Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zubeydecim dur bakalim hamilelikte o agrilar fazlasiyla oluyor, hayirlisi olsun. sen yine de her zaman sorun ne olursa olsun dogal hamile kalabilecgini de aklinda tut ona gore davran ne biilim rontgen cekilme agri kesicileri parasatemol disinda alma gb. bu siler belli olmuyor biliyorsun bak ben bile bir ornek oldum. sonucum ne olursa olsun bu embroyla da hamile kaliniyorsa demekki her an her sey olabiliyor.

ÖYLE ZATEN özlemim allahım ol derse olur inan içmiyorum zaten regl olunca ilk bi kaç gün içersem ihtiyacım olursa alıyorum bidaha bidahaki regliye kadar içmiyorum hiç bişi alışkanlık olmuş ya hamileysem diye düşünüyorum :)

günaydın fıstıklarrrr inşallah özlemcim ve ben bugun regl oldum müthiş ağrılı geçiriyorum valla akşamdan beri eşim masaj yapıyo belime zavallaım oda uyumadı benimle

zubeydecim yazin agrim olunca balkonda gunes altina otururum cok iyi gelir ozellikle tas sicaksa.denmediysen bir dene canim ogle tatilinde.
gunaydin herkese ayse gelmedi dun bilgisayari yok sanirim. bir de kizlar diger topikte kizlar gizemliyi cok merek etmis, haberi olan var mi?

günaydıın kızlarr opuyorumnanaktan
geçmiş olsun zübeydecim benim de adetlerim sancılı olur bilirim o acıyı
bazen kist olunca da ağrı artıyo canım adetin 3.veya 4.günü bi doktora görün istersen hem hormon tahlili falan da yaptırırsın tatlım..

okurken nasıl duygulandım anlatamam ne güzel maşallah mercancım güzel haberlerle geldin demek çok sevindim a.s. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik olur canımm şu mübarek günde ne güzel haber almışsın :)
değerinde maşallah çok güzel çıkmış :teytey::teytey:

mercanımmm ben sana demedim kızz canım çok sevindim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Insallah mavi mercancim tabii sevinelim bosver uzulceksek zaten sonra uzuluruz simdi keyfini cikaralim.:))hep kotu seyle olucak degil ya, bu sefer Insallah anne oluruz.

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (DÜŞÜK YAPTI )
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Işte listem benim yaaa kızlar dilimi ısırarak söylüyorum eğer ki yanlış hatırlamıyorsam nisan topiğinden sonra negatif alanlar farkındamısınız bu denemelerinde pozitifler hiç firemiz yok allahıma şükürler olsun

mercan tebrik ederim canım :) inş. hayırlı bi hamilelik olur sonuna kadar... ne güzel hamilelerimizin sayısı artıyo darısı bizlere olsun inş.

evet canım maşallah ben de aynı şeyi düşünüyodum şimdi
listende bekleyen kalmasın inşallah hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…