Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba fıstılar

bakın bakın birileri beğenmediği embriyodan olan bebeği için endişelenmeye başlamış
klava:klava:

seni soplaık seniiiiii
kuşum çok normal ilk randevularda insan sinir stres sahibi oluyo resmen lalh yardımcın olsun

kizlar 26 saat 20 dakika kaldi:)) doktorda da beklesem 10 dakka eder 26;5 saat, aneyyyyyyy nasil gecer bu kadar saat, meraktan catlayacagim galiba(

slm kızlar :) özlemcim canım sakin ol bebişlerde hissediyo valla zübeyde haklı

kizlar 26 saat 20 dakika kaldi:)) doktorda da beklesem 10 dakka eder 26;5 saat, aneyyyyyyy nasil gecer bu kadar saat, meraktan catlayacagim galiba(

ben senin neye vesvese ettiğini anlıyorum embiriyonun kalitesiz olduğunu düşünüyorsun ve bunun sağlıklı bir bebek olmama ihtimali var diyerek yüreğini kabartıyorsun
gülüm senin embiriyon sağlıklı. çözülme aşamasında geriye gidebileceğini banada söylediler arada bir raslanan bir durum her embiriyo bir değil bu onun kalitesiz olduğunu veya zayıf olduğunu göstermez ki ayrıca senin embiriyon ultra güçlü bence 3 hücreden bilmem kaç hücreye ulaştı bunlar kıstas değil aynı şeyler herkez için geçerli ve kesinlilkle için rahat olsun çok afacan bir kızın olacak senin.

yaa galiba evet biraz da bu yazdiklarini dusunuyorum:))ama asil ilk hamileligimde yasadiklarimin etkisi var sanki
sagol canim Insallah dedigin gbdir.
zubeydecim nie bunaldin? bu arada mesaj attim iki tane ikiside geldimi

walla aynen benimde canım sıkılıyor
bayram tatili gelse diye bakıyorum yapacak iş var da adam yok.
Allah izin verirse 3 eylülde izine çıkıyoruz bayram izni 9 gün istanbuldan uzaklaşmak istiyorum sıcaklardan çok bunaldım hatta bunalıma girdim.

nası 9 gün kız size :) bize niye 9 gün değil haksızlık bu

ya normalde yıllık izin 15 gün ve daha üzeri olurya ben 8 yıllık çalışanım 20 iş günü iznim olması lazım haftasonlarıyla 1 aya denk geliyor normalde amaaaaaa bizim şirket politikası bir hafta yaz tatilinde şirketi kapatıp izin veriyorlar bir haftayı da iki bayrama bölüp veriyorlar eğer daha iznin artarsa ki genelde üstüne yatıyorlar parça pinçik izin kullanıyorsun mesela kışın perşembe cuma gelmem birkaç hafta 5 gün izin yaparım 3 gafta iznimi kullanmış olurum aslında 15 gün tatil yapsalar en güzeli böylesi iyi olmuyo ama napalım senelerdir böyle.

hımm olsun kız ne güzel biz hiç kullanamıyoruz ya sadece zar zor bir hafta onda da rahat yok hergün arar beni bensiz yapamaz benim patronum sinir ediyo beni bi kurtulamadım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…