canım sen nasılsın görüşmeyeli?yakınlarda düşünüyomusun tedavi?
iyiyim tatlım saol çok giremiyorum bençok konuşunca çok takıyorum çünkü ama kıskanıyorum sonra sizi dayanamayıp giriyorum :)) çok tatlı bi arkadaşlık kurulmuş çünkü :))
inş. bizde ramazandan sonra başlıcaz Allah kısmet ederse şimdi orucun içine bide ilaç falan karıştırmayalım dedik inş. bu sefer sıkıntısız atlatırız hepimiz için....
Oldum tatlım dün akşam üzeri regl oldum
üzüldüm hiç gelmesini istemiyordu bu sefer inat ya geldi
hayırlısı olsun canım benim şu güzel günlerde dua ediyorum hepimiz için allah hepimizin gönlünden geçeni versin ona inş. Sen ne zaman başlamayı düşünüyosun tedaviye.
canim demek ramazan sonrasi temmuz ve senin icin geri sayim yapacagiz. Insallah mujdelerinizle ikinci bayram yasatacaksiniz burada
ben yıl sonu tatlım ya baksana hala vucudumdan hormonları atmış değilim bir taraftan da şu guatrımı tam anlamda düşüreyim istiyorum yaradanım ne zaman nasip ettiyse artık
iyiyim tatlım saol çok giremiyorum bençok konuşunca çok takıyorum çünkü ama kıskanıyorum sonra sizi dayanamayıp giriyorum :)) çok tatlı bi arkadaşlık kurulmuş çünkü :))
inş. bizde ramazandan sonra başlıcaz Allah kısmet ederse şimdi orucun içine bide ilaç falan karıştırmayalım dedik inş. bu sefer sıkıntısız atlatırız hepimiz için....
inş. bi tanem ya... bende temmuz doğumluyum inş. bana doğum günü hediyesi olur.
ya bişi sorucam size, sizede oluyomu merak ediyorum beni çok üzen bişi yaşıyorum son zamanlarda eğer bebek olmazsa diye plan yaparken buluyorum kendimi kariyer planı vs. sonra kendime soruyorum ben yeterince istemiyomuyum bu bebeği diye, madem istiyorum niye bebeksiz planlar yaparken buluyorum kendimi...
evocum sende haplarlamı başlıyosun tedaviye yoksa direkmi başlıcan
canim cok dogal olarak bir savunma mekanizmasi bu, zaman zaman hepimiz bu duygulari yasiyoruz. tabiiki cok istiyorsun sadece gizliden korkuyorsun olmaz mi hic acaba diye o zaman ne yaparim diye dusunuyorsun bir nevi. ama Allah'in izniyle hem bebegine kavusacaksin hem de islerine devam ediceksin her zaman icin kendine anne olacagini soyle korkma olmaz mi diye, biz sadece diger kadinlar kadar kolay anne olamiyoruz ama Insallah Allah bize zor yoldan da olsa nasip edicek ayrica hamile kalininca tum zorluklar unutuluyor, bunlar bize zorluk bile gorunmeyecek ama lutfen asla ve asla olmaz mi deme, Allah buyuk Insallah hepimiz anne olacagiz hem de oyle iyi anneler olacgiz ki cocuklarimiz gurur duyacak bizimle
amiin cnm inşallah.bizde eylül gibi gidicez tekrar büyük ihtimalle bayram sonrasına başlarım bende yine aynı dönemlere kalmışız :) 30 temmuz da var bayram sonrasına :) arkamızdan zübeyde de gelir sıra sıra mutlu haberleri veririz inşallah :)
ben de uzun zaman ara vermiştim dayanamadım geri geldim kaydirigubbakcemile3 farkındaysanız tedavi sonrası devam eden nadir sayfalardan birindeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?