Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yaa bu sefer kotu bir sonucu cok olgun karsilayamayacgim gb gelior, Allah sabir versin, guc versin bana eger iyi bir sonuc gelmeyecekse. hamileligin devam ettigini dusunuyorum vucudumdan bir de regle gunum bugun olcak gb degilim ama kimyasal gebelik mi diye ciddi bir suphe de var.

hadi canım güçlü ol rabbim yüzünü güldürsün inşallah inan eşimle dışarı çıkıcaz biraz bekleyelim diyorum senin iyi haberlerini almak için

canim benim istersen gizemli ya da zubeyde mesaj atsin sana rica ederiz. gizemlide numaran var die biliyorum. zeynepcim ya boyle seyler soylenmez ama bugun labratuvardan donerken otobuste agladim gecen seneyi dusundum sonra aklima sen geldin cok icten dua ettim sen ikinci hamililigini benim kadar bekleme diye. sonra yeminliki kizlar hepimizi tek tek gecirdim aklimdan aglamaya basladim herkes bana bakti.

ay bir de otobuste sanki migdem bulandi migdem bulaninca gulmeye basladim zevkten adamin biri de gulmeye basladi kesin manyak midir demistir hem agliyor hem guluyor die:)

canım benim Allah razı olsun sen kendine bak mutlu ol rabbim yüzünü güldürsün inşallah. bakalım ben de toparlamaya çalışıyorum sadece dua edince rahatlıyorum yoksa rahatlamam imkansız gibi bir şey. en çok da eşimin yüzü gülsün istiyorum dünya tatlısı bir eşim var saçları beyazladı bu yaşadıklarımızda.

ay bir de otobuste sanki migdem bulandi migdem bulaninca gulmeye basladim zevkten adamin biri de gulmeye basladi kesin manyak midir demistir hem agliyor hem guluyor die:)

:) yok sonucu öğrenene kadar burdayım. inan iyi bir sonuçla çok mutlu olucam rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

özlem sen fransada bir ünvde mi çalışıyosun ben de bir taraftan yüksek lisanslara bakıyordum görünce aklıma geldi??

YAA SÜPER YAAAAAAAAA zemuszemus ÇOKTANDIR YAPMAMIŞTIM BU DANSIMI BAK ÇOK SEVERİM SANA GELSİN :) zemuszemus zemuszemus zemuszemus

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

allahım sen çok büyüksün sana şükürler olsun birimiz daha mutlu oldu birimiz daha hayalleirine kavuştu allahım kucağına almayı da nasip etsin özlemim nasıl sevindim bilemezsin biliyordum zaten hamiştin sennn

demek oluyor ki ÖZLEMMMMM hanımm 2-3 hücreli olması önemli değil yaradanım verdikten sonra 2 hücreliyede veriyo bak 5. gün transfer olanlar daha umutlu olduğu halde yaradanım nasip etmeyince etmiiyorrrrrr şimdi o bebişle çok dalga geçtinn o bi dünya ya gelsin biraz büyüsün bir bir seni şikayet edicemmmm :))))))

canlarim cok sagolun Insallah bu guzel habere cidden cok ihtiyacim vardi. internetim gidiyor gelior gec yaziyorum o yuzden cok cok sagolun canlarim Allah cifter cifter hepinize nasip etsin Insallah devami da gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…