:lepi::lepi: iste budur harika Masallah :teytey::teytey::teytey::teytey:
temmuzum tatlım görüşemiyoruz yaa bak bi bizler kaldıkkk olcak bu sefer inşallah
gizemli valla kapatılmış olabilir topik eee benden başka giren yoktu zaten..kapatıldığından bile haberim yok yani düşün...
arkadaşın biri yazmıştı annesinin lafıymış ben çok tuttum
salla Allaha olur Wallaha.
bilmiyorum ki güzelim bu sefer kendimi kaptırmayacam ümitlenmeyecem rahat olucam
özlemde yaşadığım tecrübeye dayanarak olacağı varsa olur napalım.
:lepi::lepi: iste budur harika Masallah :teytey::teytey::teytey::teytey:
arkadaşın biri yazmıştı annesinin lafıymış ben çok tuttum
salla Allaha olur Wallaha.
bilmiyorum ki güzelim bu sefer kendimi kaptırmayacam ümitlenmeyecem rahat olucam
özlemde yaşadığım tecrübeye dayanarak olacağı varsa olur napalım.
kaydirigubbakcemile3 benim annemin lafın ama salla diil de sal allaha olur vallaha olucakkaydirigubbakcemile3
Ya siz merak etmeyin kızlar en kısa zamanda sizinde hamiş haberlerinizi alıcaz inşallah
P.s:bu arada anneme anlattım bu lafını buraya yazdığımızı çok hoşuna gitti,o da ramazanın ilk günü, babamsız, çok üzgün, bize de dua etti, hepinize allah bebişler nasip etsin inşallah dedi..
kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))
canim haftaya bugun ilk kontorlum olucak ikizi biri gectim Insallah sevincim kursagimda kalmaz, iyi haberler alirim canim.özlem ikiz olup olmadığı nezaman anlaşılacak.
kizlar hepinizle ayni anda hamilelik yasamak o kadar istiyorumki anlatamam zaten hepinizi icin istiyorum o ayri ama gonlumden hep ayni anda bu yolda olalim diye geciyor. ben hamile kalmadan oncede hep bunu dilerdim hatta ayseyi seni yakalayacgiz Insallah dogurmadan derdim hatirlarsaniz. su mubarek gunlerde dualarimiz kabul olsun Insallah.dün gece sahurda ezan okunurken ezanlar yüzüsuyu hürmetine diye dua ettim panadol zübeyde zeynep isimlerinizle birlikte inşallah kabul olur.
kaydirigubbakcemile3 benim annemin lafın ama salla diil de sal allaha olur vallaha olucakkaydirigubbakcemile3
Ya siz merak etmeyin kızlar en kısa zamanda sizinde hamiş haberlerinizi alıcaz inşallah
P.s:bu arada anneme anlattım bu lafını buraya yazdığımızı çok hoşuna gitti,o da ramazanın ilk günü, babamsız, çok üzgün, bize de dua etti, hepinize allah bebişler nasip etsin inşallah dedi..
evet tatlım nisanda var bi keramet cidden uğurlu bu topikk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?