aman da aman ayşemiz yemekte yaparmış canım benim kıyamam sana ben
birde ne var biliyormusunuz her duşa girdiğimde yada soyunum giyinirken göbüşüm de hala iğnelerin morlukları var onları gördükçe içim acıyo sadece vucuduma bakmamaya özen gösteriyorum şimdi wc den geldim yine göbüşüm aynadan gözüme takıldı gittim geldi o günlere ne hevesle o iğneleri vuruyordum morarsın canım yansın umrumda değildi
simdi lucrin olmayacagi icin olmayacak o morluklar Insallah. kimbilir belki de o zamana kadar dogal gelicek bebegin.
sanki her an biriniz dogal hamileyim yazicaksiniz die bekliyorum, his walla Insallah dogrudur.
kizlar ben bir ruya gordum oncelikle sunu demeliyimki hamielikle ilgili gordugum ruyalar bugune kadar hep cikti. ruyamda bir tanidik esim ben ve bir erkek bebek vardi, bebege bakip esimle o kisiye kiz mi erkek mi die sorduk, erkek dedi. ben de onun erkekse benim kiz mi acaba die dusundum galiba. cunku bu son yazdigim cumleyi hatirlamiyorum net.
isin ilginc yani gecen yil ben hamileyken bu tansidik benim kizimi almisti vermiyordu ben agliyordum benim kizim ne olur ver diyordum, vermem diyordu, iki hafta sonra bebegimi kaybettim. simdi ayni kisiyle bu ruya. en azindan cok sukur iyiydi bu sefer. ama bana erkek bebegim olacagimi mi soyledi bu ruya anlamadim net olarak.
kiz istiyorum evet ama erkege de kiza da canim feda sonucta farketmez.
kizlar ben bir ruya gordum oncelikle sunu demeliyimki hamielikle ilgili gordugum ruyalar bugune kadar hep cikti. ruyamda bir tanidik esim ben ve bir erkek bebek vardi, bebege bakip esimle o kisiye kiz mi erkek mi die sorduk, erkek dedi. ben de onun erkekse benim kiz mi acaba die dusundum galiba. cunku bu son yazdigim cumleyi hatirlamiyorum net.
isin ilginc yani gecen yil ben hamileyken bu tansidik benim kizimi almisti vermiyordu ben agliyordum benim kizim ne olur ver diyordum, vermem diyordu, iki hafta sonra bebegimi kaybettim. simdi ayni kisiyle bu ruya. en azindan cok sukur iyiydi bu sefer. ama bana erkek bebegim olacagimi mi soyledi bu ruya anlamadim net olarak.
kiz istiyorum evet ama erkege de kiza da canim feda sonucta farketmez.
saol cnm hamdolsunn allaha çok ac kaldık ama artık bitti::))))))) her şey yiyorzz birde tatlıya döndük kızlar yaa ben hamileleigim süresince hiçtatlı yemedim bir haftadırda tatlı yemeye başladıkk:)))))))))) özlemcimm gönlünde ne varsa rabbim onu versin sana inşş bir kız bir erkek olur dermişimmm hehe ikiz yaa bu arada özlemsen 15. gün 500 küsür çıktı demii ben 19. gün yaptırdıgımda 1650 çıkmıştıı.aysecim anlasilan iyice koku tiksinti vs gb durumlari astin oh oh Masallah yarasin kizimiza.
inan özlemcim bunu bende çok istiyorum biri desin ki hamileyim ben karatasözden bekliyordum ondan da ses çıkmadı bu ay gögüslerim erkenden şişince kendime bile acaba mı dedim olsun ümidim var en azından bir gün mutlaka
aysecim afiyet olsun yarasın cimcimeye :)
walla hayirlara ciksin, saglikli bir yavrum olsun bu dunyada baska bir sey istemem gb ve bence de bir oglum olacagini gosterdi bu ruya. oy kurban olurum ona, nasildi sisko guzeldi kerata. yaa o dedigim cumleyi hatirlasam net, kiz diyecegim:)) hatirlamiyorum o kismini ya da o kisinin oglu muydu onu da hatirlamiyorum.
ama ne enterasan kizlar bu kisi benim 10 yildir kus oldugum uvey ablam. ne kadar ilginc ki iki hamileliktede onu goruyorum. olucak is degil.
bu arada bence kızın olucak :)))
özlemcim normalde benimde gördügüm bütün rüyalarım çıkıyor bire bir yaşıyorm dünyada ama bebek işinde dogru çıkmadı ben hep erkek bebek görüyordum birde her gece anam gele gele bu cim cime geldii gerci hiç farketmez saglıklı olsundaa senin gönlünden ne geçiyorsa rabbim sana onu versinnn inş bu sefer güzel bir hamilleik olcak allahın izniyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?