slmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım fıstıklar
çiğdom bayramı getirmiş şimdiden
iyi valla biraz baş ağrısı var tatlım oruçtan dolayı sanırım bide akşam kasıklarım çok ağırdı ne yemek yiyebildim ne uyuyabildim yorgun savaşçıyım bugun
allah bozmasın şekercimkaydirigubbakcemile3
Valla bugün pek mutluyum neden bilmem, içim kıpır kıpır, bak şimdi hem bebişlerden dolayı içim kıpır kıpır hemde mutluyum işte, bugün normal diilim kendim söyleyip kendim gülüyorumlaelaelaelaelaesırnaşık şey
allah kabul etsin cnm bnmiyi valla biraz baş ağrısı var tatlım oruçtan dolayı sanırım bide akşam kasıklarım çok ağırdı ne yemek yiyebildim ne uyuyabildim yorgun savaşçıyım bugun
ay ne feci sıcak dimi allah yardımcımız olsun gerçektenkızlar slm hepinize hayırlı saglıklı ramazanlar diliyorum sıcak nem feci allah kolaylık versin herkese...
kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))
kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))
:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))
tebrik ederim :) hayırlı ve kolay bir hamilelik diliyorum darısı tüm isteyenlerin başına şu mübarek günlerde inş. :)))
ALS canım bak bu mübarek günde ne güzel bi haber verdi allahım sana inşallah herşey böyle devam eder ee bizde halaya devam ederiz tabi:)
:teytey:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HAMıLELER
.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (DÜŞÜK YAPTI )
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:
buda kızımın dansı teyzesi minik melek için
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hahaha yaşasın ya
yakında 30temmuzdan da zübeyde dende panadolcumda da haberler alıcaz inşallah
amiiin inşallah canım inşallah cuma günü değerim katlanırda biraz daha rahatlarım inşallah allah sana da hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?