hafifliyor ama yuzde yuz hic gecmiyor hatta bir kere gecti odum patladi eyvah kotu bir sey mi var diye cunku transferden beri boyle yasamaya alistim ama sabah asiri donuyor gun ici az az yaa aslinda firil firil bir donme degil sarsinti gb daha cok. tuhaf anlatimi. ama haklisin kusma gb bir sey belliki uzun sure devam edicek. sabah migdem de bulaniyor ama hemen geciyor neyseki bir de gece bulaniyor az.yaa cigdocum bu bulanti insan yuruyunce disarda daha cok olan bir sey olabilir mi bana mi oole geliyor?
evet özlemcim yoğun işler ne yaa çok giremiyorum nete özlemim gögüslerim şiş yaklaşık 20 gündür dr gitmeyi düşündüm geçen hafta ama doktorum ameliyattaydı beklemedim şişliğim hala devam ediyo bakalım bi regl olursam inecek mi devam edecek mi anlayacağız
evet özlemcim yoğun işler ne yaa çok giremiyorum nete özlemim gögüslerim şiş yaklaşık 20 gündür dr gitmeyi düşündüm geçen hafta ama doktorum ameliyattaydı beklemedim şişliğim hala devam ediyo bakalım bi regl olursam inecek mi devam edecek mi anlayacağız
yaa onu bende hep yaparim kus hafizisina sahip oldugum icin kisileri karisitiriyorum bizim grup disinda:)) bende de simdi isimler gorunmuor??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?