Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aman da aman ayşemiz yemekte yaparmış canım benim kıyamam sana ben

:kedi::kedi::kedi::kedi:ama ama her kes yemek yaoıyor mis gibi kokuyor valla kimsede vermiyorr ((( napım çok şükür yaradana hiç bir şeyden tiksinmiyorm artık her şeyde yapabiliryormm hamdolsunn ama kızlar ben felaket şiştim elim ayagım yüzümm beni bir görünn ayaklarımı taşıyamıyorrm tuzluda yemiyormm nie böylee acaba pazartesi kendi d.r gidecem bakalım ne diycekkk bu gün menüm çok zenginnn her şeyy yaptımm:)))))))))oleyyyyyyyyyyyyyy:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

zübeyde cnm nasılsınn adet olmuşsun geçmiş olsun cnm

simdi lucrin olmayacagi icin olmayacak o morluklar Insallah. kimbilir belki de o zamana kadar dogal gelicek bebegin.
sanki her an biriniz dogal hamileyim yazicaksiniz die bekliyorum, his walla Insallah dogrudur.

kizlar ben bir ruya gordum oncelikle sunu demeliyimki hamielikle ilgili gordugum ruyalar bugune kadar hep cikti. ruyamda bir tanidik esim ben ve bir erkek bebek vardi, bebege bakip esimle o kisiye kiz mi erkek mi die sorduk, erkek dedi. ben de onun erkekse benim kiz mi acaba die dusundum galiba. cunku bu son yazdigim cumleyi hatirlamiyorum net.
isin ilginc yani gecen yil ben hamileyken bu tansidik benim kizimi almisti vermiyordu ben agliyordum benim kizim ne olur ver diyordum, vermem diyordu, iki hafta sonra bebegimi kaybettim. simdi ayni kisiyle bu ruya. en azindan cok sukur iyiydi bu sefer. ama bana erkek bebegim olacagimi mi soyledi bu ruya anlamadim net olarak.
kiz istiyorum evet ama erkege de kiza da canim feda sonucta farketmez.

simdi lucrin olmayacagi icin olmayacak o morluklar Insallah. kimbilir belki de o zamana kadar dogal gelicek bebegin.
sanki her an biriniz dogal hamileyim yazicaksiniz die bekliyorum, his walla Insallah dogrudur.

inan özlemcim bunu bende çok istiyorum biri desin ki hamileyim ben karatasözden bekliyordum ondan da ses çıkmadı bu ay gögüslerim erkenden şişince kendime bile acaba mı dedim olsun ümidim var en azından bir gün mutlaka

canım öncelikle hayırdır inş. diyelim sonrada erkek bebek müjdeli haberdir belki o kişi sana bir kız bebeğin olacağını müjdelemiştir kimbilir :)

hayır olsun özlemcim belki de malum oluyo oğluşun olacaktır :))

haa kizlar hatta esimle actik altina baktik bebegin evet erkekmis dedik. bence benim bebegimi gosterdi bu ruya ne dusunuyorsunuz?

aysecim anlasilan iyice koku tiksinti vs gb durumlari astin oh oh Masallah yarasin kizimiza.
saol cnm hamdolsunn allaha çok ac kaldık ama artık bitti::))))))) her şey yiyorzz birde tatlıya döndük kızlar yaa ben hamileleigim süresince hiçtatlı yemedim bir haftadırda tatlı yemeye başladıkk:)))))))))) özlemcimm gönlünde ne varsa rabbim onu versin sana inşş bir kız bir erkek olur dermişimmm hehe ikiz yaa bu arada özlemsen 15. gün 500 küsür çıktı demii ben 19. gün yaptırdıgımda 1650 çıkmıştıı.

biz hiç ovilasyon takibi filan yapmıyoruzki nasıl olucak bilmem :) Allahın işi belki olur. geçen ay 18 inde olmuştum regl kısmet çıkmamış candan ümit kesilmez :) gerçi insanın içine doğuyo böyle şeyler, zübeydecim sende şu yağmur suyu işini hallet madem yıl sonuna kadar beklicen bence olucak eğer yaparsak herşey duayla dimi sonuçta.

aysecim afiyet olsun yarasın cimcimeye :)

tşk ederim cnmm benim nasılsınn nsaıl gidiyorr
kızlar bu arada unuttum yaa hayırlı cumalar olsunn rabbim bu güzel günler hürmetine bütün dularımızı kabul etsin inşş

walla hayirlara ciksin, saglikli bir yavrum olsun bu dunyada baska bir sey istemem gb ve bence de bir oglum olacagini gosterdi bu ruya. oy kurban olurum ona, nasildi sisko guzeldi kerata. yaa o dedigim cumleyi hatirlasam net, kiz diyecegim:)) hatirlamiyorum o kismini ya da o kisinin oglu muydu onu da hatirlamiyorum.
ama ne enterasan kizlar bu kisi benim 10 yildir kus oldugum uvey ablam. ne kadar ilginc ki iki hamileliktede onu goruyorum. olucak is degil.

belki artık barışmanın zamanı gelmiştir :)

özlemcim normalde benimde gördügüm bütün rüyalarım çıkıyor bire bir yaşıyorm dünyada ama bebek işinde dogru çıkmadı ben hep erkek bebek görüyordum birde her gece anam gele gele bu cim cime geldii gerci hiç farketmez saglıklı olsundaa senin gönlünden ne geçiyorsa rabbim sana onu versinnn inş bu sefer güzel bir hamilleik olcak allahın izniyleee

karatasozcum ben kimseye kus kalmam aslinda ama kirilirsam da gercekten cok kirilirsam icimden gelmez samimi olmak, cok kotu bir huydur hemen herkesi affederim aslinda ama kirilinca cok kotu soguyorum insanlardan, vakti gelince barisiriz da belki. ama hala icimden gelmiyor.
hep kizim olsun istedim cunku kaybettigim bebegim kizdi( galiba onun yerine koymak istedim ama genelde de hep bir oglum bir kizim olsun diye dilerim o yuzden aslinda son noktada benim icin farketmiyor. saglikli gelsinler de, insan hamile kaldigi an galiba kiz erkek istegi kalmior fazla, hamile kalmadan once daha net oluyor boyle istekler.
Allah hepimize hayirlisini nasip etsin.
bu arada yumurtlama gunlerini takip etmiyorsan aksine bence dogal hamile kalman daha kolay:)

yaa aysecim harbiden bu cok ilginc bir seydir birebir cikar benim ruyalarimda; hani tersi derler ya ya da simgesel dusunurler yok illa ne gorduysem o cikacaktir. ben uzun sure dua ettim ruyalarim artik cikmasin die, sirf hamilelikle ilgili kotu olucak seyleri artik gormeyeyim die, egecen seneki anlattigim o ruyanin hayat boyu etkisinden cikamayacagim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…