Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

puhipuhi:dance::dance:bencede tatlımm özlemmin bir cadısı olcakk haha benim gibiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:))))))))))))))))) kız erkek hepsi bizim cadılar iyi olur bencede ama rüyada erkek bebek görmek hayırlı habere işarettir kızlar. bide rüyanızı kendiniz yorumlayın nasıl yorumlarsanız öyle olur. bi hikaye var bilirmisiniz bilmem kısaca bi gün adamın biri rüyasında evinin çatısında yılanların dolu olduğunu görüyo çok korkuyo peygamber efen. yanına geliyo ve diyoki komşumun evinin çatısında bi sürü yılan gördüm yorumlarmısınız peygamber efen. komşusunun çok zengin olacağını söylüyo adam bunu duyunca korkudan komşumun çatısı demiştim aslında benim çatımdı diyo, peygamber efen. ona artık çok geç rüyayı nasıl yorumlarsak öyle olur diyo.

kızlar bu gece bizz nerdeysee uyuya kamışızz beni herif saati kurmuş çalıncada kapatmış:roflol::roflol: benim zilli kızım gece tam 4:15 kıpırdadıı bende öyle uyandımm babasını kaldırdı oyss kıyamamm kızımmaa bu demek oluyorki bida eşime güvenmiycem gerci benim için hava hoş biz oruç tutmuyorz ama kıyamıyorm işteee deli bana diyorki sen yat ben kalkarımm iki gecedir fosso öyle uyuyorr:))))))))) daha kalkıcakmışş abar tobar bir şeyler atıştırdı allahtan aç kalmadı hazır yemegimde vardıı su içmeden ezan okunduu((((((( inş bu gün susamamıştırrr çok üzüldümm ama onun sucu saati kapamışş ((

sen yinede mübarek günlerin hatrına bi ara bence belkide sana bi mesaj bu barışman için :)
bu arada yumurtlama günümü takip etmyosam nasıl dah akolay oluyo kız annat bakim sempatiksalakcinni

kızın babasını düşünmüş bak :)))) kızlar zaten babacı olur ayvayı yedin sen pabucun iki taraftanda dama :)))))))))

aa ben bunu hic duymamistim cok sevindim ogrendigime bundan sonra kotu ruyalarimi bile iyiye yoracagim.
aysecim ay yazik adam susamistir ama Allah yardimcisi olur.

cnm beni o kötü günleri unut artık onlar geride kaldı bu sefer çok çok güzel olcak allahın izniylee bakk benim içimden gecende rabbim bilir ama inş ikiside tutmuştur bir kızın bir oglun olsun balımmmmm aminnnnnnnn

sen yinede mübarek günlerin hatrına bi ara bence belkide sana bi mesaj bu barışman için :)
bu arada yumurtlama günümü takip etmyosam nasıl dah akolay oluyo kız annat bakim sempatiksalakcinni

cunku ilsikiyi bebek yapmak icin yasamazsin hormonlarin rahmin tupler hepsi stresten cok etkileniyor spazm oluyor, eger gun hesabi yapmadan dogal yasarsaniz iliskinizi cok daha rahat hamile kaliniyor bence.

aa ben bunu hic duymamistim cok sevindim ogrendigime bundan sonra kotu ruyalarimi bile iyiye yoracagim.

evet ben öyle yapıorum hep iyiye yoruyorum ama bazı rüyalar o kadar net oluyoki istediğin kadar iyiye yormaya kalk biliyosunki o çok net bi rüya. ben kızımı kaybederken görmüştüm öyle net bir rüya.

(((( amin cnm inşş susamamıştırr çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmedi biz gene az çok yemek yedirdikk kız uyanmasaydıı hiç bir şey yemiycektii valla hep ac kalkcaktııkara göz cnm çok güzell bir bilgi paylaştın dogru diyorsun rüyaları hayra yorki hayır olsun bizde güzele yorumlayalım güzel olsnn

cunku ilsikiyi bebek yapmak icin yasamazsin hormonlarin rahmin tupler hepsi stresten cok etkileniyor spazm oluyor, eger gun hesabi yapmadan dogal yasarsaniz iliskinizi cok daha rahat hamile kaliniyor bence.

hıııııııııııııııııı hep diyolarya zaten kafadan atacaksın diye :)))

evet ben öyle yapıorum hep iyiye yoruyorum ama bazı rüyalar o kadar net oluyoki istediğin kadar iyiye yormaya kalk biliyosunki o çok net bi rüya. ben kızımı kaybederken görmüştüm öyle net bir rüya.

canim benim...bence bebeklerimizi kaybedecegimizi gormemiz belki de Allah'in bir lutfuydu bizi hazirlamak icin( ben inan o ruyayi gorunce esime net bir sekilde dedim, bebegimizi kaybedecegiz buna hazirlan dedim(mafoldumben suphe bile duymamistim o ruyadan mafoldumben

ya bu arada mavi mercan hamilemi kızlarrr belli oldumu onu sonuçuu?
karagöz cnm sen bebegini mi kaybettin ay cnm bilmiyordmmm çok üzüldüm cnm allahım sana saglılı bir evlat versin inşşş o acıyı bir daha yaşatmasın aminnn

özlemcim bende gecende bir rüya gördüm allahım hayıra yorsun çok korktum bana köpek saldırıyor ve karnıma koşuyor ısırmak için sahibine bagırıyorm bana yardım edin hamileyim diee köpek nasıl karnıma vurdu o arada benden kan geldi ben nasıl aglıyormm bebegim gitti diee eşime anlattım kan görmen ii dedi rüyanı bozmuş dedim ben d.rbana dedi ki hamileler sürekli bebekleriyle ilgili rüyalar görürler dedi kaybetme korkusu sürekli içlerinde oldugu için dedi sakın korkma bunlar normal dedii sakın kötü düşünme bebegin çok ii dedi hamdolsun yaradana bir daha hiç kötü rüya görmedim

amin canım inş. kimseye yaşatmasın. ilk tüp bebek denememde tutmuştu fakat 9 haftalıkken kalbi durdu kısmet değilmiş vücudum bebeği kabul etmemiş ilk gebeliklerde olurmuş falan filan inş. aynı şeyi hiç kimse ve bende tekrar yaşamam

zübeyde cnm hiç sesin çıkmıyorr yogunmusun cnmmm((((((

bebekle öyle dolu oluyoki insan herşeyi bebek oluyo rüyalarına girmeside o yüzden evet annelik duygusu işte :)

kızlar yanıyormm ya vantirötörün karşısındayım ama gende su gibi terliyormmm ne acayip sıcak var rabbim çalışanlara yardım etsin birde oruçlu oruçluu

aysecim Allah korusun. gercekten de hamileler kotu ruya hep gorur seninkiler gb. zaten canim bizim basta gorduklerimiz daha farkli aman aklina bile getirme. kanaman oldu ya ara ara ondan kan geldi die gormussundur, kanda bozar derler gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…