canim bana mayista iki 8 hcureli cok iyi embro konmustu 3.gun embryosu ve 10.gun betahcg 10 cikmisti 12.gun 17 cikmisti. sonra hep uc kat artti 360a kadar sonra dususe gecti yani sonuctan 10 gun sonra dusmus oldu.
simdi 9.gun 15 betahcg ama bu embro 3 hucreli nerdeyse tam ikinci gun gorunumunde bile degildi.
ama benim 12 hafta suren hamileligimde dogal olanda yani, onda bile betahcg regle gunu 80 falandi yani 14.gun hani derler ya bazi kainlarin betahcgsi hep az olur bilemiyorum acaba bende oylemi ohaoldumsmile
kisacasi her seyi birlestirince acaba bu artar mi diyorum.
su an benim icin iki kat artmasinin cok anlami yok kimyasalda iki embro icin hep uc kat artti, bazen kana yeni karisir ya betahcg ancak dun oyle olduysa bir sansim var cunku kana yeni karisirken cok az degerle baslar sonra birden cok artar.
biraz once turkiyedeki embroyolog arkadasimla konustum aslinda 3 hucreye dusmus bir embro icin 9.gun 15 cok az degil ama sorun suki bu embroyolar cok hucre kaybetti ne zaman blast asamasina geldi de tutundu da rahim onu kabul etti bu sorun dedi. hucre kaybedince rahimle embro arasinda gun uyumsuzlugu oluyor dedi. o yuzden tutunmasi cok zor ve kimyasal gebelik bu durumlarda daha cok goruluyor gb konustu.
oysaki benim gecen kimyasal gebeligimde devam edebilir diye cok olumlu konusmustu. simdi daha cekimset konustu.
ama ben o zaman olmayacgina emindim hissediyordum simdi cok olumsuz hissetmiyorum nedense, gorecegiz arkadaslar ne diyeyim en azindan yarina kadar umudumu yitirmeyecegim olumsuz olucaksam yarin olayim guclubacismile
anam ne bahstsiz bedviymisim bu da duserse ucuncu dusuk oluyor.
gizemlicim demin eski mesajini gordum 7.gun balst embroyon 48 betahcg cikmis, dusun blastti senin benim embro kondugunda seninkinden nerdeyse 4 gun geri en azindan uc gun geri oldugu kesin. yani senin 7.gun testin bende 11. gune denk geliyor. demek 9.gunku 15 cok da feci degil:)) nasilim ama.
zeynepcim canim asagida gorunuyorsun seni burda gorunce cok seviniyorum biliyorum eminim hala perisan haldesin ama burda olman da gucunu gosteriyor diye seviniyorum.
gizemlicim demin eski mesajini gordum 7.gun balst embroyon 48 betahcg cikmis, dusun blastti senin benim embro kondugunda seninkinden nerdeyse 4 gun geri en azindan uc gun geri oldugu kesin. yani senin 7.gun testin bende 11. gune denk geliyor. demek 9.gunku 15 cok da feci degil:)) nasilim ama.
zeynepcim canim asagida gorunuyorsun seni burda gorunce cok seviniyorum biliyorum eminim hala perisan haldesin ama burda olman da gucunu gosteriyor diye seviniyorum.
Arkadaşlar herkese selam,
Ben bulantı ilacına rağmen bulantı ve afedersiniz istifra ile mücadele ediyorum
Özlemcim nolur kötüyü düşünme bu sefer benim içime iyi şeyler doğuyo tatlım, sende iyi olucak diye düşün emi, bak gör her şey yolunda gidecek:)
sevgiler canlarım..
zeynepcim zor günler geçiriyorsun biliyoruz tatlım ama bir an önce toparlanmaya çalış bak rahimde gayet iyiymiş tekrardan o güzel günlere döneceksin bitanem sen ne kadar güçlü olursan o kadar çabuk ulaşırsın bebişine değil mi ?
benim de mide bulantım çoktu olsun canım şükret dayanmaya çalış hem az kalmış yakında geçer hepsi. rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah
Arkadaşlar herkese selam,
Ben bulantı ilacına rağmen bulantı ve afedersiniz istifra ile mücadele ediyorum
Özlemcim nolur kötüyü düşünme bu sefer benim içime iyi şeyler doğuyo tatlım, sende iyi olucak diye düşün emi, bak gör her şey yolunda gidecek:)
sevgiler canlarım..
zeynepcim canim olsun bence aglaman cok iyi olmus o gunleri hatirliyorum da beni rahatlatan tek sey aglamakti. bazen bazi acilar vardir kimse bir sey yapamaz azalsin diye sadece kendinden baska. iste bu boyle bir aci. bir kadinin hayatinda yasabilcegi en buyuk acilardan biridir bir bebege alismak, onun icin hayyaller kurmak sekilsel olarak icinde gormek kipir kipir............ bir de dusununki dogurup kaybeden annelerin hallerini..........buyuten kaybeden anneleri.........
bu acilari dusunerek kimyasal gebeligime sukretmistim biticekse bastan bitsin sonradan olan cok aci ben yemin ederim size bebegimi dusunmedigim tek gun gecirmiyorum hala, olmuyor ama ilk kaybettigim aylarki aci simdikiyle cok farkli, ilk zamanlar anlatilmaz bir tramva.
zeynepcim azalicak en azindan tramva halinden cikicak guven bana birkac ay sonra farkli bir boyutta olucak acin, bu surecte hic icine atma bize yaz, gerekirse sabaha kadar agla ama icine atma bu aci tuketilmeden azalmiyor cunku. ve lutfen eger mumkunse psikologa git. bu sirada vucudun da toparlayacak Insallah en kisa surede yine hamile olucaksin, saglikla doguracaksin bebegini.
canım benim beni çok iyi anlıyorsun. insanlar yeter kabullen ağlama diyor ama elinden gelmiyor ki. ben öyle sürekli herk4ese anlatayım diyen biri de değilim eşimin saçları beyazladı ben kadar üzüldü desem yalan olmaz o yüzden onu düşüneyim diyorum ama olmuyor inşallah en kısa zamanda atlatırım
canım benim beni çok iyi anlıyorsun. insanlar yeter kabullen ağlama diyor ama elinden gelmiyor ki. ben öyle sürekli herk4ese anlatayım diyen biri de değilim eşimin saçları beyazladı ben kadar üzüldü desem yalan olmaz o yüzden onu düşüneyim diyorum ama olmuyor inşallah en kısa zamanda atlatırım
Zeynepcim biliyorsun ben de kürtaj olmak zoruna kalmıştım. O günler o kadar zordu ki benim için. Biraz zaman geçmesi gerekiyor, Allah sabrını veriyor. Üzülmemek elde değil zaten. Üzüleceksin ama acın hafifleyecek zamanla. Çok şükür demeli, Allah demansız dert vermesin. Geç olsun hayırlı olsun be güzelim. Napalım kaderimizde bunları yaşamak da varmış.
ben her zaman sölerim biz bazı şeyleri kendimiz yaşadık sanıyoruz ama eşlerimizde farkettirmeden çok yıpranıyorlar
ayrıca bu durumu insan kucağına yeni bir bebeği alsa bile unutamıyor kızlar
bu acı ama gerçek olan bi yavruyu toprağa koymuşsun doğurmuşsun içinden kazımışlar vs... unutulacak bişey mi bu ??
ama şu var çare yok isyan edemeyiz başa gelen çekiliyor nasıl deriz neden ben neden bana oldu diye rabbim canımızla sınamasın...
insan kendini kahreder tabi içi gider kolay mı yani
ben seni le ii anlıyorum ki
senin başına geleceklerden sonra ben bile sana ne kadar ağladım
ben yalovada o arkadaşımla tanışıcaktım bebeklerimiz birlikte büyicekti diye senin kendine ağlaman çok normal
ama her acı unutulmaz ama küllenir zeynebim küllenicek birgün merak etme
ama yani yeter kabul et demek çok saçma
sen 3 yıla kabul edersin ben 30 yılda kabul ederim kimisi hiç kabul edemez ble şeyler dile kolay gelir sen takma onları
canım sen gel yalovaya artık seninkisi abla olacak ben onu hep oğluşumun yaşıtı diye daha çok sevicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?