Özlem çok eskileri okuyamadım ama seninde güzel haberlerin var dimi :) Yanlış okuamadım dimi...
Transferim güzel geçti bugun 11. günüm. Trasnfer sonrası bu sefer kalkmadım; 11:05 de oldu transfer 13:30 da ayrıldık hastaneden. Sonrasında geçen transfere göre daha rahat geçirdim. İlk 3 gün put gibi yatmadım. Yattım ama daha rahat davrandım. Eşim hiç gitmedi işe, kendi işi olduğundan yanımda oldu. Bende 2 hafta izin aldım ve işe hiç gitmedim. Bu arada karnım 8. güne kadar ağrımadı. İlkinde ağrımıştı. 8. gün karnım şişmeye başladı su topladı diye korktum. 9. gün sabah karnım yine şiş olunca ve hafif karnım ağrıyınca doktoru aradık. Hemen kan testi yaptırın dedi. Tam hazırlanıp giderken kanamam geldi ve regl oldum diye çok üzüldüm. Doktoru aradım yine de tahlil yaptırın dedi. hastaneye gittik ama eşimle moralimiz bozuk konuşmuyoruz. Tahlili verdik 1 saat sonra gelin dediler. Nasıl olsa regl oldum diye öylesine gittik sonu almaya. Kadın KAĞIDI BİR UZATTI Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SONUÇ POZİTİF: 9. GÜNDE 172.09 :) Kadına bu ne demek şimdi dedim, e pozitif dedi, yani ben hamile miyim dedim :) EVET dediler ama şoklardaydım. Ağlamaya başladım. Doktoru aradık 2 gün sonra tekrar edin artması lazım dedi. Progesteron iğneye başladık hemen. Şimdi 2-3 gündür karnım ağrıyor hafif kasıklarda. Birazdan 2. gün tahlili yaptırmaya gideceğiz. Mübarek günlerde mibarek cuma günü mubarek öğle saati dualarınızdan beni eksik etmeyinumarım bundan sonrası da güzel geçer.
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla önce başşarılı tedaviyi sonra da kucaklarımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin.
Insallah mavi mercancim tabii sevinelim bosver uzulceksek zaten sonra uzuluruz simdi keyfini cikaralim.:))hep kotu seyle olucak degil ya, bu sefer Insallah anne oluruz.
Işte listem benim yaaa kızlar dilimi ısırarak söylüyorum eğer ki yanlış hatırlamıyorsam nisan topiğinden sonra negatif alanlar farkındamısınız bu denemelerinde pozitifler hiç firemiz yok allahıma şükürler olsun
mercan tebrik ederim canım :) inş. hayırlı bi hamilelik olur sonuna kadar... ne güzel hamilelerimizin sayısı artıyo darısı bizlere olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?