Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iyi kıvırdın gülüm ama ben hakkaten kedime çok güldüm.

özlem sana katılıyorum tersine dönüveriyor hemen
haticeye değil neticeye bakmak lazım sen ilk embiriyolarınla ilgili konuyu yazdığında zübeydeyle aramızda konuştuk dedim ben gaz vermeyecem bu sefer olur hiç merak etme demiyeceğim çünkü olmaz diye düşününce oluyo doktor dahil herkez bana maaşallah dedi blast embiriyo kondu kalakaldım iyi gidecek kesin hamilesin denilince tılsımı kaçacak gibi hissediyorum. ay bilmiyorum paranoyada yapıyo olabilirim ama ümitlenmiyecem bu sefer olursa olur olmazsa 3. tedavide 2 embiriyo konuyor zaten şansım daha da artmış oluyo onun için sal Allaha olur wallaha.

katiliyorum bu dediklerine ama ben transfer gecesinden itibaren gun gun embronun canli oldugunu biliyordum. hatta uc dort gun sonra buraya size yazmistim belirtilerim cok diye. ama iste kimyasal gebelik var, bos gebelik var disi var var da var yani:)) saglikla olabilcegine inanmak da zorlaniyordum embroyolarin cozulusunden dolayi. yoksa 9.gunde testte gitmem pozitif olduguna inanmamdan dolayiydi.
aslinda su an benim suphelerimi degistirecek bir durum yokki ilk kontrole kadar tedbirli olmak lazim sadece icimde iyi bir his var artik o ayakta tutuyor beni.

senin kimyasal gebelik gibi değil değerlerin gayet güzel ilerliyo kese görme zamanı çabucak gelsin kalbini çabucak duy için rahatlasın Allaha emanet olsun.

haa evet cok sukur kimyasal kismini astik evet. simdi bosu, disi asmak lazim sositososito ay sinirlerim bozuldu:)) yok ya Insallah guzel olucak.

sabredicez bekliyecez zamanı gelince öğrenicez en buyük armağan sabredenlere bahşedilirmiş dua edip bekliyecez sana kocaman bir maşallah diyorum herşey yolunda hep böyle yolunda gitsin yaşadıklarından dolayı tedirgin olman çok normal ama sabırla dualarla bekliyecez güzelim.

kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))

canımm tebrik ederimmm bak demiştik işte maşallah perşembeyi bekleyemedin tabi iyi etmişsin
sonuna kadar sağlıklı gitsin inşallah
değerin de 9.gün için çok güzel hatta çoğul bile olabilir :)

kızlarr hepinize hayırlı ramazanlar ben yine geç geldiğim için kaçırdım muhabbeti :)
ama okuyorum yazdıklarınızı :)

kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))

cnm sanırım bir ben kaldım tebrik etmeyenn yeni gördüm tatlım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorm degerin çok güzel maşallah benimde 9. gün 92.4 tüü bak şimdi bir zilli büyütüyormm maşallah kızıma darısı saglıkla senin ve diger arkadaşlarımın başınaa
topigimize maşallahh nazar degmesin ne güzel 3 tane hamişimiz daha olduu ne güzel yaa darısı dieger fıstıkların başına aminnnnnnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bizde halaya katılalımm:))))))

sağol canım allah razı olsun yaklaşık değerlerimiz aynıymış hayırlısı bakalım 2 gün sonra değerim kaç olacak evet darısı diğer isteyenlere hayırlısı ile allahım nasip eder inş.

sağol canım allah razı olsun yaklaşık değerlerimiz aynıymış hayırlısı bakalım 2 gün sonra değerim kaç olacak evet darısı diğer isteyenlere hayırlısı ile allahım nasip eder inş.

:))))evet aynı cnm benim 12. gün degerim 270 olması gerekk senin ikitane transfer edildi sanırımm inş ikiside tutmuşturr:))))))))))

dün gece sahurda ezan okunurken ezanlar yüzüsuyu hürmetine diye dua ettim panadol zübeyde zeynep isimlerinizle birlikte inşallah kabul olur.
nasılsın canım daha önce yazdım sanırım görmedin tatil iyi geçmiştir mutlaka tatilin kötüsü olurmu:)))canım unutmadıgın için teşekkür ederim duaların için inşallah yüzümüz gülecek bizlerinde bir kaç günlügüne anneme gidecegim pc yok orda canım uzun zaman oldu görüşemedik seninlede...

canım tebrik ederim saglıklı hamilelikler dilerim allah kucagına almayı nasip etsin... darısı bizlere....

amin canım allah istediğiniz zaman hayırlısı olacaksa nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…