Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

mercancım benim hamileiğimdede çok şişlik olmuştu hatta normal pantolonlarım gelmiyodu hamile pantolonu giyiyodum düşün o kadar yani daha 6 haftalıkken bazıları öyle oluyo işte.

özlem stresin bana geçti yemin ederim şu yazını okuyunca hayatımın en önemli günü falan kalbim çarptı heyecanlandım walla deli kız ağzın kulaklarında döneceksin geri demişti dersin hihoyyyt

canım benimki dondurulmuştu ya yumurta toplamadılar ; bilemiyorum ki karnım baya var ben de ilaçlardan diye düşünüyorum salı gününe kadar sabretcem artık

evet canım ticker istiyorum :) bu topiğin ilk sayfalarında mı var canım?

zübeydecik nasılsın bakalım nasıl gidiyo hayat bu arada millet dağıldı yine farkındamısın :)

evettt tatlım dağıldılarr ((( iyi nasıl olsun ramazan sıcaklar uğraşıyoruz hayatım ne güzel evdesin sen namazını kılabiliyorsun allah kabul etsin bizlere de duanı eksik etme olur mu canım

evettt tatlım dağıldılarr ((( iyi nasıl olsun ramazan sıcaklar uğraşıyoruz hayatım ne güzel evdesin sen namazını kılabiliyorsun allah kabul etsin bizlere de duanı eksik etme olur mu canım

evet şu bebek işini halledene kadarda çalışmayı düşünmüyorum :) evde olmak bazen sıksada oruçla ve bu sıcakla beraber çok şükür diyorum iyiki evdeyim :) ediyorum canım dua etmezmiyim kendim için ne istiyosam sizlerede istiyorum zaten kendin için istediğini kardeşin için istemedikçe Allah vermiyo. olacak olacak bu sefer olacak tatlım merak etme :) hepimiz gülücez inş. :)

haydi özlem haydiiii özlemmmmm haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senden çok panik yaptık bizde yaaa sabırsızlıkla seni bekliyorum ekrana gidip gelip bakıyorum paranoya oldum kızzz

özlem bi gelsende bi rahatlasak ay çalışamıyorum yaaa aklım sende
Allahım yaradanım güzel haberle inşallah

kizlar sadece kese var icinde ne embro var ne de yolc sac dedikleri sey, doktor olabilir haftaya netlesir dedi, kisacasi buyuk ihtimalle bos gebelik

salaga dondum bir aksilik bekliyordum ama bu kadar buyuk bir aksilik degildi!!! yolc sac denen seyi gorseydi en azindan teselli olurdum!!

pzartesi gidecegim zaten. bu doktor ultrasona 50 saniye bakmadi bile!!! sok oldum ben yolc sac die israr edince daha erken olabilir demeye calisti anladi cok uzuldugumu adam gb aciklama bile yapmadi cok iyi davrandi ama konu hakkinda konusmak istemedi yumurtalaigima bile bakmadi tek dedigi kesenin sekli iyi.

salaga dondum bir aksilik bekliyordum ama bu kadar buyuk bir aksilik degildi!!! yolc sac denen seyi gorseydi en azindan teselli olurdum!!

canım birdahaki kontrolüne kadar bekle dur bakalım hemen karamsar olma
mutlu mutlu gelmeni okadar isterdimki sonu mutlu bitsin inşallah.

ya bence hemen moralini bozma peki boş gebeliktede değerler düzenli olarak katlanırmıymış.

haa bir de sordu hamile gb hissediyormusun isaretler var mi die, iki gun arayla batahcg yap dedi, artis iki katsa bize iyi bir isaret dedi kendi bugun tatile gidior baska doktor ismi verdi sen 10 gun beklemezsin belli dedi.

doktorun iyimser tek dedigi embro yavas gelisiyorsa normal gorunmemesi bir de bazen kese gostermez embroyoyu gb bir se anlatti ama yabanci dil o kismini anlamadim. kisacasi o da suphelendi ama iste bir umut da var demeye calisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…