evocum sende haplarlamı başlıyosun tedaviye yoksa direkmi başlıcan
benimki yine uzun olacak canım lucrinle başlıcam inşallah.senin nasıl olacak?
bana bu sefer kısa protokol uygulayacakmış doktorum bakalım hayırlısı bende senin gibi gel gitlerdeyim zaman zaman bazen öyle oluyorki acaba ben bebeği yaradanımdan çok istemiyormuyum istemeyi mi bilmiyorum diyorum negatifi aldığım günden beri dediğim allahım nasip edersen olucak etmezsen olmayacak ve bekliyorum yani sadece bekliyorum
bana bu sefer kısa protokol uygulayacakmış doktorum bakalım hayırlısı bende senin gibi gel gitlerdeyim zaman zaman bazen öyle oluyorki acaba ben bebeği yaradanımdan çok istemiyormuyum istemeyi mi bilmiyorum diyorum negatifi aldığım günden beri dediğim allahım nasip edersen olucak etmezsen olmayacak ve bekliyorum yani sadece bekliyorum
ben buraya ngatif aldiktan sonra devam etmeseydim tup bebege israrla devam edemezdim belki de, hamile kalan arkadaslarimiz bana cok morel oldu, inandim tup bebekle anne olunacagina, bul yolda sabirla devam etmem gerektigine. eger sende olumsuz etki etmiyorsa bence cok iyi bir terapi burasi. ayrica kurdugumuz dostluklar da Masallah cok saglam oldu zamanla. hepinizin saglikla dogurdugunu gormeden sahsen ben rahat etmem
karatsoz ozlem zeynep avo zubeyde ; umarım unuttuğum kimse yoktur. Allah şu mübarek saatte hepimizin gönlüne göre versin inşalllahhhh, iyi ki varsınız; bu arada çok özelsiniz daha annem bilmiyor :)
İkinci testi görmeden söyleyemedim.
yaa ben sizin bebisleri gorsem ne aglarim, susturamazsiniz:)))))))) Insallah o gunleri de gorecegiz sulu goz ozlem diye dalga geciceksiniz benimle:)))))))))))))
birde kızlar biizm bu kk da bi arkadaş yazmış onuda size yollayım:)
kızlar çocugu olmayanlar için bir dua buldum okumanızı tavsiye ederim:
resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir:
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır.göz agrısını,balgamı,gögüs ve diş agrılarını keser.bunun faydalarını saymakla bitmez.denilmiştir.
kızlar yagmur yagsaydı ben okuyacaktım artık yagmurun yagmasını bekliyecem napalım.
demek dondurulmus da degerlerin yuksek oldugu soylentisi dogru:) benim 9 gunum 15di sadece, 11.gun 88; 15.gun 570 sadece 15.gun normalden yuksek ama senin en basindan yuksek cikmis Masallah.yok canım yaşım gereği 1 tane dondurulmuş transfer edildi ve bu sefer operasyonu ben de izleyebildim :)
ayseeeeeeeeeeeeeeee nerelerdesin canim ozledik?
birde ne var biliyormusunuz her duşa girdiğimde yada soyunum giyinirken göbüşüm de hala iğnelerin morlukları var onları gördükçe içim acıyo sadece vucuduma bakmamaya özen gösteriyorum şimdi wc den geldim yine göbüşüm aynadan gözüme takıldı gittim geldi o günlere ne hevesle o iğneleri vuruyordum morarsın canım yansın umrumda değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?