mercancımm dün biz çalışanlar bayağ yoğunduk hamişlerimizde yoktu ayşemizin pc arızalı idi özleminde uykusu vardı uyudu sana kasti bişi değil bitanemm
yok be canım anlamadım ben bir an da ondan yok yok hassas olmam herhalde yani karakterim öyle değil :) hormonlar tavan yapınca nlur bilmem de cümlenin devamı gelcek sandıom ondan sordum.
kızlar benim kafama takılan bir soru var,
hani karnım şişince doktorumu aradım ve 9. gündü öğrendik ya karnım kaldı öyle baya şiş
ilaçlardan mı bu
başka karnı şişen var mı?
su mu topladım diye korkuyorum, su toplamanın başka belirtisi var mı?
disarda birkac isim var onlari halleyim gimteden gelirim belki buraya kizlar gelemezsem ne olur dua edin bana, doktordan doner donmez yazacagim hayatimin en onemli gunlerinden biri Allah yardimcim olsun.
gizemlicim birda gorunuyorsun kactir aklimda unutuyorum gecti di mi kasintilarin canim?
cnm geçmiyor hamilelikten sorna hafiflermiş zamanlada geçermiş
şimdi vajianada da başladı tek korkum ilaçlar sürdüğüm pomadlardan birisi bebekelrde yarık dudak yapabiliyor diğeride plentayı inceltebiliyor bende durumum tavan yapmadığı sürece sürmüyorum
gerçi doktorum güvenle kullanabilirsin dedi ama annelik işte içimde elvermiyo zırt pırt kullanmaya kullanmasan vajinadaki manatar çevirse o da bi dert iki ucu ... değnek anlayacağın,
bu arada büyük gün nolur bize haber et bence herkeş yolunda ikizler geliooooo bak gör
kızlar benim kafama takılan bir soru var,
hani karnım şişince doktorumu aradım ve 9. gündü öğrendik ya karnım kaldı öyle baya şiş
ilaçlardan mı bu
başka karnı şişen var mı?
su mu topladım diye korkuyorum, su toplamanın başka belirtisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?