlar ben çıkıyorum evden giricem yine

labratuvarda kadin bir kotu davrandi bana sormayin o da gerdi beni elinde test pozitif uzaktan goruyorum sormasam da gozunun icine bakiom desin kac iceri imzaya gitti demedi geldi, zarfa koyuyor gerek yok dedim dinlemedi koydu hic yapistirmazlar gicikligina yapistirdi yuzume atiyordu nerdeyse bende onunde actim burda beklemeyin gidin orda acin dedi, dua etsin uzaktan gordum pozitif onun serefine demedim cadiiiiiiiiiiii

özzzzzzzzzllllleeemmmm arkadaşım çok sevindim çooooooookkk :dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::sm_cool::içelim:

sagol gizemlicim yaa ne biilim embroyolog bile embro basina yuzde bes sans vermisti gel de umutlan:)) Allah buyuk uc bes sansa bakmiyor iste.

:) EVETT GİZEMCİM HAKLISIN BU hep dalga geçti bebişle şikayet etmezsem hele bi doğsun o bak seni nasıl şikayet ediyoruz topik olarak

Alahha sonuna kadar bebeğinini sağlıkla büyümesini, kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin Özlemcim sana ve tabi isteyen herkese...

Canlarım bende çıkıyorum,görüşürüz...

:) EVETT GİZEMCİM HAKLISIN BU hep dalga geçti bebişle şikayet etmezsem hele bi doğsun o bak seni nasıl şikayet ediyoruz topik olarak

dogsun asil o zaman dalga geccem, ne yaptin kizzzzzzz hucreleri nere sakladin die:)) ayrica hayat boyu dibimden ayirmayacagim kendisini siyam ikizi gb gezicem onla. Insallah Allah o gunleri gostersin neler yapicam ben ona.

ah ahhhhh, bende pozitif olarak açıklamak istiyorum arkadaşlar ya, ya negatifse naparım ozman ben ya, dünya başıma yıkılıreyvahedigeldismile

canlarim sonucumu aldim da kactim gb olmasin ama aglamaktan helak oldum( bugun progeteronu unuttum simdi gidip koymam lazim onu koyunca yatmak gerekiyor. o yuzden cikayim biraz. hepinize ne kadar tesekkur etsem az. cok cok destek oldunuz bana, hakkinizi nasil oderim bilemem. suan icin negatif sonucu almamak cok iyi. Insallah boyle devam eder.

inşallah özlemcim böylede devam edicek ben inanıyorum erken yaptırdın testi o yuzden birazcık düşük bak gör cuma ikiye katlamış olacak

aneyy demek cuma yine stres ama soz bu sefer diger labratuvara gidecegim uc saate sonuc kesin telde dedem arasa ona bile soyluyorlar ayrica:))) opuyorum hepinizi cok cok

özlemcim kendine ve melegine belkide meleklerine ii bak balım aeol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…