Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba zubeydecim cigdocum neler yapiyorsunuz, ben kalktim bayaa bir basim dondu bir saate yeni gecti. uyaninca ozellikle niye bu kadar donuyor acaba.

Zübeydecim özlemcim selamlar canlarım,

Özlem valla bende baş dönmesi olmadı ama sabah bulantıları be afedersiniz kısmalar fena, baş dönmesi de bulantı gibi bi belirti belki sabah olması normaldir, gün içinde hafifliyor mu ya da tekrarlıyor mu cnm?

hafifliyor ama yuzde yuz hic gecmiyor hatta bir kere gecti odum patladi eyvah kotu bir sey mi var diye cunku transferden beri boyle yasamaya alistim ama sabah asiri donuyor gun ici az az yaa aslinda firil firil bir donme degil sarsinti gb daha cok. tuhaf anlatimi. ama haklisin kusma gb bir sey belliki uzun sure devam edicek. sabah migdem de bulaniyor ama hemen geciyor neyseki bir de gece bulaniyor az.yaa cigdocum bu bulanti insan yuruyunce disarda daha cok olan bir sey olabilir mi bana mi oole geliyor?

selammm kızlar nabersiniz?zübeydecim doktora gitmemişsin cnm o gün okudum yazamadım.hala devam ediyo mu şişlikler?benim de dün kasıklarım çok ağrıdı tam yumurtlama zamanı dedim coştular mı yoksa içerde bişeyler oluyo ama kaydirigubbakcemile3
sıcak diye eve hapsoldum çıkamıyorum bende bol bol tatlı ve yemek tarifleri bakıyorum iftar için..
özlemcim sürekli yatmaktan mı oluyoki baş dönmesi çükü bende transfer sonrası yatarken olmuştu ayağa kalkınca göz kararması falan.

zubeydecim ne sisligi ben neyi kacirmisim? evoevocum aslinda sikayetci degilim belirtiyse mutlu bile olurum sadece ne bileyim herkes ya uyku der ya bulanti ben de nie boole die aklima takiliyor bazen. ama bebek saglikli olsun da inanin her seye raziyim.

Kuzum valla benim fix sabah kalkınca bulantı ve aferdesiniz ardından da kusma, bazen kahvaltıdan sonra bazen önce oluyor, benimkinin yürümekle ilgisi yok bence çünkü hep evdeyim tatlım, bende senin gibi midem bulanmayınca noluyor diyorumkaydirigubbakcemile3bu arada bende de akşama doğru bulantı yeniden başlıyor ama nihayete eremeden yatıyorum hemen..

sen bu baş dönmelerini bi dr.a sor özlemcim,bakalım ne diyecek?Bizimde bu salı randevumuz var ve ikili test yaptırıcaz, çok heyecanlıyım..

kızlar ben eskisi kadar giremiyorum artık
tatilden bir dündük pir döndük yani işler baya birikmiş sabahtan beri aralıksız çalışıyorum allah kabul etsin niyetliyimde hafif başım ağrımaya başladı bende migren var ödüm patlıyor çoğalacak diye
sizler nasılsınız keyifler nasıl. özlemcim baş dönmesinden ne kastettiğini anlıyorum bana çok oluyo benimki tansiyondan özellikle yere eğilip kaltığımda oluyo ben bunun için yarın doktora gidecem ya kan değerlerim düştü ya kan şekerim düşüyo bişeyler oluyo bana çok çabuk yoruluyorum tansiyonum süşüyo falan bakalım yarın gidebilirsem gidicem annem gelicek bana bu akşam bende yarın için kafa izni aldım yatacam evde 3 gün sıcaktan gözüm korkmazsa hastaneye gidip bi tahlil yaptırırım.

özlem önceden ismin üzerini sağ tıklayınca geçmiş iletilerini görebliyorduk artık yok sende de öylemi.

evet özlemcim yoğun işler ne yaa çok giremiyorum nete özlemim gögüslerim şiş yaklaşık 20 gündür dr gitmeyi düşündüm geçen hafta ama doktorum ameliyattaydı beklemedim şişliğim hala devam ediyo bakalım bi regl olursam inecek mi devam edecek mi anlayacağız

temmuzcum gecmis olsun, canim Allah kabul etsin orda havalar cok sicak tansiyon arti oruc dikkat et tatlim. tansiyonda susuz kalmak iyi degildir. bende gozukuo canim simdi denedim.

yaa bir test yapsan mi once gitmeden? zubeyde bize bir mujde getir kkyi sevincten ayaga kaldirirz canim

aaa benim niye görünmüyo
ya topiklerde gezerken biri hakkında unutuyosun herkesin durumu farklı hemen geçmiş yazışmalara bakıp durumu anlardım ama girmiyo

yaa onu bende hep yaparim kus hafizisina sahip oldugum icin kisileri karisitiriyorum bizim grup disinda:)) bende de simdi isimler gorunmuor??????

sana yemin ederim şimdi özleme yazdığını okuyunca kafama dınk etti hiç düşünmemiştim kaç gündür konuşuyoruz şişim diyorsun şimdi bukız hamilede ondan mı şişti bu kızın göğüsleri dedim birden
senin tedavinin bittiği aç ay oldu hala bu şekilde yan etki sürermi bilemiyorum sanmıyorum sen bencede bi idrar testi yap nolmaz nolmaz.

yaa onu bende hep yaparim kus hafizisina sahip oldugum icin kisileri karisitiriyorum bizim grup disinda:)) bende de simdi isimler gorunmuor??????

site nin arada bir kafası karışıyor yazılanlar siliniyor falan normaldir yani
yakında düzelir inşallah benimkide ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…