Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

olsunnn 15 gün tekrar yaptıracaksın sonuçta hani sana benle beraber tedavi olan ona da 2. gün 2 hücreli transfer olmuştu demiştim ya onun 15. gün değeri 245 çıkmış tatlım

bende zaten uc hucreliydi belki de yavas da gelisti diye rahatim biraz. bilmiyorum zubeydecim ben de bir rahatlik var hayra ciksin ne zaman iyi dusunsem tersi oluyor ama hayirlisi.

bende zaten uc hucreliydi belki de yavas da gelisti diye rahatim biraz. bilmiyorum zubeydecim ben de bir rahatlik var hayra ciksin ne zaman iyi dusunsem tersi oluyor ama hayirlisi.

yok yok canım olumlu düşün az kaldı bak ben de merakla soncunu bekliyorum inşallah hayırlı olan olur

zeynepcim siz hangi nedenden tup bebek yaptirmistiniz?

canım sebepsiz interfelite denildi ama eşimin morfollojisi yüzde 5 tam sınırda 4 yıllık evliyiz 2 yıl düşünmedik sonra da olmadı o yüzden. ama şimdi benim rahim ağzı yaram da var engel değilş diyorlar. yaa bana sorunun yok diyorlar ama o kadar ilaca 6 yumurtam olmuştu hepsi olgundu ama yaşım 27 buna göre azdı

canim bizde sebepsiz inefertelite benim de esimin morfolojisi tam sinirda sizdekinden farkli bakiliyor burda 100 spermden 30u normal morfoloji ve doktor tam sinir dogal hamile kalmak icin dedi
zeynepcim farkindasin degil mi dogal da her an hamile kalabilirsin ben 22 ayda dogal hamile kalmistim

evet canım ama işte çok çok zor ve beklemek çok yorucu her ay negatif sonuç almak o yüzden yine tüple olursa olur gibi geliyor. diyordum birincisi olsun diğeri amann olursa olur korunmayız diyordum ama bak hayırlısı olsun

bence sizde bizde ufak sperm nedeniyle yani sbepsiz degil ve bence olmasi daha iyi bizim icin cunku sebepsizde hamile kalmak daha zor ama sperm sorununda hamile kalmak daha kolay. bu benim gozlemledigim ayrica sperm cok degisken.
zeynepcim benden 12 yumarta cikti 10u olgundu 8i dollendi ucuncu gune 5 kaldi. arkadan gelen yumurtalar da vardi ama sonuca bakmak onemli bes emboro da benim yasima gore az aslina bakarsan 30dum mayista.
ama sonucta uc bese de bakmiyor bir saglikli embro yetiyor o yuzden bosver.
bence sen her an dogal hamile kalabilirsin spnucta 4 ay yumurtlama olmadi sende ve boyle olunca onumuzdeki aylarda cok kaliteli yumurtalar uretiyor vucut.

bir de bana iki ayri doktor artik tip morfolojiyi onemsemiyor bizim morfolojisi bozuk dedigimiz spermlerinde artik dollenme kabiliyetinin oldugu anlasildi da dedi.hareket daha onemli dedi.

bir de bana iki ayri doktor artik tip morfolojiyi onemsemiyor bizim morfolojisi bozuk dedigimiz spermlerinde artik dollenme kabiliyetinin oldugu anlasildi da dedi.hareket daha onemli dedi.

hareketimiz ilk başta azdı sonra çok iyiydi yüzde 60 falandı hareketsiz yüzde 15 gibiydi doktor iyi demişti ama olmadı bilmiyorum hayırlısı rabbim ne zaman dilerse oluyor bolca rabbimin yaratma ile ilgili adlarını tesbih çekiyorum herşey dua üzerine şu mübarek günler çok önemli

kizlar cok heyacanlanmaya basladim sonucu ogrenmeye cesaret bile edemiyorum bu sefer kendi aramam da degil esim bile aramasin istiyorum,

kizlar cok heyacanlanmaya basladim sonucu ogrenmeye cesaret bile edemiyorum bu sefer kendi aramam da degil esim bile aramasin istiyorum,

hadi canım güçlü ol rabbim yüzünü güldürsün inşallah inan eşimle dışarı çıkıcaz biraz bekleyelim diyorum senin iyi haberlerini almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…