gizemliciğim birde senin adet ağrıların başlmışmıydı bende hafif var ama kafama takmamaya çalışıyorum
saol balım darısı en kısa zamanda inş senin başına evet bende cok güldüm d.r öyle söyleyincee :)))) ama maşallahhh çok iyiydi hamdolsunn iki gündür hiç ses yoktuu offf içim sıkıla sıkıla gittim ama hamdolsun bir sorun çıkmadııcanım arayacaktı seni burdaki yazını okudum maşallah kızına bak büyümüyo diyodun annesi ay şeftali kelimesi çok hoş bend ekendi kendime güldüm şimdi..
canım maşallah ben bile rahatladım sonucun yükselmesine inşallah ikizdir bir anda bitirisin çocuk olayını:)))hayılrısı olsunda herşeyin..
aysecim canim ne guzel dualar yuregine saglik canim. Insallah hayirlisi olsun.
kizcen buyumus kirbir kere Masallahhhhhhhhh.bosver kiloyu hareketsizsin dikkatli olmak icin normal canim yakamiyorsundur yedigini, canin sagolsun kilolarin hepsi gider dogumdan sonra bu zilli seni pesinden cok kosturur:))
Ayşeeee,
Meleğinin iyi olmasına sevindim tatlım, ya bebişinkine nie şeftali diyonuz ya alla alla, şimdi o büyük olsaydı eee sizde de var ne olmuş derdi:)
ayyy ayşeme çok sevindim yavrum bebiş büyümüyo diye üzülüyordu özlemcim bak ayşede benim gibi düşünüyo ben sana daha ilk gün bunların 2. side tutucak bak gör demiştim hala öyle hissediyorum ne yalan söylim 2 kızımız geliyooooooo
cigdo cnm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn hoş geldin tatlımmm
Ayşecim bende bugün burdaki semt polikliniğine gittim, tahliller için dr muayene de etti, meleklerim maşallah iyiler 6 cm.e yakınlar, bi de kıpır kıpırlar...
cnm belki biliyorsundur ben yumurtalık kanseriyim sol yumurtalığım ve onun yanındaki tümör alındı 8,5 cm di yanlış ameliyat sebebiyle içimde tümörlü kitle unuttular diye acil tüp yaptım zaten diğer yumurtalığım sağlıklı allahtan ama inan ne adet olduğum ilk gün nede tümörüm varken hiç adet sancısı çekmedimgizemliciğim birde senin adet ağrıların başlmışmıydı bende hafif var ama kafama takmamaya çalışıyorum
panadolcum bize cocuk olayi biter mi hic, ikiz dogursak da deriz ki ucuncu olsun:)))))) bugunlerin acisina:)) hayirlisi olsun canim bana tek gb doguyor icime.
merveee yaaa şimdi gögüslerimden su gibi bir şey geliyorrr aaaa çok geliyor hemde neden böyleee yaaaaa sıkmadımda uclarını seninde böylemi geldii dinermiyki gelmesiii((((((((
aynen cnm çok normal miş bu hatta ii bi habermiş
bende sıkmadım bi baktım geceliğim bayağı ıslak
doktorum süt kanalarının çalışmaya başladığını gsteriri iyiye işaret bu dedi
sakın dokunma nemli bi pamukla sil
aksın akacağı kadar dedi
cigdocum senin degerlerin nasil artmisti? Masallah bebsilerine
selam kızlarr nasılsınız?havalar çok sıcak aman dikkat edin hamişlerimiz kendinize :)
özlemcim takvim ne güzel olmuş bayıldım valla :)) darısı bizlere olsun inşallah..eminim ben de o takvim aşamasına gelsem bütün gün göüzümü kırpmadan bakıp dururdum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?