Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

mercancımm dün biz çalışanlar bayağ yoğunduk hamişlerimizde yoktu ayşemizin pc arızalı idi özleminde uykusu vardı uyudu sana kasti bişi değil bitanemm

yok be canım anlamadım ben bir an da ondan yok yok hassas olmam herhalde yani karakterim öyle değil :) hormonlar tavan yapınca nlur bilmem de cümlenin devamı gelcek sandıom ondan sordum.

yok be canım anlamadım ben bir an da ondan yok yok hassas olmam herhalde yani karakterim öyle değil :) hormonlar tavan yapınca nlur bilmem de cümlenin devamı gelcek sandıom ondan sordum.

saka yaptim zaten canim olsak ne olcak neler yasayarak geldik bugunlere her sey yakisir bize:)) gizemli demistiki onlarin hamile topiginin ilk sayfalarinda anlatmis nasil yapilcagini takvimin, simdi aklima geldi bana demisti ama ben yine de ondan istemistim sagolsun yapmisti.
kizlar yine heycan sardiiiiiiiiiii beni

disarda birkac isim var onlari halleyim gimteden gelirim belki buraya kizlar gelemezsem ne olur dua edin bana, doktordan doner donmez yazacagim hayatimin en onemli gunlerinden biri Allah yardimcim olsun.
gizemlicim birda gorunuyorsun kactir aklimda unutuyorum gecti di mi kasintilarin canim?

cnm tüp bebekten sorna içimizde kalan yumurtalar falan oluyor yai toplama sırasında küçük olan ama sonradan byüyen şişlikte onlarında etkisi var sen sıkma canını
bu arada sana ticker mı yapılıcak
sen bizim topiğin ilk sayfasına bak beceremezen ben sana yaparım özelden msj at mucx

cnm geçmiyor hamilelikten sorna hafiflermiş zamanlada geçermiş
şimdi vajianada da başladı tek korkum ilaçlar sürdüğüm pomadlardan birisi bebekelrde yarık dudak yapabiliyor diğeride plentayı inceltebiliyor bende durumum tavan yapmadığı sürece sürmüyorum

gerçi doktorum güvenle kullanabilirsin dedi ama annelik işte içimde elvermiyo zırt pırt kullanmaya kullanmasan vajinadaki manatar çevirse o da bi dert iki ucu ... değnek anlayacağın,

bu arada büyük gün nolur bize haber et bence herkeş yolunda ikizler geliooooo bak gör

ay canim gecti sandim ben, dur bakalim belki sicaklar da gecince rahatlarsin iyice. Insallah.
tamam tatlim gelir gelmez yazacagim, dua edin bana.

geldim canım namaz kılmaya gittiydim :) nasılsınız bakem
özlemcim canım inş. hayırlı haberlerle gelirsin tatlım merakla beklicem senin iyi haberlerin hepimize umut olucak :).

dualarım seninle, senin içine doğuyodur ama bi aksilik çıkmayacağı zaten :) içini ferah tut şu güzel günlerde Allahım inş. gülen yüzünü soldurmasın.

canım sen dondurulmuş tedavisi gördün benimde ilk transferim dondurulmuştuya birtek estrofem kullanıyorsun oda şişlik yapmaz diye düşünüyorum benim öyle bir şikayetim olmamıştı gebeliğin verdiği bişey olabilir şimdi hormon salgılamaya başladı vücudun artı sıcaklar insan anatomisini çok etkiliyo zamanla geçicektir sen bol bol su iç ödemi en iyi atan şey su.

sagol canim Insallah. hayirlisi neyse o olsun diye gidiyorum. gelince hemen yazacagim hepiniz sagolsun, hep desteksiniz yanimdasiniz, sizleri cok seviyorummmmmm opuyorumnanaktan
simdi harilanayim yavastan sizin saatle dortbucuk gb gelirim diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…