canim annenin ellerinden opuyoruz Allah razi olsun, boynu bukuk olmasin Allah'in izniyle torunlari geliyor.
ben salla kismini Sal seklinde yorumlamistim zaten salmak da sallamak da zaten birakmaktir:)) degil mi amma kaydirigubbakcemile5 (iyi kivirdim galiba ama oyle yorumlamistim cidden bilmiyorumkismile
ciddi ciddi mayis ayinda bunu cok dile getiriyordum bence surekli dile getirmeyelim artik cunku ben ne zaman demeye basladim bunu arka arkaya negatifler geldi galiba benimle basladi negatif sureci( o yuzden sizleri de listeye ekleyene kadar bunu artik demek istemiyorum. tuhaf gelebilir dedigim ama dikkat ettim bir ara cok soyledik sonra negatifler basladi (
:smiley-cool:
özlem sana katılıyorum tersine dönüveriyor hemen
haticeye değil neticeye bakmak lazım sen ilk embiriyolarınla ilgili konuyu yazdığında zübeydeyle aramızda konuştuk dedim ben gaz vermeyecem bu sefer olur hiç merak etme demiyeceğim çünkü olmaz diye düşününce oluyo doktor dahil herkez bana maaşallah dedi blast embiriyo kondu kalakaldım iyi gidecek kesin hamilesin denilince tılsımı kaçacak gibi hissediyorum. ay bilmiyorum paranoyada yapıyo olabilirim ama ümitlenmiyecem bu sefer olursa olur olmazsa 3. tedavide 2 embiriyo konuyor zaten şansım daha da artmış oluyo onun için sal Allaha olur wallaha.
senin kimyasal gebelik gibi değil değerlerin gayet güzel ilerliyo kese görme zamanı çabucak gelsin kalbini çabucak duy için rahatlasın Allaha emanet olsun.
katiliyorum bu dediklerine ama ben transfer gecesinden itibaren gun gun embronun canli oldugunu biliyordum. hatta uc dort gun sonra buraya size yazmistim belirtilerim cok diye. ama iste kimyasal gebelik var, bos gebelik var disi var var da var yani:)) saglikla olabilcegine inanmak da zorlaniyordum embroyolarin cozulusunden dolayi. yoksa 9.gunde testte gitmem pozitif olduguna inanmamdan dolayiydi.
aslinda su an benim suphelerimi degistirecek bir durum yokki ilk kontrole kadar tedbirli olmak lazim sadece icimde iyi bir his var artik o ayakta tutuyor beni.
canım benim hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))
kızlaaaaaaar hamileyiiiiiiiim 9. gün değerim 93.27 darısı tüm isteyenlerin başına allahım inanamıyorum ya :))))))))
kızlarr hepinize hayırlı ramazanlar ben yine geç geldiğim için kaçırdım muhabbeti :)
ama okuyorum yazdıklarınızı :)
cnm sanırım bir ben kaldım tebrik etmeyenn yeni gördüm tatlım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorm degerin çok güzel maşallah benimde 9. gün 92.4 tüü bak şimdi bir zilli büyütüyormm maşallah kızıma darısı saglıkla senin ve diger arkadaşlarımın başınaa
topigimize maşallahh nazar degmesin ne güzel 3 tane hamişimiz daha olduu ne güzel yaa darısı dieger fıstıkların başına aminnnnnnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bizde halaya katılalımm:))))))
sağol canım allah razı olsun yaklaşık değerlerimiz aynıymış hayırlısı bakalım 2 gün sonra değerim kaç olacak evet darısı diğer isteyenlere hayırlısı ile allahım nasip eder inş.
nasılsın canım daha önce yazdım sanırım görmedin tatil iyi geçmiştir mutlaka tatilin kötüsü olurmu:)))canım unutmadıgın için teşekkür ederim duaların için inşallah yüzümüz gülecek bizlerinde bir kaç günlügüne anneme gidecegim pc yok orda canım uzun zaman oldu görüşemedik seninlede...dün gece sahurda ezan okunurken ezanlar yüzüsuyu hürmetine diye dua ettim panadol zübeyde zeynep isimlerinizle birlikte inşallah kabul olur.
:))))evet aynı cnm benim 12. gün degerim 270 olması gerekk senin ikitane transfer edildi sanırımm inş ikiside tutmuşturr:))))))))))
nasılsın canım daha önce yazdım sanırım görmedin tatil iyi geçmiştir mutlaka tatilin kötüsü olurmu:)))canım unutmadıgın için teşekkür ederim duaların için inşallah yüzümüz gülecek bizlerinde bir kaç günlügüne anneme gidecegim pc yok orda canım uzun zaman oldu görüşemedik seninlede...
canım tebrik ederim saglıklı hamilelikler dilerim allah kucagına almayı nasip etsin... darısı bizlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?