olsunnn 15 gün tekrar yaptıracaksın sonuçta hani sana benle beraber tedavi olan ona da 2. gün 2 hücreli transfer olmuştu demiştim ya onun 15. gün değeri 245 çıkmış tatlım
bende zaten uc hucreliydi belki de yavas da gelisti diye rahatim biraz. bilmiyorum zubeydecim ben de bir rahatlik var hayra ciksin ne zaman iyi dusunsem tersi oluyor ama hayirlisi.
sagol zeynepcim Insallah en kisa zamand yuzlerimiz yine guler hepimizin.
zeynepcim siz hangi nedenden tup bebek yaptirmistiniz?
Zeynepcim canım benim hayırlısı ile yıl sonu başlayacağım bitanem
canım sebepsiz interfelite denildi ama eşimin morfollojisi yüzde 5 tam sınırda 4 yıllık evliyiz 2 yıl düşünmedik sonra da olmadı o yüzden. ama şimdi benim rahim ağzı yaram da var engel değilş diyorlar. yaa bana sorunun yok diyorlar ama o kadar ilaca 6 yumurtam olmuştu hepsi olgundu ama yaşım 27 buna göre azdı
canim bizde sebepsiz inefertelite benim de esimin morfolojisi tam sinirda sizdekinden farkli bakiliyor burda 100 spermden 30u normal morfoloji ve doktor tam sinir dogal hamile kalmak icin dedi
zeynepcim farkindasin degil mi dogal da her an hamile kalabilirsin ben 22 ayda dogal hamile kalmistim
İNŞALLAH ZEYNEPCİM allahım yüzümüzü güldürsün bizi evlat hasretiyle bırakmasın
bir de bana iki ayri doktor artik tip morfolojiyi onemsemiyor bizim morfolojisi bozuk dedigimiz spermlerinde artik dollenme kabiliyetinin oldugu anlasildi da dedi.hareket daha onemli dedi.
kizlar cok heyacanlanmaya basladim sonucu ogrenmeye cesaret bile edemiyorum bu sefer kendi aramam da degil esim bile aramasin istiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?