Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlem, cidgo panadol çok sağolun inşallah allahım hakkımda hayılısını verecek
cidgo seninde blast 2 taneydi değil mi adet ağrıların olmuş muydu

kızlaaar ooh yaa maşallah herkes güzel haberlerle gelmiş bugün maşallah
özlemcim valla nasıl rahatladım değerini okuyunca bu değere ikizde olur üçüzde sağlıklı olsunlarda
aysecim senin kızda büyümüş bak doktor amcası şeftali dediğine göre tombik olmuş bu kıs kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

Evocumm nasılsın tatlım

canımmm iim sen nasılsın?perşembe günü istanbula gelecektim şimdilik iptal oldu bakalım haftaya olur belki.gezme damarım tutuyor arada işte kaydirigubbakcemile3 gerçi ramazan da geldi ama tedavi öncesi iyi gelir diye düşündüm :)
sen naptın doktora gittin mi?

gidemedim ameliyatı vardı tatlım bekliyorum reglimi bu ay bu hormonlar beni delirtti dün geceden beri kasık ağrım var bayağ bi reglime 2 gün kaldı ama sanki yumurtlama zamanımdaki gibi ağrılarım ay ne bileyim sinir oluyorum

kizlar 560 olmus, 88den 560 cikti 4 gunde. hayirlisi olsun.rahatladim.
çoook sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ikiz galiba bunlar oyyy oyyy süperrrr canım...
kızlar bugün idrar testi yaptım 8. günüm 2. çizgi çok silik çıktı siz tecrubelisiniz bu konuda 5. gün embriyosu zaten perşembe günü kan tahlilim var kafam daha çok karıştı
canım hamilesin inşallah şimdiden tebrikler

çoook sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ikiz galiba bunlar oyyy oyyy süperrrr canım...

canım hamilesin inşallah şimdiden tebrikler

çok sağol canım ama ben yine yarını bakliycem kan için şu anda hiç inanamıyorum bile sanki bana çok uzak bi şey gibi geliyor ama yinede allahtan umut kesmiyorum tabiiki

zeynepcim sagol Insallah oyledir geridedir dogurana kadar biz huzura zor kavusuruz ama ne yapalim sonu guzel olsun da, biz dayaniriz bu duygulara.

günaydın fıstıklarr hayırlı ramazanlar herkese saglıkı ve güzel bir ramazan geçirmenizi diliyorm rabbimden

ramazan hepimize hayirli olsun arkadaslar.
temmuzcum bayram sonrasi demistin transfer icin hadi az kaldi ne guzel:))

saol cnm sanada bebeginede hayırlı olsun balımmm:)))) oysss senin çizergerni yerim benn ne güzel olmuş maşallahhh tabii allahın izniyle mevlamın izniyle hep seninle kalcak korkma annesiiii daha çok güzel günler görceksi,n inşş meleklerini kucagına alcaksın sag saglim inş rahman AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…