merhaba kızlarr ben de geldim ama kimse yok galiba.bugün sanki daha sıcak düne göre.
ütü yapacaktım ama son anda vazgeçtim :)
mercancım sonucun nasıl canım bende merak ettim?
aysem aysem sen naptın pazara gittiniz mi dün?
özlemcim sen şimdi keseyi görceksin dimi canım,sanki 2 tane olacak gibi geliyo bana keseler :))
evocum burda hava nasil serin inanamazsiniz hirkayla ciktim sabah disari:) esime diorumki tum turkiye burd a olmak isterdi bugunlerde. ama olsun dayanin agustosun sonuna dogru rahatlar hava, oruc tutanlara Rabbim guc versin, sussuzluj cok etkiler bu sicaklarda.
canim bu hafta carsamba buyuk gun Insallah sevincle donerim doktordan niyeyse herkes ikiz tahmini yapti:) ama ben de nerdeyse bir diye eminim hic aklima bile gelmiyor ikiz:))
Allah bilir tabii, hayirlisi olsun. saglikli olsun da cok tedirgin bekliyorum.
aysecim doktoruna sor sislikler normal ama uyusuklugu hic bilemiyorum. muhtemelen normaldir ama sor bakalim belki sunu yap falan der azalir. tuzu fazla alma sislikte oyle derler.
cnm allahın izniyle hiç tedirgin olma bak çok güzel olcakk sen kendini rabbime bırk o her şeyin en hayırlısını bilendirr inş bu sefer senin yüzünü güldürcek ben inanıyorm meleginin kalbi gümbür gümbür olcakkk inşşş biz duacınızı sizinn merak etme güzel haberlerle gelceksinnn cnm benim bebegimin kalbini ben 6+4 günlüktü duydugumdaa önceden gittigimde küçüğktü hatta rahimden baktı d.r duyamadı daha küçük dedi eger duyamazsanda sakın panik yapmaaa biz hep sizinleyizz cnmm
canim sagol. tatlim ilk gidisin ne zamandi? ilk hamileligimde 5+4de duymustum ben ama 6+2de gitmistim de bebek 5+4 gorunmustu. yani eger kese gunuyle uyumlu olursa belki duyarim gerci durmasam da erken farkindayim. duysam cok rahatlarim olmadi bir hafta daha diken ustunde
sagol canim ama gerek yok artik kan testine ilk haftada doktora gideceksen gerek var.var ben 6.hafta icinde gidiyorum.
neyse canim ben simdi cikmaliyim kendine iyi bak doktoruna uyusuklugu sor bakalim ne diyecek.
evoevo cnm hoş geldinn yok be bitanem ben o kadar hazırlandım eşim gelince vaz geçti çünkü ayagım çok şişmiştii sen gelme ben giderim dedi bende yattım birazcık ama yok anam şiş inmiyorm birde acayip kaşınıyorr uyuşuk bir şekilde ayagımm(((
saol cnm valla bende ne oldugunu anlamadımm 3 gündür ayagımın şişi hiç inmiyorm +çok kaşınıyorr balon gibi şiş ve uyuşuk pazartesi randovumuz var bakalım d.r ne diycekkaaa geçmiş olsun canımnolduki acaba ?
kızlar trasnferin 12. günü pozitif olunca biz kaç haftalık hamile oluyoruz:)
kızlar yaa nerdesiniz cnm sıkılıyor(((((( offf yarın bie olsa 10:50 d.r randovumuz varr rabbim izin verirse yarın tam 4.bucuk aylık oluyorz allahın izniyle yolu yarıladıık ama ben şişmeye devam ediyorm ayagımın agrısından ölüyorm ((acaba ervam nasıl ne yapıyor çok merak ediyorm hiç kımıldamıyorda inş bir sorun yokturrr
degerinin Masallahi var icin rahat olsun katlayacak, verdin di mi kani sabah, simdi oglen sonucu bekliyoruz yani.
9. günde 170 idi 11. gün değerim 470 çıktı :)
24 Ağustos'da randevumuz ilk tanışmamız var :) Çok heyecanlıyım. Günler nasıl geçcek :):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?