ah ah anliyorum sonucu bekmemek ayri dert ilk kontorlu beklemek ayri, sonrasi her kontrol boole olursa sasirmam. ben de carsamba gidiyorum Allah hayirlisini nasip etsin canim. senin kacinci gun embroyosuydu cozulunce ne durumdaydi bebisin:)
iyi özlemcim alışveriş yaparak geçti valla saçlarımıda kestirdimm ohh rahatladım bu sıcaklarda hiç çekilmiyo valla çarşamba gününe bişi kalmadı hadi hayırlısı bakalım gör bebişlerini gel anlat bakalım bize havanın serin olmasına sevindim senin adına ahh keşke gidebilsem tekrardan parise lafeyette de alışveriş yapsam ne güzel olurdu :) şanzelize de akşamları yuruyup pizza yesem ahhh ahh keşke galiba bu aralar iş yerinden sıkılmışım ne kadar çok iç çektim ,:)
walla 4u gecion ya misal 4+1 oldun diyelim 5 diyorsun, ben simdi 5+2yim alti diyorum. ama tabii besin basi altinin basi demek lazim:)) cok yeniyiz daha kaccccccccc bes haftalar var:)) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah.Canım benim 5. gün idi, bu sefer transferi ben de izleyebildim, görsen nasıl haraketli bir hücre idi :)
yaaa ben cok istedim ama yine goremedim o ani:)) ay bir tuhaf oldum sen oole deyince Masallah bebisine canim
Özlem biz kaç haftalık hamileyiz 4 mü 5 mi
canimmmm Masallah kizina, Allah nazarlardan korusun cimcimeyislm kızlar biz geldikk çok şükür yaradana kızım çok iyi 250 grm olmuş ama kızlar ben 67 bucuk olmuşumm yaa çok felaket şişim d.r sıcaktan dedi akşamları artık yarım saat yürüyüş yap dedi bu akşamdan itibaren artık yarım saat yürüycemm cimcimem maşallahh kıpır kıpır bu kızda d.r sevgisi var sanırımm yaa tam ultrasyona gircem kıpır kıpır başladıı :)))))) bir baktık oynuyorr anam maşallah ne kadar netleşmiş artıkk yüzü gözü ayaklarıı parmakları gözleri çenesii allahım ne güzel bir mutluluk rabbim nazardan korusunn kızımı rabbim her kese nasip etsin bu güzelligii aminn
15 gün sonra 5. ayımız olcak ayrıntılı ultrasyona gidecez rabbim izin verirse inşşş
Insallah canim, su carsamba Insallah kalp atisini da alir ikinci roundu kazanmis olurum, ilk round test sonucuydu şakkıdı uzun ve zorlu bir mac olucak umarim sonunda kupayi aliriz :hooray:özlemcim cnm hatırlarsan benim karnım bebgim 3.15 aylık olana kadar ayrıdıı ben neler çektim sakın panik yapma maşallah bebegin çok ii bak belirtileri bile normall:))))) annesii
walla 4u gecion ya misal 4+1 oldun diyelim 5 diyorsun, ben simdi 5+2yim alti diyorum. ama tabii besin basi altinin basi demek lazim:)) cok yeniyiz daha kaccccccccc bes haftalar var:)) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah.
canimmmm Masallah kizina, Allah nazarlardan korusun cimcimeyidarisi basimiza olsun Insallah.
Insallah canim, su carsamba Insallah kalp atisini da alir ikinci roundu kazanmis olurum, ilk round test sonucuydu şakkıdı uzun ve zorlu bir mac olucak umarim sonunda kupayi aliriz :hooray:
aysecim ayagin sicaktan mi sisiyormus oyle anladim yazindan, sicaklar azalinca rahat edicen Insallah. az kaldi dayan canim.
inşallah özlemcim kızsınlar valla ne yapayım güvenemiyorum yurt dışında ben yemeklere her gittiğim yerde paynirli pizza ama sen yanımda olursan güvenerek yiyebilirim :)
kizlar saglikla bir dogurayim, ben de bir daha dogmus olucam sanki gencligim geri gelicek yirmili yaslarima donecegim uc yildir hayatimda yasadigim tek mutluluk hamile kaldigimdaydi ve yine simdi. hayat hamile kalmak ve dogurabilmek ustune kuruldu, sanki oyle bir huzura ererimki o gunleri gorursem siritarak uykuya dalarmisim gb gelior, Allah o gunleri hepimize gostersin Insallah. en kotu gunumuz boyle olsun, daha buyuk zorluklarla sinanmayalim Insallah. ama bu surecte bende olan belki sizde de olmustur en onemli en buyuk duygu Allah'a her seferinde daha cok siginmam oldu, o yuzden bazen bunlari yasadigima sukrediyorum bilmiyorum anlatabildim mi biraz tuhaf gelebilir yazdiklarim ama soyle diyeyim onceden de inancliydim fakat bu yasananlarla inancim daha da saglamlasti ve aslinda bu cok cok buyuk bir odul bir insana.
kizlar saglikla bir dogurayim, ben de bir daha dogmus olucam sanki gencligim geri gelicek yirmili yaslarima donecegim uc yildir hayatimda yasadigim tek mutluluk hamile kaldigimdaydi ve yine simdi. hayat hamile kalmak ve dogurabilmek ustune kuruldu, sanki oyle bir huzura ererimki o gunleri gorursem siritarak uykuya dalarmisim gb gelior, Allah o gunleri hepimize gostersin Insallah. en kotu gunumuz boyle olsun, daha buyuk zorluklarla sinanmayalim Insallah. ama bu surecte bende olan belki sizde de olmustur en onemli en buyuk duygu Allah'a her seferinde daha cok siginmam oldu, o yuzden bazen bunlari yasadigima sukrediyorum bilmiyorum anlatabildim mi biraz tuhaf gelebilir yazdiklarim ama soyle diyeyim onceden de inancliydim fakat bu yasananlarla inancim daha da saglamlasti ve aslinda bu cok cok buyuk bir odul bir insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?