Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evocum sende haplarlamı başlıyosun tedaviye yoksa direkmi başlıcan

bana bu sefer kısa protokol uygulayacakmış doktorum bakalım hayırlısı bende senin gibi gel gitlerdeyim zaman zaman bazen öyle oluyorki acaba ben bebeği yaradanımdan çok istemiyormuyum istemeyi mi bilmiyorum diyorum negatifi aldığım günden beri dediğim allahım nasip edersen olucak etmezsen olmayacak ve bekliyorum yani sadece bekliyorum

benimki yine uzun olacak canım lucrinle başlıcam inşallah.senin nasıl olacak?

ben lucrinden önce doğum kontrol hapı kullanıyorum benimkinin tarihi pek belli olmuyo çünkü son 2 yıldır o yüzden ilk tedavimdede hapla başlamştım sanırım yine önce hap sonra lucrin olur. sonucu olumlu olsunda yeterki.

yani bilmiyorum ben ilk bebekte sanırım yeterince istemediğim için kaybettim demeye başladım arada sıkıldığım oluyodu kabızlıktan gaz sıkıntısından acaba istemeden isyanmı ettim diyorum aynı şeyi yaşamak istemiyorum tekrar Allahım onu yeterince isteyim diye dua ediyorum buda bambaşka bi psikolojiymiş daha neler görücez bakalım.

uc kez hamile kaldim hadi kimyasali saymayayim iki kez diyelim. ikisinde kalmadan hep ayni seyleri dusundum hissettim hatta oyle uzaktiki saniyordumki olur ama cok cok yillar sonra yani inanamiyordum yakin donemde olabilcegine, su an hamileyim hala degilmisim gb dularim
ama pat diye oluyor iste arkadaslar hic olmaz sanarken bir bakiyorsunuz olmus. ilki dogaldi hem de. yani hepimiz su an hamile olan arkadaslarimiz da dahil cok agir psikolojilerden geciyoruz, bu surecte kendi yasadiklarimdan sunu ogrendim ne yaparsak yapalim olcakla olecegin onune gecilmiyor gercekten de kaderde var olani yasiyoruz bu surecte de tek yapabilcegimiz sabirla duayla beklemek ama bir yandan da mutlaka bir gun anne olacagimiza tereddutsuz hic suphe duymadan inanmak.

evet özlemcim çok doğru söylemişsin sen gerçekten de baştan beri yılmadan giriyosun bu konuda seni takdir ediyorum zaten.belirtilerine kadar da vücudunu tanıyıp bilmen ve hamiş kalacağına inanman çok güzeldi.ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum burda edinilen dostluklar başka oluyo gerçekten.hatta benim başka bir siteden görüştüğüm arkadaşlarım da var onların bebişlerine ziyarete gidiyorum arada çok güzel bir duygu :) rabbim bizlere de nasip etsin inşallah :))

canım benim Allah razı olsun duaların için :) inşallah sen de sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın meleğini(meleklerini) :)

yaa ben sizin bebisleri gorsem ne aglarim, susturamazsiniz:)))))))) Insallah o gunleri de gorecegiz sulu goz ozlem diye dalga geciceksiniz benimle:)))))))))))))

yapıcam evocum sizinde transferleriniz bi olsun yada özlemcim sen istanbula gelmiyormusun hiç gelsen de bi organizasyon yapsam :)

ÇocuĞu Olmayanlar için Dua.. ya samed, ve alı ımran 38. ayetı kerımesı 41 gun sabah namazından sonra 41 defa okunur.sonra gecenın ucte bırısınde ya samed 313 defa cekılerek 41 gun bır kılo bala uflenır.

erkek ve kadın cuma gunu ısraktn sonra ıkı rekat hayırlı cocuk ıcın namaz kılıp balı 41 gun yer. ve aynı tertıp 3 defa yapılırsa allahın ıznıyle cocuk sahıbı olunur..

ayrıca
alı ımran 37. ayet 71 defa asagıdakı karısıma okunur:

1 kg hakıkı bal, 50 gr arı sutu, 250 gr corek otu, 250 gr ısırgan tohumu, 100 gr antep fıstıgı tedark edılerek, ısırgan tohumu ıle corek otu ogutulur ve arı sutu ve bala karıstırılarak cam bır kap ıcerısnde saklanır. cam kabın dısına ısıktan muhafaza etmek ıcın bır folyo sarılır. sabah aksam ac karnına 41 gun yemeye devam edılır.

Çocukları Olmayanlar İçin Terkip

Aşağıda yazılı ayeti kerimeleri misk ve zağferan mürekkbiyle temiz ve beyaz bir billur tabağa tahareti kamile halinde yazıldıktan sonra Zemzem, yoksa yağmur, oda yoksa menba suyu silip, eşler 3 gün bu sudan içerlerse Cenab-ı Hak bu kimseler bir evlat ihsan buyurur. Ayrıca bu ayeti kerimeler misk ve zağferan mürekkebi ile iki nüsha olarak yazılıp birisini erkek, digerini eşi kollarına ipek bir ibrişimle bğlayarak taşımaları lâzımdır.

Ancak her iksi yatağa girdiklerinde nüshaları kollarından çıkarmaları ve guslettikten sonra tekrar üzerlerine almaları gerekir.

Bu işlerin kadının adetinden temizlendikten sonra 12. 13. 14. günlerinde yapılması çok şayan-ı tavsiyedir.

Yazıalacak Ayetler :

Bismillâhirrahmânirrahıym* Hünâlike deâ zekeriyyâ rabbehû kâle rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeh* inneke semiy'ud duâ' * Fe nâdethül melaiketü ve hüve kâimün yüsallî fil muhrâbi ennelâhe yübeşşiruke bi yahyâ müsaddikan bi kelimetin minallâhi ve seyyiden ve hasûran ve nebiyyen mines sâlihıyn* Kâle rabbi ennâ yekûnü lî ğulâmün ve kad beleğaniyel kiberü vemraetî akır* kâle kezâlikellâhü yef'alü mâ yeşâ*

İnne rabbeke hüvel hallâkul alîm ( 1227 ) defa okunmalı.

Fallâhü hüvel veliyyü ve hüve yuhyî ( 289 ) defa okunmalı.

Rabbüke yahlüku mâ yeşâü ve yahtâr ( 2532 ) defa okunmalı.

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

birde kızlar biizm bu kk da bi arkadaş yazmış onuda size yollayım:)

kızlar çocugu olmayanlar için bir dua buldum okumanızı tavsiye ederim:
resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir:
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır.göz agrısını,balgamı,gögüs ve diş agrılarını keser.bunun faydalarını saymakla bitmez.denilmiştir.
kızlar yagmur yagsaydı ben okuyacaktım artık yagmurun yagmasını bekliyecem napalım.

yağmur yağsın bende denicem bunu aksi gibi yağmurunda yağacağı yok havaya baksanıza:))

yok canım yaşım gereği 1 tane dondurulmuş transfer edildi ve bu sefer operasyonu ben de izleyebildim :)
demek dondurulmus da degerlerin yuksek oldugu soylentisi dogru:) benim 9 gunum 15di sadece, 11.gun 88; 15.gun 570 sadece 15.gun normalden yuksek ama senin en basindan yuksek cikmis Masallah.

birde ne var biliyormusunuz her duşa girdiğimde yada soyunum giyinirken göbüşüm de hala iğnelerin morlukları var onları gördükçe içim acıyo sadece vucuduma bakmamaya özen gösteriyorum şimdi wc den geldim yine göbüşüm aynadan gözüme takıldı gittim geldi o günlere ne hevesle o iğneleri vuruyordum morarsın canım yansın umrumda değildi

yine katlanırız aynı şeylere yeterki gelsinler sıkma canını bi gün inş. Rabbim bizede vericek sadece sabrımızı deniyo :) bizlerde sabırlı insanlarız çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…