Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol balım darısı en kısa zamanda inş senin başına evet bende cok güldüm d.r öyle söyleyincee :)))) ama maşallahhh çok iyiydi hamdolsunn iki gündür hiç ses yoktuu offf içim sıkıla sıkıla gittim ama hamdolsun bir sorun çıkmadıı

Canlarımm selam,

Ohhh herkes de burdaymış, ne güzel valla...

***Özlemcimmmm değerin maşallah süpper, bu arada bence de ikiz, hadi seninde ikiz olsun da bana yoldaş ol:)

***Als canımmm bende balst embryo ile idrarda 2.çizgi silik çıkmıştı, bence allahın izni ile kesin hamilesin tatlım, ilk tedavinden seni takip ediyorum, mutlu haberi alma açok sevindim, ilkinde üzülmüştüm ama bak allahım yüzünü güldürüeck inşallah:)

Sevgiler..

saol özlemcimmm evett anasıda dag gibi olmuş amaa bu günn çok sinir oldumm yagg d.r bitanesi hastanede kapalı bir kadın gördü çarşaflıydı kadınn ama çok kapalıı yanındada 6 yaşında bir kız çoçugu var onuda kapamış güzelce eşarp örtmüş aslında çok erken bence şimdiden çoçuga baskı yaparak kapamaması gerek bende tesettürlüyüm ama öyleee o kadarda degil normal yanii d.r güldü ve alay eder gibi eliyle işaret etttii bende çok üzüldümm neden kapalılarla böyle alay ediyorlar amıyormm herkes istedigi gibi giyinmeye özgür benim iki ablam acık hemde çok acıklarr ben kapalıyım buda benim tercihim sanki biz acıklıga karşıyızzz off neyse saçmaladımmm ninirlerim zıbladı öyle görünceee birde oraya gelen bütün hamileleri böyle sosyete bir görünnnn allahım yarabbimmm sankiii biz öçüyüzz nasıl bakıyorlarr yafff ben koskoca acıbademe gidiyorm orda böyle bir şeyyy görmedimm yani öyle kapalı die kimseyle dalga geçmiyorlarr burası nie öyle anlamdım(((

Ayşeeee,

Meleğinin iyi olmasına sevindim tatlım, ya bebişinkine nie şeftali diyonuz ya alla alla, şimdi o büyük olsaydı eee sizde de var ne olmuş derdi:)

cigdo cnm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn hoş geldin tatlımmm

Ayşeeee,

Meleğinin iyi olmasına sevindim tatlım, ya bebişinkine nie şeftali diyonuz ya alla alla, şimdi o büyük olsaydı eee sizde de var ne olmuş derdi:)

:)))))))))))) d.r öyle diyor ben kukuşu var diyordummm d.r şeftalı var diyince çok güldümmm saol cnm allah razı olsunn sen nasılsınnn

cnmmmmmmmmmm çok saoll allah en kısa razı olsun rabbim ne muradın vasa versinn en kısa zamanda ikizz ikizzzzz hemde:))))))))))) evet çok üzülüyordum hamdolsun şimdilik her şey yolundaaa çok şükürrr rabbim bozmasın inşş

Ayşecim bende bugün burdaki semt polikliniğine gittim, tahliller için dr muayene de etti, meleklerim maşallah iyiler 6 cm.e yakınlar, bi de kıpır kıpırlar...

maşallahhh meleklerine cnmmm çok sevindimm bak az kaldıı yakında cinsiyetinide ögrenirsinnn bakalım cinsiyetleri nee ben çok merak ediyorm tabiki önce saglıklı olsunlarda kız erkek fark etmiyor ama işte merakk:)))) tatlımmm sonuna kadar inş güzel bir hamilelik geçirizsin ve meleklerine kavuşursuun tabi bizde:)))))))AMİNNNNNNNNNNNN rabbim hamile olan herkese saglıklı ve güzel bir hamilelik geçirmeelerini nasip etsin hamile olmayan arkadaşlarıma bu ramazanlar hütrmetine inşş en kısa zamanda hamile olmalarını nasip etsinn allahım inş bu topikte bir tane bile hamile olmayan kalmıycak yaradanın izniylee

merveee yaaa şimdi gögüslerimden su gibi bir şey geliyorrr aaaa çok geliyor hemde neden böyleee yaaaaa sıkmadımda uclarını seninde böylemi geldii dinermiyki gelmesiii((((((((

gizemliciğim birde senin adet ağrıların başlmışmıydı bende hafif var ama kafama takmamaya çalışıyorum
cnm belki biliyorsundur ben yumurtalık kanseriyim sol yumurtalığım ve onun yanındaki tümör alındı 8,5 cm di yanlış ameliyat sebebiyle içimde tümörlü kitle unuttular diye acil tüp yaptım zaten diğer yumurtalığım sağlıklı allahtan ama inan ne adet olduğum ilk gün nede tümörüm varken hiç adet sancısı çekmedim
senin bu çektiklerinde det sancısı değil
yumurta toplama transfer ve yeni inşaata başlayan rahminin sıkıntısı
sen endişe etme sakın olur mu
panadolcum bize cocuk olayi biter mi hic, ikiz dogursak da deriz ki ucuncu olsun:)))))) bugunlerin acisina:)) hayirlisi olsun canim bana tek gb doguyor icime.

özlem allah seni davul etsin emi
2 yi buldun 3 kaldı
bak ben sabahtan beri yaındım sıcak diye
ulan karşımdaki vantilatör küttt diye bi düştü hem yüreğim hopladı hemde bozuldu
rabbim dediki sen azı buldun şükretmedin al sana cehennem sıcağıakannehir

merveee yaaa şimdi gögüslerimden su gibi bir şey geliyorrr aaaa çok geliyor hemde neden böyleee yaaaaa sıkmadımda uclarını seninde böylemi geldii dinermiyki gelmesiii((((((((

aynen cnm çok normal miş bu hatta ii bi habermiş
bende sıkmadım bi baktım geceliğim bayağı ıslak
doktorum süt kanalarının çalışmaya başladığını gsteriri iyiye işaret bu dedi
sakın dokunma nemli bi pamukla sil
aksın akacağı kadar dedi

cnm cnm çok saolll mervecim ya birden görünce panik oldumm(((( neyse kızlar ben çıkıyorm eşim çalışcakmışş büsürü dosya getirmiişş((( garibimmm işi eve taşımış resmennn
garibimm kendinize çok ii bakın kızlar aeoll mojjjookkk öpüldünüzzz:)))))

gizemlicim Allah hayirlisini versin hepimize isteriz be arkadasim kotu bir sey istemiyoruz ya, evlat istegi:) neyse birini bulalim da ikizi ucuncu olsa ne guzel olur deriz Insallah.
aysecim kapalilarla hic dalga gecilir mi insanlar nasil isterlerse oyle yasarlar orda acaba 6 yasinda kiz cocugu diye mi oyle yaptilar. ama 6 yasindaki cocuga da biraz garip acikcasi benim gorusum. ama herkesin Allah ile kendi arasindadir, dalga gecmek de cok cok gunahtir bence. hic takilma canim sen.

sorma gizemlicim esime is yerine adresinden bak dedim dusun artik beni:)) bakiom baktigima inanmiyorum:)) Allah'ima sukurler olsun Insallah devami saglikla gelir. tekrardan sagol gizemlicim sen yapmasan ben kesin yapmazdim:)) gormemis hamile olmus gb ilk gunden yaptim ya :1rolleyes:

Insallah en yakin zamanda sizinkini de yapicaz canim cok sagol, darisi hemencik basiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…