Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım tebrik ederim gözün aydın Allah sağlıklı hamlelik sağlıklı evlat versin darısı başımıza
eski günlere tam döndük valla nisan topiği ama hala umutlar devam.

ben birkeç gündür çok yoğunum hiç internete giremedim aklımda sizlerde ama kafamı kaşıyamadım
ramazan ayı hepimiz için mübarek olsun arkadaşlar dualarımız kabul olsun
gizemim özlemim ağzınız bal yesin sıra sizde dediğinizde içim hoş oluyo valla.

bu arada iki embiriyom bir embiriyo etmiyor demiştinya bende sana niye öyle diyosun adam olacak çocuklar onlar demiştim bi dünyaya gelsinler veya gelsin bir embiriyo ediyomuymuş etmiyomuymuş görücez hehe

temmuzum tatlım görüşemiyoruz yaa bak bi bizler kaldıkkk olcak bu sefer inşallah

arkadaşın biri yazmıştı annesinin lafıymış ben çok tuttum
salla Allaha olur Wallaha.
bilmiyorum ki güzelim bu sefer kendimi kaptırmayacam ümitlenmeyecem rahat olucam
özlemde yaşadığım tecrübeye dayanarak olacağı varsa olur napalım.

gizemli valla kapatılmış olabilir topik eee benden başka giren yoktu zaten..kapatıldığından bile haberim yok yani düşün...

dün gece sahurda ezan okunurken ezanlar yüzüsuyu hürmetine diye dua ettim panadol zübeyde zeynep isimlerinizle birlikte inşallah kabul olur.

gizemli valla kapatılmış olabilir topik eee benden başka giren yoktu zaten..kapatıldığından bile haberim yok yani düşün...

gülüm senin bilgilerin silinmiş resmin altında hiçbirşey çıkmıyo
birde hapinize bişey sorucam önceden ismin üzerine gelip sağ tıklanınca geçmiş yazışmalarını falan görebiliyorduk bende çıkmıyo artık sizdede öylemi

öyle tatlım allah nasip ettiyse olur zaten biz 2-3-5 deneyelim vermedikten sonra olmuyo işte dimi yaniii :)

kızlaaaar nisan ayında hamile kalamadım ama kısmetse inşallah allahım bir sorun vermezse nisan ayında doğum yapacam inşallh var bu nisanda bi keramet

kaydirigubbakcemile3 benim annemin lafın ama salla diil de sal allaha olur vallaha olucakkaydirigubbakcemile3

Ya siz merak etmeyin kızlar en kısa zamanda sizinde hamiş haberlerinizi alıcaz inşallah

P.s:bu arada anneme anlattım bu lafını buraya yazdığımızı çok hoşuna gitti,o da ramazanın ilk günü, babamsız, çok üzgün, bize de dua etti, hepinize allah bebişler nasip etsin inşallah dedi..

ups bilmiyorumkismile desene sağır duymaz uydurur çok güldüm ama salla olurmu olmaz tabi hala gülüyorum walla sağol tatlım uyardığın için
anneninde ellerinden öp canım topik adına hepimiz adına anaların duaları kabul olur inşallah.

özlem ikiz olup olmadığı nezaman anlaşılacak.
canim haftaya bugun ilk kontorlum olucak ikizi biri gectim Insallah sevincim kursagimda kalmaz, iyi haberler alirim canim.

dün gece sahurda ezan okunurken ezanlar yüzüsuyu hürmetine diye dua ettim panadol zübeyde zeynep isimlerinizle birlikte inşallah kabul olur.
kizlar hepinizle ayni anda hamilelik yasamak o kadar istiyorumki anlatamam zaten hepinizi icin istiyorum o ayri ama gonlumden hep ayni anda bu yolda olalim diye geciyor. ben hamile kalmadan oncede hep bunu dilerdim hatta ayseyi seni yakalayacgiz Insallah dogurmadan derdim hatirlarsaniz. su mubarek gunlerde dualarimiz kabul olsun Insallah.

canim annenin ellerinden opuyoruz Allah razi olsun, boynu bukuk olmasin Allah'in izniyle torunlari geliyor.
ben salla kismini Sal seklinde yorumlamistim zaten salmak da sallamak da zaten birakmaktir:)) degil mi amma kaydirigubbakcemile5 (iyi kivirdim galiba ama oyle yorumlamistim cidden bilmiyorumkismile

evet tatlım nisanda var bi keramet cidden uğurlu bu topikk ya

ciddi ciddi mayis ayinda bunu cok dile getiriyordum bence surekli dile getirmeyelim artik cunku ben ne zaman demeye basladim bunu arka arkaya negatifler geldi galiba benimle basladi negatif sureci( o yuzden sizleri de listeye ekleyene kadar bunu artik demek istemiyorum. tuhaf gelebilir dedigim ama dikkat ettim bir ara cok soyledik sonra negatifler basladi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…