Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım sen nasılsın görüşmeyeli?yakınlarda düşünüyomusun tedavi?

iyiyim tatlım saol çok giremiyorum ben çok konuşunca çok takıyorum çünkü ama kıskanıyorum sonra sizi dayanamayıp giriyorum :)) çok tatlı bi arkadaşlık kurulmuş çünkü :))
inş. bizde ramazandan sonra başlıcaz Allah kısmet ederse şimdi orucun içine bide ilaç falan karıştırmayalım dedik inş. bu sefer sıkıntısız atlatırız hepimiz için....

canim demek ramazan sonrasi temmuz ve senin icin geri sayim yapacagiz. Insallah mujdelerinizle ikinci bayram yasatacaksiniz burada

Oldum tatlım dün akşam üzeri regl oldum
üzüldüm hiç gelmesini istemiyordu bu sefer inat ya geldi

hayırlısı olsun canım benim şu güzel günlerde dua ediyorum hepimiz için Allah hepimizin gönlünden geçeni versin ona inş. sen ne zaman başlamayı düşünüyosun tedaviye.

desenize ramazan sonrasi bir suru kutlamamiz olucak Allah'in izniyle hadi zubeydecim zeynepcim panadolcum sizlerde bir grup baslayin, Allah'im ne guzel olur hep berbaer burda gobek buyutsek

hayırlısı olsun canım benim şu güzel günlerde dua ediyorum hepimiz için allah hepimizin gönlünden geçeni versin ona inş. Sen ne zaman başlamayı düşünüyosun tedaviye.

ben yıl sonu tatlım ya baksana hala vucudumdan hormonları atmış değilim bir taraftan da şu guatrımı tam anlamda düşüreyim istiyorum yaradanım ne zaman nasip ettiyse artık

canim demek ramazan sonrasi temmuz ve senin icin geri sayim yapacagiz. Insallah mujdelerinizle ikinci bayram yasatacaksiniz burada

inş. bi tanem ya... bende temmuz doğumluyum inş. bana doğum günü hediyesi olur.
ya bişi sorucam size, sizede oluyomu merak ediyorum beni çok üzen bişi yaşıyorum son zamanlarda eğer bebek olmazsa diye plan yaparken buluyorum kendimi kariyer planı vs. sonra kendime soruyorum ben yeterince istemiyomuyum bu bebeği diye, madem istiyorum niye bebeksiz planlar yaparken buluyorum kendimi...

ben yıl sonu tatlım ya baksana hala vucudumdan hormonları atmış değilim bir taraftan da şu guatrımı tam anlamda düşüreyim istiyorum yaradanım ne zaman nasip ettiyse artık

evet o hormonlar berbat şeyler bende ilk tedavimi aralık ayında yapmıştım ara vermek iyi geliyo hem aldığın kiloları filan veriyosun iyi oluyo. hayırlısı olsun psikolojik olarak hazır olmakta çok önemli

mavi_mercan canım yaa yazdıkalrını okuyunca çok mutlu oldum ne mübarerk bir ay oldu topiğimizin de maaşallahı var rabbim sağlıkla kucaklrınıza alacağınız günü de göstersin darısı olmyanlara rabbim benim de yüzümü güldür inşallah

amiin cnm inşallah.bizde eylül gibi gidicez tekrar büyük ihtimalle bayram sonrasına başlarım bende yine aynı dönemlere kalmışız :) 30 temmuz da var bayram sonrasına :) arkamızdan zübeyde de gelir sıra sıra mutlu haberleri veririz inşallah :)
ben de uzun zaman ara vermiştim dayanamadım geri geldim kaydirigubbakcemile3 farkındaysanız tedavi sonrası devam eden nadir sayfalardan birindeyiz :)

canim cok dogal olarak bir savunma mekanizmasi bu, zaman zaman hepimiz bu duygulari yasiyoruz. tabiiki cok istiyorsun sadece gizliden korkuyorsun olmaz mi hic acaba diye o zaman ne yaparim diye dusunuyorsun bir nevi. ama Allah'in izniyle hem bebegine kavusacaksin hem de islerine devam ediceksin her zaman icin kendine anne olacagini soyle korkma olmaz mi diye, biz sadece diger kadinlar kadar kolay anne olamiyoruz ama Insallah Allah bize zor yoldan da olsa nasip edicek ayrica hamile kalininca tum zorluklar unutuluyor, bunlar bize zorluk bile gorunmeyecek ama lutfen asla ve asla olmaz mi deme, Allah buyuk Insallah hepimiz anne olacagiz hem de oyle iyi anneler olacgiz ki cocuklarimiz gurur duyacak bizimle

inş. canım benim yani ben oldum olası çocuk delisiyimdir otururum onlarla saatlerce sıkılmadan oyun oynarım sohbet ederim eşimde öyle inş. Allahım bizede versin bende eminim çok güzel anneler olacamıza inş. dah aönce yaşadığımız sıkıntıları yaşatmasın Rabbim

ben buraya ngatif aldiktan sonra devam etmeseydim tup bebege israrla devam edemezdim belki de, hamile kalan arkadaslarimiz bana cok morel oldu, inandim tup bebekle anne olunacagina, bul yolda sabirla devam etmem gerektigine. eger sende olumsuz etki etmiyorsa bence cok iyi bir terapi burasi. ayrica kurdugumuz dostluklar da Masallah cok saglam oldu zamanla. hepinizin saglikla dogurdugunu gormeden sahsen ben rahat etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…