Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır özlemcim sana çok çok duacıyım rabbim inşallah şu mübarek günlerde yüzünü güldürür. ben doktora kontrole gittim parça kalmamış rahim gayet iyi toparlamış 3 ay ara ver dinlen dedi. bakalım hayırlısı olsun sonra yola devam öpüyorum sizleri.

canim benim cok sagol bakalim bir umit belirdi benim icin. hayirlisi.
cok sevindim canim, 3 aya zaten vucudun tamamen normallesecek ve Insallah en kolay sekilde hamile kalicaksin.

canim benim cok sagol bakalim bir umit belirdi benim icin. hayirlisi.
cok sevindim canim, 3 aya zaten vucudun tamamen normallesecek ve Insallah en kolay sekilde hamile kalicaksin.

Ozlemcim cok sevindim;-))))))))))))) Gordun mu bak bebisin seninleymis;-)) allah tamamina erdirsin inss.. saglikla kucagina da alirsin minigini;-))))

Zeynepcim iyi olmana cok sevindim. Umarim bir an once yeniden aramiza katilirsin. Ben de ilk denememden sonra dis gebelik olunce 3 ay beklemek durumunda kalmistim aldigim ilaclardan dolayi. Hepimizin hakkinda hayirlisini versin Allah.

Sevgiler

Ozlemcim cok sevindim;-))))))))))))) Gordun mu bak bebisin seninleymis;-)) allah tamamina erdirsin inss.. saglikla kucagina da alirsin minigini;-))))

canim cok tesekkur ederim ikinci test yapsak ve birden dgerin firladigini gorsek emin olacgiz.Insallah Allah o gunleri de gosterir. bebise de kendine de cok iyi bak

zeynepcigim iyi olmana sevindim zamanla insan alışmaya çalışıyor bu yolda güçlü olmamız lazım olumsuzlukların karşısında malesef ne kadar güçlü olursak öpüyorum seni

kizlar doktorum yine kimyasal gebelik olabilir demis donmuslarda deger daha cok cikarmis hatta( ama iki gun sonraki sonuc eger birden cok artarsa bugun kana yeni karismis da olabilir demis. size bosa halay cektirmedim Insallah. gerci ben nedense bu sefer umutluyum:)) cumaya yine buyuk gun yani benim. cumaki sonucu bugunku sonuctan cok daha heyecanli beklerim cunku bugunkune herhalde negatiftir deyip arada rahatliyordum simdi cok farkli.
neyse hayirlisi demekten baska hicbir sey diyemiyorum.bu arada kesinlikle cumaya 4 saate sonuc alinan yere gidcegim hatta ucbucuk saatte arayinca bile cikmis oluyor:))

özlemmmm canımmm ayy nasıl sevindim tebrik ederim çooooook hihoyyythihoyyyt
anca girebildim misafirim vardı yeni gittiler hemen girip baktım tüm sayfaları bi çırpıda okudum valla :)))
rabbim tamamına erdirsin ohhh beee rahat uyuyabiliriz çok şükür :))
9.gün 2.gün embriyosu için gayet iyi bence :)
o labaratuvardaki kadına nasıl sinir oldum seni üzdüğü için böle.artık sende üzme kendini ve bebişini tatlım rahat ol inşallah herşey güzel olacak a.s.

inanmıyorum ya, inşallah öyle bişey değildir arkadaşım ya, inşallah herşeyin normaldir...:Saruboceq:

canim sagol, di mi ya 2.gun embroyosuna tamam biraz daha fazla olabilirdi mi ama cok da kotu degil sanki:) bu sefer umutluyum cok, Allah yardimcim olsun Insallah. hepimiz basaracagiz Allah'in izniyle.

ah ahhhhh, bende pozitif olarak açıklamak istiyorum arkadaşlar ya, ya negatifse naparım ozman ben ya, dünya başıma yıkılıreyvahedigeldismile
amin cnm inşallah senin hayırlı haberlerinde halay çekicez merak etme sen
]

aneyy demek cuma yine stres ama soz bu sefer diger labratuvara gidecegim uc saate sonuc kesin telde dedem arasa ona bile soyluyorlar ayrica:))) opuyorum hepinizi cok cok

cnm benimmmmmm ii miş demek rahmin durumu inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşucaksın minik oğlun cennette ama rabbim sana tekrar nasip edicek inşallah

yaaaa bide bu mu çıktı şimdi
bence bekleyelim grelim
stres yok dont panik
yalnız nolur dediğin gibi çabuk sonuç vericek bir yer olsun
çatladıuk resmen dün

sagolsun temmuzcum darisi onu basina cok yuksek degerlerle Insallah.
walla kizlar ne diyeyim......... sabredip gorecegim Allah sonunu hayr etsin...
aslinda benim yarin 11.gunum daha, doktor donmsularda 15.gun test yapilir demisti sen 12.gun yaptir diye eklemisti ama 15.gunu ciddi al demisti ama ben yarin 11.gunde yaptircagim. sabah sekizde esim birakicak labratuvara sekizbucukta kan versem 11.30_12.oo gb okdir sonuc Allah'im bir yuzlu deger ciksa hemen fakir doyuracagim.

yahu yüzlü çıkmasın
80 çıksın
70 çıksın da
yeterki doğru düzgün artmış olsun

sen yanlış mı yazdın
yoksa gerçekten 15 düşük mü yaptın sen ben unuttum senin serüvenini

canim bana mayista iki 8 hcureli cok iyi embro konmustu 3.gun embryosu ve 10.gun betahcg 10 cikmisti 12.gun 17 cikmisti. sonra hep uc kat artti 360a kadar sonra dususe gecti yani sonuctan 10 gun sonra dusmus oldu.
simdi 9.gun 15 betahcg ama bu embro 3 hucreli nerdeyse tam ikinci gun gorunumunde bile degildi.
ama benim 12 hafta suren hamileligimde dogal olanda yani, onda bile betahcg regle gunu 80 falandi yani 14.gun hani derler ya bazi kainlarin betahcgsi hep az olur bilemiyorum acaba bende oylemi ohaoldumsmile
kisacasi her seyi birlestirince acaba bu artar mi diyorum.
su an benim icin iki kat artmasinin cok anlami yok kimyasalda iki embro icin hep uc kat artti, bazen kana yeni karisir ya betahcg ancak dun oyle olduysa bir sansim var cunku kana yeni karisirken cok az degerle baslar sonra birden cok artar.
biraz once turkiyedeki embroyolog arkadasimla konustum aslinda 3 hucreye dusmus bir embro icin 9.gun 15 cok az degil ama sorun suki bu embroyolar cok hucre kaybetti ne zaman blast asamasina geldi de tutundu da rahim onu kabul etti bu sorun dedi. hucre kaybedince rahimle embro arasinda gun uyumsuzlugu oluyor dedi. o yuzden tutunmasi cok zor ve kimyasal gebelik bu durumlarda daha cok goruluyor gb konustu.
oysaki benim gecen kimyasal gebeligimde devam edebilir diye cok olumlu konusmustu. simdi daha cekimset konustu.
ama ben o zaman olmayacgina emindim hissediyordum simdi cok olumsuz hissetmiyorum nedense, gorecegiz arkadaslar ne diyeyim en azindan yarina kadar umudumu yitirmeyecegim olumsuz olucaksam yarin olayim guclubacismile

kizlar o bu deger degil de yukardaki mesaji uc dort gun once ben yazmistim aklima tek takilan bu bakin ne demisim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…