merhaba kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır özlemcim sana çok çok duacıyım rabbim inşallah şu mübarek günlerde yüzünü güldürür. ben doktora kontrole gittim parça kalmamış rahim gayet iyi toparlamış 3 ay ara ver dinlen dedi. bakalım hayırlısı olsun sonra yola devam öpüyorum sizleri.
canim benim cok sagol bakalim bir umit belirdi benim icin. hayirlisi.
cok sevindim canim, 3 aya zaten vucudun tamamen normallesecek ve Insallah en kolay sekilde hamile kalicaksin.
merhaba kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır özlemcim sana çok çok duacıyım rabbim inşallah şu mübarek günlerde yüzünü güldürür. ben doktora kontrole gittim parça kalmamış rahim gayet iyi toparlamış 3 ay ara ver dinlen dedi. bakalım hayırlısı olsun sonra yola devam öpüyorum sizleri.
Ozlemcim cok sevindim;-))))))))))))) Gordun mu bak bebisin seninleymis;-)) allah tamamina erdirsin inss.. saglikla kucagina da alirsin minigini;-))))
kizlar doktorum yine kimyasal gebelik olabilir demis donmuslarda deger daha cok cikarmis hatta( ama iki gun sonraki sonuc eger birden cok artarsa bugun kana yeni karismis da olabilir demis. size bosa halay cektirmedim Insallah. gerci ben nedense bu sefer umutluyum:)) cumaya yine buyuk gun yani benim. cumaki sonucu bugunku sonuctan cok daha heyecanli beklerim cunku bugunkune herhalde negatiftir deyip arada rahatliyordum simdi cok farkli.
neyse hayirlisi demekten baska hicbir sey diyemiyorum.bu arada kesinlikle cumaya 4 saate sonuc alinan yere gidcegim hatta ucbucuk saatte arayinca bile cikmis oluyor:))
özlemmmm canımmm ayy nasıl sevindim tebrik ederim çooooook hihoyyythihoyyyt
anca girebildim misafirim vardı yeni gittiler hemen girip baktım tüm sayfaları bi çırpıda okudum valla :)))
rabbim tamamına erdirsin ohhh beee rahat uyuyabiliriz çok şükür :))
9.gün 2.gün embriyosu için gayet iyi bence :)
o labaratuvardaki kadına nasıl sinir oldum seni üzdüğü için böle.artık sende üzme kendini ve bebişini tatlım rahat ol inşallah herşey güzel olacak a.s.
amin cnm inşallah senin hayırlı haberlerinde halay çekicez merak etme senah ahhhhh, bende pozitif olarak açıklamak istiyorum arkadaşlar ya, ya negatifse naparım ozman ben ya, dünya başıma yıkılıreyvahedigeldismile
aneyy demek cuma yine stres ama soz bu sefer diger labratuvara gidecegim uc saate sonuc kesin telde dedem arasa ona bile soyluyorlar ayrica:))) opuyorum hepinizi cok cok
cnm benimmmmmm ii miş demek rahmin durumu inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşucaksın minik oğlun cennette ama rabbim sana tekrar nasip edicek inşallahmerhaba kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır özlemcim sana çok çok duacıyım rabbim inşallah şu mübarek günlerde yüzünü güldürür. ben doktora kontrole gittim parça kalmamış rahim gayet iyi toparlamış 3 ay ara ver dinlen dedi. bakalım hayırlısı olsun sonra yola devam öpüyorum sizleri.
kizlar doktorum yine kimyasal gebelik olabilir demis donmuslarda deger daha cok cikarmis hatta( ama iki gun sonraki sonuc eger birden cok artarsa bugun kana yeni karismis da olabilir demis. size bosa halay cektirmedim Insallah. gerci ben nedense bu sefer umutluyum:)) cumaya yine buyuk gun yani benim. cumaki sonucu bugunku sonuctan cok daha heyecanli beklerim cunku bugunkune herhalde negatiftir deyip arada rahatliyordum simdi cok farkli.
neyse hayirlisi demekten baska hicbir sey diyemiyorum.bu arada kesinlikle cumaya 4 saate sonuc alinan yere gidcegim hatta ucbucuk saatte arayinca bile cikmis oluyor:))
sagolsun temmuzcum darisi onu basina cok yuksek degerlerle Insallah.
walla kizlar ne diyeyim......... sabredip gorecegim Allah sonunu hayr etsin...
aslinda benim yarin 11.gunum daha, doktor donmsularda 15.gun test yapilir demisti sen 12.gun yaptir diye eklemisti ama 15.gunu ciddi al demisti ama ben yarin 11.gunde yaptircagim. sabah sekizde esim birakicak labratuvara sekizbucukta kan versem 11.30_12.oo gb okdir sonuc Allah'im bir yuzlu deger ciksa hemen fakir doyuracagim.
yahu yüzlü çıkmasın
80 çıksın
70 çıksın da
yeterki doğru düzgün artmış olsun
sen yanlış mı yazdın
yoksa gerçekten 15 düşük mü yaptın sen ben unuttum senin serüvenini
canim sagol yine de benim icin fazla kaptirmayalim gercekten cunku normal hamileligimdekinden cok, kimyasal gebelikteki gb yasadigim belirtilerim. kotuyu cagirmak istemiyorum ama insan kendini bir seye inandirip ustune de pozitifi gorup kaybedince dumur oluyor. gecen sefer cok kolay atlatmistim ama inanip kimyasal gebelik yasarsam bu sefer etkilenebilirim((
sakin yanlis anlamayin belirti diyen benim zaten:)) belirtiler baslar baslamaz size yazdim sonra dusundum de kimyasal gebelikteki yasadiklarima cok benziyor(
neyse sonunda bir umit belirdi cok sukur.
aysecim canim cok sagol hepimizin duacisin guzel yurekli arkadasim, hamilelerin duasi kabul olurmus topikce sansliyiz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?