vantilatör çarpar adamı Allah korusun hamilesin bide hastalanma dikkat et.
kızlar ben 5 senedir adetim her geldiğinde yumurtlama günümü otomatik olarak hesaplıyorum yaa kaydirigubbakcemile3 engel olamıyorum beynime valla hiç sormayın :kedi:
bide böyle herşeyi okuyup öğrenince tedaviden sonra da hep acaba hamile kaldım mı bu ay diye geçiyo ama hüsran tabi alıştım artık gerçi öyle çok üzülmüyorum eskisi gibi.
aysecim iim nolsun ramazan telaşesi iftara hazırlık yapıyorum.kociş evde uyuyor gece çalışıyo bu hafta.orucu uykuyla tutuyo bizimki kaydirigubbakcemile3
bende pek yemek işini sevmem itiraf edeyim netten yeni tarifler araştırıyorum zevkli hale getireyim diye :)
saol balım bizi düşündügün için tşk ederim ama kendime cevirmiyorm duvara dönük zaten çok terliyim hasta olurüz die kendime cevirmiyorm zaten o yüzden yanıyormmm
özlemcim ben de 2 defa erkek oluyordu bebeğim rüyamda ve ben de kız çok istiyordum cidden erkekti yavrum. en son da karnımı kpek ısırıyordu etim kopuyordu lütfen bebeğime bişey olamsın diye ağlıyordum ertesi gün suyu bitti demişlerdi rabbim yaşatmaısn bir daha...
kızlar ben 5 senedir adetim her geldiğinde yumurtlama günümü otomatik olarak hesaplıyorum yaa kaydirigubbakcemile3 engel olamıyorum beynime valla hiç sormayın :kedi:
bide böyle herşeyi okuyup öğrenince tedaviden sonra da hep acaba hamile kaldım mı bu ay diye geçiyo ama hüsran tabi alıştım artık gerçi öyle çok üzülmüyorum eskisi gibi.
aysecim iim nolsun ramazan telaşesi iftara hazırlık yapıyorum.kociş evde uyuyor gece çalışıyo bu hafta.orucu uykuyla tutuyo bizimki kaydirigubbakcemile3
bende pek yemek işini sevmem itiraf edeyim netten yeni tarifler araştırıyorum zevkli hale getireyim diye :)
ni dimek :) duşa gir hemen ben hamileyken öyle bi cereyanda kalmıştımda aman Allah kimseye vermesin o acıyı günlerce bırak kıpırdamayı nefes bile alamamıştım o yüzden çok korkarım.
ben bugün önce tatlımı yaptım valla dünden kalan yemeklerim de var yanına patates salatası yapıyım diyorum hafifçe daha nolsun dimi :) sıcakta pek bişey yenmiyo zaten.
tatlım sen hesaplıyorsun ama belki yumurtan senin hesapladıgın zamanda çatlamıyordur bende eczanelerde ovulasyon testleri var çok güvenilir yumurtanun catlayıp catlamadıgını anlıyorsunn zaten yumurtan çatladıysa pozitif yazıyor ve 36 saat içinde ilişkiye giriyorsun ben aslınd aondan yapcakytım ama benim eşimde sorun oldugu için gerek görmedim d.r boşuna test parası verme dedii
ooooooo ne güzel maşallah yap canm ya neyse ne yaptıgını bana deme bu sılarak pek bogazıma düşgünümm açayip yiyormmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben bugün önce tatlımı yaptım valla dünden kalan yemeklerim de var yanına patates salatası yapıyım diyorum hafifçe daha nolsun dimi :) sıcakta pek bişey yenmiyo zaten.
kız cadı yazma ne yaptıgınıı benimde canım çekiyor amaaa((( çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valla düşünmeden salatayı yazmışım ama valla canın çekerse gönderirim aysem kargoyla sen iste yeterki :)
aslında bu ay geçmeseydi alırdım hiç aklıma gelmedi eczaneden almak ovaluasyon testini bunca sene :)
evet tatlişkom ya cuma yoğunluğuu telefonlarım susmuyo deli olucam bayağ bi kaynatmışsınız maşallah yemeklere kadar gelmiş konular ohh ne güzel :)
cnm benim şaka yaptımmm:)))))) düşünmen bile yetr tatlım allah razı olsun
cnm valla bak eşinde yada sende bir sorun yoksa al
benim arkadaşım öyle hamile kaldıı valla bakk inş olurrr
benim eşimin sperm problemi vardı yani nerdeyse hiç yoktuu benim alamamda bir :kedi:anlam yoktuu çünkü hamile kalmam imkansizdı d.r dedim :kedi:boşuna alma dedii test 100 ytl ama 5 yada 6 çubuk var içinde rahat 2 veya 3 ay takip yapabiliyorsunn bence çok güzel :kedi:bir şey kesin yap derimmm catlama olunca hemen gösteriyorr pozitif çıkıyor ondan sonra gelsin bebeklerrr:kedi::kedi::kedi::kedi::dance::dance::dance:inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?