Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kızlarr ben de geldim ama kimse yok galiba.bugün sanki daha sıcak düne göre.
ütü yapacaktım ama son anda vazgeçtim :)
mercancım sonucun nasıl canım bende merak ettim?
aysem aysem sen naptın pazara gittiniz mi dün?
özlemcim sen şimdi keseyi görceksin dimi canım,sanki 2 tane olacak gibi geliyo bana keseler :))

evocum burda hava nasil serin inanamazsiniz hirkayla ciktim sabah disari:) esime diorumki tum turkiye burd a olmak isterdi bugunlerde. ama olsun dayanin agustosun sonuna dogru rahatlar hava, oruc tutanlara Rabbim guc versin, sussuzluj cok etkiler bu sicaklarda.
canim bu hafta carsamba buyuk gun Insallah sevincle donerim doktordan niyeyse herkes ikiz tahmini yapti:) ama ben de nerdeyse bir diye eminim hic aklima bile gelmiyor ikiz:))
Allah bilir tabii, hayirlisi olsun. saglikli olsun da cok tedirgin bekliyorum.

ben geldim özlemmm evet cnm hafta sonu ıssız oluyor burası bende o arada kuaföre gittim :))))) kendime bir bakım yaptırdımm oyss kaşlarım güzell oldu yaff:))))))) off yaa özlemcim benim sol ayagım felaket şiş uyuşuk korkuyorm inş bir sorun olmaz

evoevo cnm hoş geldinn yok be bitanem ben o kadar hazırlandım eşim gelince vaz geçti çünkü ayagım çok şişmiştii sen gelme ben giderim dedi bende yattım birazcık ama yok anam şiş inmiyorm birde acayip kaşınıyorr uyuşuk bir şekilde ayagımm(((

aysecim doktoruna sor sislikler normal ama uyusuklugu hic bilemiyorum. muhtemelen normaldir ama sor bakalim belki sunu yap falan der azalir. tuzu fazla alma sislikte oyle derler.

cnm allahın izniyle hiç tedirgin olma bak çok güzel olcakk sen kendini rabbime bırk o her şeyin en hayırlısını bilendirr inş bu sefer senin yüzünü güldürcek ben inanıyorm meleginin kalbi gümbür gümbür olcakkk inşşş biz duacınızı sizinn merak etme güzel haberlerle gelceksinnn cnm benim bebegimin kalbini ben 6+4 günlüktü duydugumdaa önceden gittigimde küçüğktü hatta rahimden baktı d.r duyamadı daha küçük dedi eger duyamazsanda sakın panik yapmaaa biz hep sizinleyizz cnmm

aysecim doktoruna sor sislikler normal ama uyusuklugu hic bilemiyorum. muhtemelen normaldir ama sor bakalim belki sunu yap falan der azalir. tuzu fazla alma sislikte oyle derler.

tatlım ya ne tuz kullanıyorm nede kendimi yoruyorm hiç biri yok bende bu normal degil bence sabah bir kalkıyorm ayak bomba gibi(( hiç şiş inmiyorr

canim sagol. tatlim ilk gidisin ne zamandi? ilk hamileligimde 5+4de duymustum ben ama 6+2de gitmistim de bebek 5+4 gorunmustu. yani eger kese gunuyle uyumlu olursa belki duyarim gerci durmasam da erken farkindayim. duysam cok rahatlarim olmadi bir hafta daha diken ustunde

özlemcim inan bana bir sorun yok allahın izniyle tabiki seni anlıyorm bizde senin gibiydik bir duysakta rahatlasak diyorduk hatırlarsann ama o arada unuttugumuz bir şey oluyordu stresten bebegimizi üzdügümüzz bakk inan bana gelip buraya yazacan kızlar bebegimin kalbi gümbür gümbür maşallahh diyecen buna çok inanaıyormm ondan sonra testler başlıycaakkk:)))))) doguma kadar bu sıkıntılar hiç bittmiyorr mevlanam saglıkla meleklerini kucagına almayı nasip etsin inş bu arada birde kan testi yaptırr benim d.r bana yapmıştıı hatırlarsan yazmıştımm ben degerim 1650 çıktı aam genede ne kesyi nede kalkp atışımnı duyamadımm d.r aşagdan baktı yok daha erken dedii sonra zaten bir gün çok kanam olmuştu işte o gün gitti gene kalp atışı yokk sadece keseyi net gördün en son gittigimde 6+4 günlüktüü hamdolsun yaradana ben hep umutsuzdumm düşecek gidecek dieee şunu unutma cnm so bebegin bu dünyada rızkı varsa allahın izniyle ona hiç bir şey olmaz vee saglıkla gelir kesesinide görürüsün kalp atışınıda ben yaradanın izniyle çok umutluyum gümbür gümbür gelcek meleginnnn:)))))))))inş rahmannnnnn

sagol canim ama gerek yok artik kan testine ilk haftada doktora gideceksen gerek var.var ben 6.hafta icinde gidiyorum.
neyse canim ben simdi cikmaliyim kendine iyi bak doktoruna uyusuklugu sor bakalim ne diyecek.

sagol canim ama gerek yok artik kan testine ilk haftada doktora gideceksen gerek var.var ben 6.hafta icinde gidiyorum.
neyse canim ben simdi cikmaliyim kendine iyi bak doktoruna uyusuklugu sor bakalim ne diyecek.

tmm tatlım kendine ve melegine çok ii bak aeol

aaa geçmiş olsun canım nolduki acaba ?

özlemcim az kalmış kavuşma anına telaş yapma değerlerin çok güzel zaten :) hem kendini de rahat hissediyosun herşey yolunda burdan bende öyle hissediyorum canım :)
serin olduğu iyi oraların bunalmazsın ohhh :) biz de iftarı bekliyoz dışarı çıkmak için burda.Allahtan akşamları serinliyo bizim şehir.dediin gibi 15 güne bunaltıcı sıcaklar kalmaz zaten.

aaa geçmiş olsun canım nolduki acaba ?
saol cnm valla bende ne oldugunu anlamadımm 3 gündür ayagımın şişi hiç inmiyorm +çok kaşınıyorr balon gibi şiş ve uyuşuk pazartesi randovumuz var bakalım d.r ne diycekk
kızlar trasnferin 12. günü pozitif olunca biz kaç haftalık hamile oluyoruz:)

cnm hayırlı olsun balım saglıkla bebegini kucagına al inşş

kızlar yaa nerdesiniz cnm sıkılıyor(((((( offf yarın bie olsa 10:50 d.r randovumuz varr rabbim izin verirse yarın tam 4.bucuk aylık oluyorz allahın izniyle yolu yarıladıık ama ben şişmeye devam ediyorm ayagımın agrısından ölüyorm((acaba ervam nasıl ne yapıyor çok merak ediyorm hiç kımıldamıyorda inş bir sorun yokturrr

hiç bir sorun yoktur evham yapma canım. güzel günlerinin kıymetini bil iyi haberlerini bekliyoruz.

gunaydin kizlar mavi mercancim ne yaptin test sonucunu:)) iyi diye icim rahat soruyorum; Insallah tabii.
zubeydecim nasilsin birtanem, nasil gecti haftasonu?
aysecim Insallah ayagin daha iyidir ve cok guzel haberlerle gelirsin.
karnim agriyor kizlar( hayra ciksin.

9. günde 170 idi 11. gün değerim 470 çıktı :)

24 Ağustos'da randevumuz ilk tanışmamız var :) Çok heyecanlıyım. Günler nasıl geçcek :):asigim:

ah ah anliyorum sonucu bekmemek ayri dert ilk kontorlu beklemek ayri, sonrasi her kontrol boole olursa sasirmam. ben de carsamba gidiyorum Allah hayirlisini nasip etsin canim. senin kacinci gun embroyosuydu cozulunce ne durumdaydi bebisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…