ah aysem kusura bakma valla ağzımdan kaçtı ama göndereyim istersen valla çok ciddiyim.
ayşecim iyi olmak için çok mücadele veriyorum boynumdan tedavi görüyorum bari şu bekleme sürecinde bişeyleri halledelim diyoruz 10 gün sonra kontrolüm var bakalım rahim ne durumda 3 ay ara demişti şimdi rahim ağzı yaram da var ya smear yapılacak ve iyiyse 2 ayım kalıyor olmazsa aralıkta tekrar tüp bebek bakalım hayırlısı olsun canımzeynepela cnm hoş geldin nasılsın tatlımmm?hayırlı cumalar cnm
kizlar hepinizi opuyorum yarin gorusuruz ya da gece, kendinize iyi bakin, mubarek gunbler ve ustelik bugun cuma, hepimiz icin dua edecegim gece, Allah dualarimizi kabul etsin Insallah.
ayşecim iyi olmak için çok mücadele veriyorum boynumdan tedavi görüyorum bari şu bekleme sürecinde bişeyleri halledelim diyoruz 10 gün sonra kontrolüm var bakalım rahim ne durumda 3 ay ara demişti şimdi rahim ağzı yaram da var ya smear yapılacak ve iyiyse 2 ayım kalıyor olmazsa aralıkta tekrar tüp bebek bakalım hayırlısı olsun canım
canım bugünlerde dua çok önemli lütfen beni de unutmayın dualrınızda şifa ve bebek için inşallah. rabbim hepmizin dularını kabul etsin inşallah
cigdo mavi mercan hamilemii yaa yazdım ama kimse cvp vermedii((((((
evet cnm devlet hastaneleri allahım yardım etsin ama çok zorr allahım yardımcınız olsun tatlımmmm
evet kuşum hamile, bugünde 2.testini yaptıracakmış, bende eskileri okudum anca..
sen ne düşünceli kızsın, selamını aldım başıma koydum tatlum, ee eşini bekletme hadi, gece suda içememiş zaten..
sevgiler cnm benim...
ay balum maşallahh ne güzel ya 4 tane hamişimiz oldu allahım sana şükür darısı diger kızların başına iyiki ben bu topigi bulmuşum valla bakk ne güzel insanlar var burda heps,i bir birinden mükenmell insanlarrr ......sel76 allah razı olsun iyiyki bu topigi açmışş demii :)allahım en kısa zamanda onunda yüzünü güldürsün inşş ))))))
ne demek bacım seni görürde ben slm vermeden gecermiyim tatlımm daha gelmedi eşim bekliyorm şimdi gelirr cnm seni ve bebeklerini çok püyorm yaradana emanetsiniz hadi ben kaçtımm çok saol cnm mavi mercanın hamiş haberini söyledigin için dur bende bir halay çekimmm :)))))))))))çok öptüm cigdom kendine ve bebeklerinie çok ii bak balımm
Dİkkatli gez ayşecim pazarda eşinin elini sıkı sıkı tut, bende herkese sevgilerimi gönderşyorummm, midem biraz iyi kayınvalideme bi yardım edeyim,eşime bi şeyler yapayım sürpsiz olsun onada, aylardır mutfağa girmiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?