zeynep sen çok yüze gönüllü bi insansın biliyomusun gerçekten bak rabbim gönlüne göre versin
merhaba kızlar bugun nasılsınız özlemcigim degerin yükseldimi inşallah iyi olacak bu sefer zeynepcigim kolay degil emin olki ben hala dönem dönem aglamalarım oluyor bugun 2 doktora gititm sadece görüşmek için mauayene degildi 2 doktorda zaman kaybetmeden tekrar tüpe başla dedi yaş geçiyor dedi beni iyicene panik ediyolar emin olun bu yaşlarda olupta mucadele etmek insana dahada koyuyor belkide dogal yoldan olacak panik oldugumuz için mümkün degil umarım hepimiz için hayırlısı olur...
kızlaaaaarr kanımı verdim az önce ama sonuç taaa 3de çıkıcak maalesefeyvahedigeldismileakannehir
3 te derler o saat 2 gibi çıkarrrrr sen git geneee bekle orada ay allahım inşallahhhhh tutmuşturrrrr rabbim yemin ederim gece aklıma geldinnn eşimede söyledimmmm hep dua ettkkkkk rabbim seninde bugünkü sonuçla yüzünü güldürsünn allhımmmmmm[/QUamin inşallah, ama ben gidip almicam, onlar telefon açacaklar, telde söyleyecekler cnm, zaten kendim gidip alsam o kağıda hayatta bakamam:bbo:
canim sagolasin, Insallah bugun saat turkiye saatiyle 12 gb ogrenecegim. Allah yardimcim olsun.Iyiyiz)
Seni merak ettim bir gelisme var mi diye. Yarinmis test gunun. Allah hayirlisini version umarim degerlerin katlanmistir Ozlem.
iyi canim aman laptopsa bosver, tahmin ettim netle ilgili oldugunu eee benim haberimi nasil vercez sana:)özlemcim benim bu aralar net ve laptopla başım dertte sanırım yarın sabah eşim laptopu götürcek vürüs var laptıopta kapanıyor sürekli acılmıyor deli etti beni bu gün birden kapanıyor bir süre olmazsam merak etmeyin beni kızlar özlemcim güzel haberlerini bekliyorm balımmm çok öptüm hapinizi
ay canimmmmmm Insallahhhhhhhhhhh o kadar iyi anliyoruzki bu anlarini:)) Insallah pozitif olucak ikimiz icinde duaciyim.kızlaaaaarr kanımı verdim az önce ama sonuç taaa 3de çıkıcak maalesefeyvahedigeldismileakannehir
günaydınnnnnnn kızlarrrrr nasılsınız özlemcim kat kat katlanmış bi sonuç gelicek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum soway senden de pozitif sonuç gelicek inşallah tatlım hadi hayırlısı bu öübarek cuma gününde hepimizin dualrı sizlere kızlar
ZÜBEYDECİM inşallah pozitif sonuç gelir yaa, diyorum ya hep sonunda üzülmemek için başından beri hep negatif baktım, saat 3te beni arayacaklar, bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?