Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ah aysem kusura bakma valla ağzımdan kaçtı ama göndereyim istersen valla çok ciddiyim.

cnm yaaa tamam sorun degil bende burda yaparımm hem şaka yaptımm tamam pis bogazım kabul ediyormm ama çok şükür şimdi istedigimi yapabiliyorm tatlım tşk ederimmm düşünmen bile terliii saol bacumm:))))))))) ben mutfaga gidiyormmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o size yazdığım duaları bugun buldum bende bende hepsini eşimle birlikte bu mübarek günlerde deniycem herşey yaradandan dualar üstüne kim bilir vesile olurum belki sizlerede kendime de :)

kizlar hepinizi opuyorum yarin gorusuruz ya da gece, kendinize iyi bakin, mubarek gunbler ve ustelik bugun cuma, hepimiz icin dua edecegim gece, Allah dualarimizi kabul etsin Insallah.

zeynepela cnm hoş geldin nasılsın tatlımmm?hayırlı cumalar cnm
ayşecim iyi olmak için çok mücadele veriyorum boynumdan tedavi görüyorum bari şu bekleme sürecinde bişeyleri halledelim diyoruz 10 gün sonra kontrolüm var bakalım rahim ne durumda 3 ay ara demişti şimdi rahim ağzı yaram da var ya smear yapılacak ve iyiyse 2 ayım kalıyor olmazsa aralıkta tekrar tüp bebek bakalım hayırlısı olsun canım
kizlar hepinizi opuyorum yarin gorusuruz ya da gece, kendinize iyi bakin, mubarek gunbler ve ustelik bugun cuma, hepimiz icin dua edecegim gece, Allah dualarimizi kabul etsin Insallah.

canım bugünlerde dua çok önemli lütfen beni de unutmayın dualrınızda şifa ve bebek için inşallah. rabbim hepmizin dularını kabul etsin inşallah

kızlar ben çıkıyorm daha pazara gidecez şimdi eşim gelir hepinizi yaradana emanet ediyorm kendinize çok ii bakın hayırlı iftarlar şimdiden çok öptüm hepinizii:dance:

cnm geçmiş olsunn moralini bozma sakın allahın izniyle her şey yoluna gircek tabi bunları söylemek bizim için kolay biliyormm yaşan bilir acıyıı ama elden bir şey gelmiyormm allahımdan dilegin en kısa zamanda yaranın iyleşmesi vee tedavine başlaman inş bu seferde tutar bebegin ve sonuna kadar hep senle kalır cnmmm aminnnnnnnn

Canlarım hepinize selamlar, ohhh ne güzel kaynatmışsınz ben geldim ama kimler burada göremiyorummm, sabahtan beri hastanedeyim bende tahliller falan şükür halloldu devlet hastanelerinde işler ne zor yürüyo ya:)

MAVİ MERCAN ÇOOOOOOOOOOOOK TEBRİK EDERİM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ALLAH YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRSÜN...

cigdooooommmm hoş gelsim bacumm oyyyss anam tam çıkacaktım seni gördüm slm vermeden çıkmıyım dedim tatlım nasılsın ?güzel annee:))

cigdo mavi mercan hamilemii yaa yazdım ama kimse cvp vermedii((((((
evet cnm devlet hastaneleri allahım yardım etsin ama çok zorr allahım yardımcınız olsun tatlımmmm

cigdo mavi mercan hamilemii yaa yazdım ama kimse cvp vermedii((((((
evet cnm devlet hastaneleri allahım yardım etsin ama çok zorr allahım yardımcınız olsun tatlımmmm

evet kuşum hamile, bugünde 2.testini yaptıracakmış, bende eskileri okudum anca..

sen ne düşünceli kızsın, selamını aldım başıma koydum tatlum, ee eşini bekletme hadi, gece suda içememiş zaten..

sevgiler cnm benim...

Valla ben sadece tahliller için gidiyorum ama bi kerede hallolucak bi şey için 4 kez kan verdim, en sonunda eşimde sinirlendi tabi ama şükür halloldu ve temiz çıktı herşey, biz imkanımız varda özele de gidebiliyoruz allah gidemeyenlere yardım etsin..

ay balum maşallahh ne güzel ya 4 tane hamişimiz oldu allahım sana şükür darısı diger kızların başına iyiki ben bu topigi bulmuşum valla bakk ne güzel insanlar var burda heps,i bir birinden mükenmell insanlarrr ......sel76 allah razı olsun iyiyki bu topigi açmışş demii :)allahım en kısa zamanda onunda yüzünü güldürsün inşş ))))))
ne demek bacım seni görürde ben slm vermeden gecermiyim tatlımm daha gelmedi eşim bekliyorm şimdi gelirr cnm seni ve bebeklerini çok püyorm yaradana emanetsiniz hadi ben kaçtımm çok saol cnm mavi mercanın hamiş haberini söyledigin için dur bende bir halay çekimmm :)))))))))))çok öptüm cigdom kendine ve bebeklerinie çok ii bak balımm

Dİkkatli gez ayşecim pazarda eşinin elini sıkı sıkı tut, bende herkese sevgilerimi gönderşyorummm, midem biraz iyi kayınvalideme bi yardım edeyim,eşime bi şeyler yapayım sürpsiz olsun onada, aylardır mutfağa girmiyorum da...

MAVİ MERCANN CNM YAA BEN NASIL GÖZDEN KACIRDIMM SENİ VALLA GÖRMEDİM CNM TEBRİK EDERİM RABBİM SAGLIKLI VE GÜZEL BİR HAMİLELEİK NASİP ETSİN TATLIM ÇOK SEVİNDİM YAA VALLAHİİ :teytey::dance::sm_cool::dance::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:

:))) OH NE GÜZEL MAŞALLAH TAMAM CNM ZATEN PAZARDA EŞİM ÖNDEN GİDİYOR BANA YOL ACIYORR:dance:dance:delikafaduldendelikafaduldenBİRAZ ÇOK ŞİŞTİMDEE:)))) SIGMIYORM ARTIK BİR YEREE NEYSE TATLIM SANA KOLAY GELSİN MİDENİN RAHATLAMASINA ÇOK SEVİNDİM TATLIM BAK BANA BENİM ARTIK HAMDOLSUN HEPSİ BİTTİ ARTIK HER ŞEY YİYEBİLİYORM SENİNDE ALLAHIN İZNİYLE ÖYLE OLCAK 4:BUCUK AYLIK OLDUMU BİRAZ DAHA RAHAT NEFES ALIYORSUNN:)))))))))

günaydın fıstıklar nerdesiniz bakem huhu kimsecikler yok biz geldik ama(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…