Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iyi özlemcim alışveriş yaparak geçti valla saçlarımıda kestirdimm ohh rahatladım bu sıcaklarda hiç çekilmiyo valla çarşamba gününe bişi kalmadı hadi hayırlısı bakalım gör bebişlerini gel anlat bakalım bize havanın serin olmasına sevindim senin adına ahh keşke gidebilsem tekrardan parise lafeyette de alışveriş yapsam ne güzel olurdu :) şanzelize de akşamları yuruyup pizza yesem ahhh ahh keşke galiba bu aralar iş yerinden sıkılmışım ne kadar çok iç çektim ,:)

ah ah anliyorum sonucu bekmemek ayri dert ilk kontorlu beklemek ayri, sonrasi her kontrol boole olursa sasirmam. ben de carsamba gidiyorum Allah hayirlisini nasip etsin canim. senin kacinci gun embroyosuydu cozulunce ne durumdaydi bebisin:)

Canım benim 5. gün idi, bu sefer transferi ben de izleyebildim, görsen nasıl haraketli bir hücre idi :)

Özlem biz kaç haftalık hamileyiz 4 mü 5 mi

slm kızlar biz geldikk çok şükür yaradana kızım çok iyi 250 grm olmuş ama kızlar ben 67 bucuk olmuşumm yaa çok felaket şişim d.r sıcaktan dedi akşamları artık yarım saat yürüyüş yap dedi bu akşamdan itibaren artık yarım saat yürüycemm cimcimem maşallahh kıpır kıpır bu kızda d.r sevgisi var sanırımm yaa tam ultrasyona gircem kıpır kıpır başladıı :)))))) bir baktık oynuyorr anam maşallah ne kadar netleşmiş artıkk yüzü gözü ayaklarıı parmakları gözleri çenesii allahım ne güzel bir mutluluk rabbim nazardan korusunn kızımı rabbim her kese nasip etsin bu güzelligii aminn 15 gün sonra 5. ayımız olcak ayrıntılı ultrasyona gidecez rabbim izin verirse inşşş

özlemcim cnm hatırlarsan benim karnım bebgim 3.15 aylık olana kadar ayrıdıı ben neler çektim sakın panik yapma maşallah bebegin çok ii bak belirtileri bile normall:))))) annesii

gel canim beraber gezelim:)) ama pizza yemek olmaz fransizlar cok bozulur buna:)) sana fransiz yemekleri yediririz:))

walla 4u gecion ya misal 4+1 oldun diyelim 5 diyorsun, ben simdi 5+2yim alti diyorum. ama tabii besin basi altinin basi demek lazim:)) cok yeniyiz daha kaccccccccc bes haftalar var:)) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah.

canimmmm Masallah kizina, Allah nazarlardan korusun cimcimeyi darisi basimiza olsun Insallah.

özlemcim cnm hatırlarsan benim karnım bebgim 3.15 aylık olana kadar ayrıdıı ben neler çektim sakın panik yapma maşallah bebegin çok ii bak belirtileri bile normall:))))) annesii
Insallah canim, su carsamba Insallah kalp atisini da alir ikinci roundu kazanmis olurum, ilk round test sonucuydu şakkıdı uzun ve zorlu bir mac olucak umarim sonunda kupayi aliriz :hooray:

aysecim ayagin sicaktan mi sisiyormus oyle anladim yazindan, sicaklar azalinca rahat edicen Insallah. az kaldi dayan canim.

cnm tşk ederim saol inş sende o günleri görceksinn.
Merak etme aallahın izniyle hepsini gececeksinizz sen içini ferah tut benim karnım ne agrırldı özlem yaa gözümün önüne o günler geliyordaa çok şükür geçti hepsi senind eöyle olcak bana d.r bebegin ii oldugunu ve normal karın agrısı dedii ee sonuçta o artık büyüyor gelişiyor annessiii

inşallah özlemcim kızsınlar valla ne yapayım güvenemiyorum yurt dışında ben yemeklere her gittiğim yerde paynirli pizza ama sen yanımda olursan güvenerek yiyebilirim :)

aysecim ayagin sicaktan mi sisiyormus oyle anladim yazindan, sicaklar azalinca rahat edicen Insallah. az kaldi dayan canim.

EVET cnm yaa öyle söyledi d.r birde çok hareketsizim yaa artık az az egzersiz yapıcam ayagıma birazda yürüyüzz rahatlarsın dedi inşş off çok kilo alıyorm benn yaa deli olcak yememe dede dikkat ediyormm (((((((((((

kizlar saglikla bir dogurayim, ben de bir daha dogmus olucam sanki gencligim geri gelicek yirmili yaslarima donecegim uc yildir hayatimda yasadigim tek mutluluk hamile kaldigimdaydi ve yine simdi. hayat hamile kalmak ve dogurabilmek ustune kuruldu, sanki oyle bir huzura ererimki o gunleri gorursem siritarak uykuya dalarmisim gb gelior, Allah o gunleri hepimize gostersin Insallah. en kotu gunumuz boyle olsun, daha buyuk zorluklarla sinanmayalim Insallah. ama bu surecte bende olan belki sizde de olmustur en onemli en buyuk duygu Allah'a her seferinde daha cok siginmam oldu, o yuzden bazen bunlari yasadigima sukrediyorum bilmiyorum anlatabildim mi biraz tuhaf gelebilir yazdiklarim ama soyle diyeyim onceden de inancliydim fakat bu yasananlarla inancim daha da saglamlasti ve aslinda bu cok cok buyuk bir odul bir insana.

inşallah özlemcim kızsınlar valla ne yapayım güvenemiyorum yurt dışında ben yemeklere her gittiğim yerde paynirli pizza ama sen yanımda olursan güvenerek yiyebilirim :)

canim niye guvenmiyorsun domuz eti yersin diye mi? eger oyleyse pariste yasayan musluman nufus asiri fazla ve fransada domuz eti yemedigini her yerde cok rahat soylebilirsin kimse yadirgamiyor cok alisiklar benim hic bugune kadar oyle bir cekincem olmadi.

inş özlemcim merak etme saglıkla dogurucaz meleklerimizii bende hep öyşe diyormm rabbim saglıkla şu kızımı bir dogursam o günleri bir görsem allahın izniylee eşimde diyor kii insan oglunun istekleri hiç birmez aşkım ondan sonrada şu kızımın bir büyüdügünü görsem diyceksinn diyorr :))))) bizimm tç gasamızz gasavetimizz hiç bitmez cnm rabbim meleklerimize saglık versin varsın bitmesinn demi?:)))

Allah senin yüzünü hep güldürsün tatlım...

canım benim bu mubarek ayda edilen dualar kabul olur sağlıklı nur topu gibi evlat doğurmak nasip olsun gönlünü ferah tut aşama aşama gidiceksin ilk levelı atlattın en zoru oydu bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir sen hiç merak etme Allahın izniyle şu birinci aşamayı bizde aşıp diğer kısımlara geçebilsem adak adadım zaten Rabbim yerine getirmek nasip etsin.

özlem dün yazını okumuştum tatlım ama yoğunluktan cvp yazamamıştım akşam iftardan sonra yazdıklarını düşündüm hakikaten çok haklısın Rabbim bizi sınıyor ama karşılığında Allah kabul etsin sevaba giriyoruz okuyoruz hayır yapmaya çalışıyoruz devamlı zikrediyoruz el açıyoruz Allaha yakın hissediyoruz kendimizi Allah sevdiği kuluna dert verirmiş insan sevdiğini yerden yere vururmuş onun iyiliği için sana katılıyorum arkadaşım.

ayşecim,zübeydecim,panadolcum,özlemcim,zeynepcim,cigdocum nasılsınız arkadaşlar bu ara yoğunluğumdan dolayı hiç giremedim siteye bebişler iyiymiş okudum Allahım daha iyi etsin Rabbim bizede versin.

merhaba kizlar sagolun yorumlariniz icin, burdayim zubeydecim dun ara ara baktim yoktunuz, tv seyrettim yarin buyuk gun benim icin:) dun gece zar zor uykuya dalabildim. gercekten de cok heyacanliyim doktor ne gordugunu soyleyene kadar o dakikalar saat gb gelicek sanirim:) Allah'im eger dogurmam nasip degilse ilk kontrolde kotu haber almayi tercih ederim die dua ediyorum, size gelip yazmam 5'i bulur yarin.
sizler nasilsiniz? evet temmuzcum insan dusununce ne demek istedigimi hissediyor bir de dikkat edin bu sayfalarda hepimiz temiz yurekli insanlariz, bir tesaduf olamaz gb geliyor bana:) ay kendime de oyle demis oldum ama idare edin artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…