puhipuhi:dance::dance:bencede tatlımm özlemmin bir cadısı olcakk haha benim gibiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
karatasozcum ben kimseye kus kalmam aslinda ama kirilirsam da gercekten cok kirilirsam icimden gelmez samimi olmak, cok kotu bir huydur hemen herkesi affederim aslinda ama kirilinca cok kotu soguyorum insanlardan, vakti gelince barisiriz da belki. ama hala icimden gelmiyor.
hep kizim olsun istedim cunku kaybettigim bebegim kizdi( galiba onun yerine koymak istedim ama genelde de hep bir oglum bir kizim olsun diye dilerim o yuzden aslinda son noktada benim icin farketmiyor. saglikli gelsinler de, insan hamile kaldigi an galiba kiz erkek istegi kalmior fazla, hamile kalmadan once daha net oluyor boyle istekler.
Allah hepimize hayirlisini nasip etsin.
bu arada yumurtlama gunlerini takip etmiyorsan aksine bence dogal hamile kalman daha kolay:)
kızlar bu gece bizz nerdeysee uyuya kamışızz beni herif saati kurmuş çalıncada kapatmış:roflol::roflol: benim zilli kızım gece tam 4:15 kıpırdadıı bende öyle uyandımm babasını kaldırdı oyss kıyamamm kızımmaa bu demek oluyorki bida eşime güvenmiycem gerci benim için hava hoş biz oruç tutmuyorz ama kıyamıyorm işteee deli bana diyorki sen yat ben kalkarımm iki gecedir fosso öyle uyuyorr:))))))))) daha kalkıcakmışş abar tobar bir şeyler atıştırdı allahtan aç kalmadı hazır yemegimde vardıı su içmeden ezan okunduu((((((( inş bu gün susamamıştırrr çok üzüldümm ama onun sucu saati kapamışş ((
:))))))))))))))))) kız erkek hepsi bizim cadılar iyi olur bencedeama rüyada erkek bebek görmek hayırlı habere işarettir kızlar. bide rüyanızı kendiniz yorumlayın nasıl yorumlarsanız öyle olur. bi hikaye var bilirmisiniz bilmem kısaca bi gün adamın biri rüyasında evinin çatısında yılanların dolu olduğunu görüyo çok korkuyo peygamber efen. yanına geliyo ve diyoki komşumun evinin çatısında bi sürü yılan gördüm yorumlarmısınız peygamber efen. komşusunun çok zengin olacağını söylüyo adam bunu duyunca korkudan komşumun çatısı demiştim aslında benim çatımdı diyo, peygamber efen. ona artık çok geç rüyayı nasıl yorumlarsak öyle olur diyo.
yaa aysecim harbiden bu cok ilginc bir seydir birebir cikar benim ruyalarimda; hani tersi derler ya ya da simgesel dusunurler yok illa ne gorduysem o cikacaktir. ben uzun sure dua ettim ruyalarim artik cikmasin die, sirf hamilelikle ilgili kotu olucak seyleri artik gormeyeyim die, egecen seneki anlattigim o ruyanin hayat boyu etkisinden cikamayacagim cunku.
sen yinede mübarek günlerin hatrına bi ara bence belkide sana bi mesaj bu barışman için :)
bu arada yumurtlama günümü takip etmyosam nasıl dah akolay oluyo kız annat bakim sempatiksalakcinni
aa ben bunu hic duymamistim cok sevindim ogrendigime bundan sonra kotu ruyalarimi bile iyiye yoracagim.
aysecim ay yazik adam susamistir ama Allah yardimcisi olur.
aa ben bunu hic duymamistim cok sevindim ogrendigime bundan sonra kotu ruyalarimi bile iyiye yoracagim.
aysecim ay yazik adam susamistir ama Allah yardimcisi olur.
cunku ilsikiyi bebek yapmak icin yasamazsin hormonlarin rahmin tupler hepsi stresten cok etkileniyor spazm oluyor, eger gun hesabi yapmadan dogal yasarsaniz iliskinizi cok daha rahat hamile kaliniyor bence.
evet ben öyle yapıorum hep iyiye yoruyorum ama bazı rüyalar o kadar net oluyoki istediğin kadar iyiye yormaya kalk biliyosunki o çok net bi rüya. ben kızımı kaybederken görmüştüm öyle net bir rüya.
ya bu arada mavi mercan hamilemi kızlarrr belli oldumu onu sonuçuu?
karagöz cnm sen bebegini mi kaybettin ay cnm bilmiyordmmm çok üzüldüm cnm allahım sana saglılı bir evlat versin inşşş o acıyı bir daha yaşatmasın aminnn
özlemcim bende gecende bir rüya gördüm allahım hayıra yorsun çok korktum bana köpek saldırıyor ve karnıma koşuyor ısırmak için sahibine bagırıyorm bana yardım edin hamileyim diee köpek nasıl karnıma vurdu o arada benden kan geldi ben nasıl aglıyormm bebegim gitti diee eşime anlattım kan görmen ii dedi rüyanı bozmuş dedim ben d.rbana dedi ki hamileler sürekli bebekleriyle ilgili rüyalar görürler dedi kaybetme korkusu sürekli içlerinde oldugu için dedi sakın korkma bunlar normal dedii sakın kötü düşünme bebegin çok ii dedi hamdolsun yaradana bir daha hiç kötü rüya görmedim
kızlar yanıyormm ya vantirötörün karşısındayım ama gende su gibi terliyormmm ne acayip sıcak var rabbim çalışanlara yardım etsin birde oruçlu oruçluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?