Ayşecim bende bugün burdaki semt polikliniğine gittim, tahliller için dr muayene de etti, meleklerim maşallah iyiler 6 cm.e yakınlar, bi de kıpır kıpırlar...
Evocumm nasılsın tatlım
canımmm iim sen nasılsın?perşembe günü istanbula gelecektim şimdilik iptal oldu bakalım haftaya olur belki.gezme damarım tutuyor arada işte kaydirigubbakcemile3 gerçi ramazan da geldi ama tedavi öncesi iyi gelir diye düşündüm :)
sen naptın doktora gittin mi?
çoook sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ikiz galiba bunlar oyyy oyyy süperrrr canım...kizlar 560 olmus, 88den 560 cikti 4 gunde. hayirlisi olsun.rahatladim.
canım hamilesin inşallah şimdiden tebriklerkızlar bugün idrar testi yaptım 8. günüm 2. çizgi çok silik çıktı siz tecrubelisiniz bu konuda 5. gün embriyosu zaten perşembe günü kan tahlilim var kafam daha çok karıştı
çoook sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ikiz galiba bunlar oyyy oyyy süperrrr canım...
canım hamilesin inşallah şimdiden tebrikler
özlemciğim inşallah rabbim yüzünü güldürsün çok sevindim maşallah
çoook sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ikiz galiba bunlar oyyy oyyy süperrrr canım...
canım hamilesin inşallah şimdiden tebrikler
canim sagol, darisi tez zamanda senin de basina tatlim.
ramazan hepimize hayirli olsun arkadaslar.
temmuzcum bayram sonrasi demistin transfer icin hadi az kaldi ne guzel:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?