Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayyyy inşallah canım ya bana moral oluyosunuz inşalllllah hayırlısıyla öyledir sen kaçıncı günde silik çizgiyi görmüştün canım

ayyy ayşeme çok sevindim yavrum bebiş büyümüyo diye üzülüyordu özlemcim bak ayşede benim gibi düşünüyo ben sana daha ilk gün bunların 2. side tutucak bak gör demiştim hala öyle hissediyorum ne yalan söylim 2 kızımız geliyooooooo

ayyyy inşallah canım ya bana moral oluyosunuz inşalllllah hayırlısıyla öyledir sen kaçıncı günde silik çizgiyi görmüştün canım

bak şimdi
ben 6 gün öğlen idrarıyla silik çizgi gördüm ama hayal sandım neredeyse bi ben mi görüyorum dicektim annem gölüğünü taktı kızım yok orda bişey dedi
ama ben 4 ay boyunca her ay 70 kere yaptığım testlerde hiç bişey görmediğim için aradaki farkı anladım
sonra 7 gün gittim kan verdim sonuç 46,55
sonra 8. gün sabah tekrar idrar testi yaptım bu sefer yine belli belirsiz ama ilkinden daha ii
bide hem 2 gün geçmişti hemde sabah idrarıydı
neyse 9 gün kan testi sonuç 136,2
12 gün kan testi sonuç 531,8

sonra zevkine yaptığım bir idrar testi ve sonuç çift çizgi

herkese tavsiye ederim yapsın hamile kalınca zevkine test
ben 10 tane yapıp boynuma asıcaktım nerdeyse
testlerimide bi takı kutusunda saklıyorum resimlerinide çektim
isterseniz bana pis deyin ama saklıyorum walla sera streçfilemsardım hava alıp bozulmasın diye öle duruyolar

valla alemsin beni güldürdün tabi bizim normal bi gebelik olmadığı için paranoyak oluyoruz bişey gördük mü hepimiz ben de gelip gidip bakıyorum şimdi zemin beyaz olmuş 2. çizgi silik de olsa var. daha önce yaptığım testlerde ben de hiç görmemiştim
birde bana 10. gün kan testi dedi normal mi 12. gün olması gerekmiyor mu

cnm embriyon blast ya bide birinci kalite ise
normal 10 günde kendini belli eder doktor ne dediyse onu yap ama biz şimdi nasıl sabredicek bi gidip kan verseydin akşama çıkardı

kızlar bugün idrar testi yaptım 8. günüm 2. çizgi çok silik çıktı siz tecrubelisiniz bu konuda 5. gün embriyosu zaten perşembe günü kan tahlilim var kafam daha çok karıştı

aa tebrik ederim canım idrarda pozitif genelde doğru çıkıyo hihoyyythihoyyyt
maşallah çok sevindim bende :teytey:
eğer blastokist transferiyse kan testini 10 gün istiyolar canım.çünkü transferi 2 gün geç oluyor dolayısıyla 2 gün erken yapabiliyosun.darısı kan testine ama bende eminim ki pozitif :lepi:
transfer sonrasını nasıl geçirdin peki?yattın mı sende?

cnm embriyon blast ya bide birinci kalite ise
normal 10 günde kendini belli eder doktor ne dediyse onu yap ama biz şimdi nasıl sabredicek bi gidip kan verseydin akşama çıkardı

benim 2 tane transferdi hatta biri zarını yırtmıştı doktorum bunun sadece tutunması kaldı demişti inşallah ikisi de tutunmuşlardır

kan testini bilmiyorum ne zaman yaptırıcam korkuyorum biraz umutlanmak ta istemiyorum bakalım hayırlısı :))))

walla bende kan testini 12 gün istemişlerdi

ay sen kesin hamilesin
sağlıklı ve hayırlı olucaksada ikiz olsun inşallah

canım ben evde geçirdim hep yatmadım bazen yattım hiç iş yapmadım biraz gezindim evin içinde bilmiyorum hala tutunmuşlar mıdır diye içimden geçiriyorum hayırlısı olur inş

elinde idrar testi varsa yarın sabah idrarınla tekrar dene bence.rengi koyu olacaktır.ertesi günde kan testin var kesin belli olur.çoğu arkadaşımın öyle çıktı benim o yüzden biliyorum canım.

gizemliciğim birde senin adet ağrıların başlmışmıydı bende hafif var ama kafama takmamaya çalışıyorum

kızlarrrr ben geldimmm eşim gene bana dayanamadıı hehe şimdi bir laptop getirdi benimki en az bir aya gelirmişş bu biraz hurrda ama olsun sizle konuşmama yetsin yeterr
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haberini merveden aldımm kızzzzz
yemin ederim sana vee zübeydeye çok dua ettim ben ikizleri olsundiee rabbim size çoçuk bollugu versin + kızzzzzzz olsunnn cnm bence yaradan bilir ama ikiz kız bunlarrr hadi bakem gözün aydın tatlımm darısı dier kızların başına en kısa zamanda inş
benim haberleri almışsınızdır kızım kocaman olmuş teyzeleri tabi anasıda bayag genişlemişş(((66 olmuşum yaaaa nie bu kadar çok kilo alıryorm ben yafff pazartesi etkrar gidecem rabbim izin verise bu sefer kendi d.r gidiyorm hisarda dogum yapcam rabbim izin verise o yüzden ikisine birden gidiyormm:)))))))))))) hemde kızmı görmüş oluyorm bu sayedeee d.r bize 4 testi yapmadı AFP die bir test yaptı ayın 13de çıkacakmış sonuç inş güzel çıkarrr bakalım acı bademdeki d.r 4lü taramayı yapacakmı ama maşallah kızımın durumu çok ii evden çıkmadan tatlı yemiştim ultrasyona giresiye yakalandı :))))))))) zilli ayaklarını acmışş ohhhhhh gel keyfim gelll nasıl yatıyorr :))) ama artık ışıklara duyarlı oldugundan ultrasyonu görür görmezz arkasını döndüüü ama biz gene gördük jkızx oldugunu hehe her şey meydandaydııı o kendini toplayana kadar şeftalisini gördükk ne güldük d.r filiz hanım diyor aaaa şeftalısı varr :))))))))))))) kızlarr bu güzel duyguyu rabbim sizede yaşattsın en kısa zamanda inşş özlemcimmm iki kızın olcakkk:))))))))) haberin olsun genede rabbim bilir ama içime öyle doguyor ben sana hep öyle dua ettim ikş tane kızı olsun oglanda inş normal yoldan oldun dieee:)))))))))

kızlar bugün idrar testi yaptım 8. günüm 2. çizgi çok silik çıktı siz tecrubelisiniz bu konuda 5. gün embriyosu zaten perşembe günü kan tahlilim var kafam daha çok karıştı

ay canim kesinnnnnnn :teytey::teytey::teytey::teytey:
ay cok sevindim Masallahhhh:teytey:

aysecim canim ne guzel dualar yuregine saglik canim. Insallah hayirlisi olsun.
kizcen buyumus kirbir kere Masallahhhhhhhhh. bosver kiloyu hareketsizsin dikkatli olmak icin normal canim yakamiyorsundur yedigini, canin sagolsun kilolarin hepsi gider dogumdan sonra bu zilli seni pesinden cok kosturur:))

canım arayacaktı seni burdaki yazını okudum maşallah kızına bak büyümüyo diyodun annesi ay şeftali kelimesi çok hoş bend ekendi kendime güldüm şimdi..

kizlar 560 olmus, 88den 560 cikti 4 gunde. hayirlisi olsun.rahatladim.

canım maşallah ben bile rahatladım sonucun yükselmesine inşallah ikizdir bir anda bitirisin çocuk olayını:)))hayılrısı olsunda herşeyin..

panadolcum bize cocuk olayi biter mi hic, ikiz dogursak da deriz ki ucuncu olsun:)))))) bugunlerin acisina:)) hayirlisi olsun canim bana tek gb doguyor icime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…