Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... 12 ağustos SONUÇ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (DÜŞÜK YAPTI )
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ay sinir oldum internetin aksiligine bak tam anini buldu.
kizlar yaaa cok mutlu oldum sukurler olsun demek carsamba kana daha yeni karisiyordu:))

yaaa ben yazmaya utandim herkes psikolijik der diye hakli olarak kizlar ben dort gundur surekli kirmizi et yemek istiyorum pek de sevmem normalde ama ayseye ye ye dedim diye psikolojik sanirim evde olsa gece 12de yapicaktim oole cekti canim ama biliyorum kesin psikolojikkkkkkk:))

zubeydecim inanir misin walla hala inanamiyorum ben kesin soktayim kizlar simdi de pazartesi gunku testi gormeden inanmam diyesim geliyor:)) ama gercekten bir salaga dondum yarim saatir.

kizlarrrrrrrrrrr 88 cikmisssssssss cok sukur

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

demedim mi
demedim mi
bu bebek tutucak demedim mi
sende sevmiceksin
o topiğin bebeği olucak demedim mi
şimdi o stresler için sana kocaman bi sopa klava:

ay özlem çok mutluyum ya bugün bnm için kötü bi gün
ama sen içimi rahatlatııınn süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

cnm et yeme isteği demir eksikliğinden gelebiliyor zaten yakın zamanda kalp atışı muayenesiyle birlikte bi kan taraması yapılır doktor ek ilaç verir

zubeydecim inanir misin walla hala inanamiyorum ben kesin soktayim kizlar simdi de pazartesi gunku testi gormeden inanmam diyesim geliyor:)) ama gercekten bir salaga dondum yarim saatir.
ayyyy çok mutlu oldum özlemcim ya süper bir haber

kizlarrrrrrrrrrr 88 cikmisssssssss cok sukur

canım arkdaşım rabbim melegini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inş sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirmeni diliyorm rabbimden çok çok sevindim vallahii kızıma allahın izniyle arkadaş geliyorrr :)))))) biz hep olumlu düşündük sen hiç olumlu bakmadın bak çok şükür inş keseyi ve kalp atışınıda gümbür gümbür duyarsın inş balım ondan sonra melegini içinde büyütürsün yavaş yavaşşş gözün aydın özlemmmcimm
eşim laptopu unutmuş bu hurda gene başıma kaldı ama bir yöndende ii oldu güzwel bir haber aldım bu gece rüyamda ablam hamileymiş onunda 6 yıldır bebegi olmuyor bana diyor erkek bebekk üzerincde yeşil bir elbise varrr inş rabbim onunda bekleyen herkeseinde yüzünü güldürür aminnnnn

özlemm cnm ohh değerin artmış şükürler olsun bu sefer bebişin üzmeyecek seni annesi hep böyle gitsin inş :))

özlemcim benim çarşamba gecesi cnm bir et istedi birde güldüm dedim özlem yesin die bana çok mu duua etti çok şükür etede başlıycam sanırım eşim hafta sonu cag şiş yemeye getircekk:)))))))) oda diyor hatun sana ne oldu sen et sevmezdin diyorrr:)))))))) çok şükürrr şimdi sıra sende inş benim gibi olmazsın ben ilk başlarda çok yiyordum sonradan tiksindimm

zeynep cnm bol şanslar inş seninde özlem gibi güzel haberlerini alırızz

ay sinir oldum internetin aksiligine bak tam anini buldu.
kizlar yaaa cok mutlu oldum sukurler olsun demek carsamba kana daha yeni karisiyordu:))

:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
özlemcim bunlar sana ve bebegee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…