Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

GÜNAYDINNNN KIZLARRRR;
GÜNAYDIN ANNE ADAYLARI ;
Günaydın,günaydın
Pozitif düşünün bugün Önce gülümseyin Sonra gülün Kahkaha atın Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gülün korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bilin ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştıralım!

GÜNAYDIN canım.

zübeydem senin gibi güne pozitif başlamak istedim ama iş le ilgili bir sorun oldu beni suçlamaya kalktılar kendimi savunmak zorunda kaldım biraz canım sıkıldı iş ama bu arada zarar ziyan olabilir napayım benim suçum değilki ama mevzu uzayacak sanırsam.

son yadığın geldi canım
ama ondan öcekileri bilmiyorum tatlım.

bence forumda yine sorun var. en son dün akşam hamilelik takip çizelgesini nasıl kokuyoruz diye sormuştum, o yazdığımdan sonra hiç yazan olmadı görünüyor..

nasılsınız herkes iyi mi?

bu çizelge nasıl ekleniyor bu arada :)

gunaydin kizlar kontrolden sizin saatle dort bucuk gb ancak gelirim. nasil heyacanli bir gun, zubeydecim yazin iyi geldi gulumsemem lazim:)
mercan cizelgeyi bana gizemli yapti.
temmuzcum is yerinde uzmusler seni umarim daha iyidir simdi, esim birkez yanlis bir sey yapmisti sirket ufak zarar etmisti cok uzulmustuk sonra atlatilmisti ufak kriz senin de oyle olucaktir. adamlara para kazandirirken bizden iyisi olmuyor ama bosver boyle dusun kendini hic uzme.

mercanım kimse yazmamış çünkü :) temmuzcum üzüldüm tatlım yaa iş stresi off yani boşver takmamaya çalış desemde taktığını biliyorum bitanem

özlemimmm güzel haberlerle geliceksin tekrar bi halay çekicez bugun sen merak etme stres yapmaaa lütfenn bebişleride strese sokma lütfen

zubeydecim sorma kendimi iyiye motive ediyorum ama inan kalp atislarim degisti uyandigimdan beri bir tuhafim ellerim bile titriyor bir dus alayim da rahatlayayim azcik.

aldim daha iyiyim sanki:) korkunun ecele faydasi yok derler, niye korkuyorumki neyse ne canimiz sagolsun ayrica iyi haber alma ihtimalim kotu haber alma ihtimalimden cok daha yuksek:)) Insallahhhhh.

kızlar benim kafama takılan bir soru var,
hani karnım şişince doktorumu aradım ve 9. gündü öğrendik ya karnım kaldı öyle baya şiş
ilaçlardan mı bu
başka karnı şişen var mı?

su mu topladım diye korkuyorum, su toplamanın başka belirtisi var mı?

mercan ilacli tedavilerde sislik oluyor ama donmuslarda igne olmadigimiz icin sislik neden olur bilemiyorum doktor nededi? bir de canim niye taktin sen kimse yazmadi diye siteye giren olmazsa nasil yazilabilir sana cevap verilmediginden degil giren olmadigindan yazilmamis. hassas bir hamile mi olucan yoksa sen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…